Merhabalar herkese. Yazma sebebim derdim var diye değil aslında içimi dökmek istedim sadece sizlere. Önceki konumdan okuyanlar olabilir 1 yıllık bi ilişkim vardı. Erkek arkadaşım huy olarak çok iyiydi ancak somut olan şeylerde ailem denk olmadığımızı düşünüyordu. Erkek arkadaşım ve ailesi maddi olarak bizden iyilerdi ama yaşam tarzı açısından onlar biraz daha mütevazi bir hayat yaşıyorlardı. Erkek arkadaşım hep bana sen benim hayallerimde bile göremeyeceğim gibisin diyodu hem güzellik hem de donanım açısından. Başlarda bu ilgi alaka çok hoşuma gidiyordu prenses gibiydim. Ailemle zaten bu yüzden 1 yıl boyunca çekiştim. Sevgi yeter dedim. Annemin şöyle bir bakış açısı var. Aşk sevgi önemli evlilikte, ama bi insanı tanımadan önce bi mantık süzgecinden geçirmek lazım. Çünkü yoğun kalbi duygular evliliğin ilerleyen yıllarında azalıyor ve o zaman denk değilsen hayat görüşün uymuyorsa olmuyor o evlilik. Başta çok karşı çıktım seviyorum yeter diye düşündüm buraya konu açıp fikir aldım ve bi süre daha devam ettim. Aslına bakarsanız hala seviyorum ama bazı şüphelerim var bu yüzden bitirdim. Ailem bana hiç bu denli karşı çıkmamıştı. Şu an onun bir işi yok sınava çalışıyor ama her şey yolunda giderse atanmasına 1-1,5 sene var. 25 yaşındayım. Belki şu an beni kaybetmemek için çok çalışıyor çünkü hep ittire ittire okumuş. Bu gurur verici ama meslek sahibi olunca belki bırakacak çalışmayı. Baş başayken çok mutluyum sohbetinden bakışlarından sarılıp bana yakın olmasından çpk keyif alıyorum ama nedense onu üniversitedenarkadaşlarımla tanıştırmaya çekiniyorum. Belki kendini eksik hisseder mi diye düşünüyorum. Bazı aile dostlarımız onun bana uygun olmadığını söylediğinde ben bu adamı seviyorum işini alınca evlenicez diyemiyorum çünlü ailemin uyarıları geliyor aklıma. Lafın kısası belki beni çok seven ve yanında iyi hissettiğim bi adamı mantığımı kullanarak heba ediyorum belki de kendimi 5-10 sene sonra 2 çocukla istemediğim bi hayattan kurtarıyorum. Şu an onsuz kalmak üzücü ama asıl olan arkamda boynu bükük masum birini bırakmış olmanın ağırlığı var. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama ilk defa bu kadar kesin olmaz diyen ailemi daha fazla karşıma almak istemedim.