- 29 Mart 2023
- 40
- 13
- 3
- 28
Onu kırmadan giyim kuşamı sevdiğinizi belli eden konular konuşabilirsin yada özel günlerde hediye olarak senin ve onun beğenebileceği kıyafet alabilirsin ama böylede oturmuyorsa kendini aşıkta hissetmiyorsan daha fazla uzatma benceArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Temizlik deseydiniz hak verecektim.Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Erkeklerin cogu kiyafet konusunda kotü malesef benim eşimde gayet temiz ve bakimliydi ama kiyafet seçimleri hos degildi sevgililik doneminde. Nisan filan is ciddiye donunce ben olaya el attımArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Valla en zengin insanlar tek tip giyinebiliyor. Ben de minimalizme geçip 3-4 üst, 2-3 alta geçmek istiyorum. Elbette hepsi temiz olacak… Yani bu sevgilini bakımsız veya suçlu yapmaz. Sen doğrusun o yanlış diye düşünme.Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Özbakimin icinde giyinme de varÖzbakım demezsin kötü giyiniyor dersin. Daha farkı bilmiyorsun ne denir ki
Giyinme de var öz bakimin icinde yani pis degildir diye düsünüyorum ama eski giydiklierÖz bakım kıyafet olmuyor üstüne iki kere giyip geldi diye hiç olmuyor
Anladığım kadarıyla siz öz bakımdan habersiz ama her gün farklı giyinorsunuz
Bunlar belli yaştan sonra düzelecek şeyler değil bence ve sadece sevgilisiniz kopmayacak bir bağınız yokArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Nasıl eskiGiyinme de var öz bakimin icinde yani pis degildir diye düsünüyorum ama eski giydiklier
Kesinlikle genel olarak ülkemiz erkeklerini bu konuda begenmiyorum. Kilik kiyafette özbakim bence. Evet pis tabiki olmamali ama özen de gösterilmeliBence konu sahibi haksız değil. Çok para dökmek veya sadece kıyafet için yaşamak mantıklı değil ama görüntümüz de önemsiz değil. Temiz olmak övünülecek bir şey değil , zaten olmamız mecburi. onu geçiyorum. Ben de yanımdaki erkeğin şık olmasını isterim ya da en azından bana şık gelmesini. Topluluğa giriyoruz ve ne olursa olsun insanlar görüntüsüyle karşılanıyor. Kötü veya yırtık kıyafetlerle gezmenin övülecek neresi var anlamıyorum.
Eskileri herkes övüyor , " beyoğlunda takım elbiseyle gezerdik" muhabbetlerini veya 1960larda bir okul diye bir sürü fotoğraf paylaşılıyor. Bir de şimdi bakın herkes yataktan çıkmış gelmiş . Hangisi daha güzel Allah aşkına ?
EskimisNasıl eski
Eskimiş olarak mı eski model mi
Üstündekiler kirli değilse kokmuyorsa bence sorun yok o an eline o geçmiştir benim eşimde kıyafet konusunda rahatlığına bakar ama ayakkabı kol saati çok önemlidir eskimesede deyisir erkeklerini geneli öyledir ayakkabılarına bakArkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyorve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
İnternet erişiminiz bile varken yırtık olmayan don giyemeyecek kadar maddi durumunuz kötü mü?Aldığım değer ekonomik yetersizliklerden dolayı iyi ve yeni kıyafet giyememekle ölçülüyorsa gözümde geçerliliği yoktur zaten dışımı değil içimi seven insanları yanımda isterim ben de sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?