- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
Yatakta çok iyisin ne demektir ya neden böyle olaylar son zamanlarda arttı? Sosyal medyadan mesela tanışmak için yazanların içinde bile hemen mevzuyu cinselliğe getirenler var. Ben bu insanları ilişki kurma biçimlerini anlamıyorum...Kadının düşmanı yine bir kadın. Ne kadar iğrenç kadınlar var. Böyle kadınlar yüzsüz oluyor. Yol yakın arkana bile bakma bacım
Aman bazıları yatakta da bassa aman ben yanlış gördüm gözlerim bozuk herhalde diye suçu kendinde bulur...İlla yatakta mı basman gerekiyor..
Çünkü kadın sevgilinle ciddi bişey düşünmüyor o yüzden sevgilisi varmış yokmuş tın takılıyor.yatıp kalkıp hiç bişey olmamış gibi devam eden kadında çok.burda suçlayacagın tek kişi sevgilin.ve tarihler şaşmış falan yalan ayrılmaya niyetin varsa ille kanıt aramanın bi anlamı yok herşey ortada zatenEvet çok açık ilişkiye girdikleri falan... fakat söylediğim gibi elimde kanıt olsun istiyorum yani bak benimleyken yapmışsın diyebileyim istiyorum. Belki de açık açık duymak istiyorum. Sevgilime de kadına da Allah sizi bildiği gibi yapsın demek istiyorum... ikisinin de yaptığı çok büyük vicdansızlık çünkü biri sevgilisi varken yapıyor diğeri sevgilisi olduğunu bildiği halde... yahu ben anlamıyorum bi insan neden 2.ci kadın olmayı seçer ki... gizli gizli konuşmalar mesaj atmalar... görünce cevap ver demeler falan... sevgilim olacak şahıs Tmm , glrm vs diye kısa kısa geçiştiriyor mesela muhtemelen bana yakalanmamak için. Neden kendini böyle bi konuma sokar ki ...
Merhaba adı soyadı yazıyor çünkü msjlaşmalarında kayıtlı whatsapp hikayeme değil instagrama bakmış ve ben sevgilime bu konuyu açtığım günEveeeet yine "aman ali riza bey tadimiz kacmasin" tadinda, aldatildigini bile bir turlu kabullenemeyen bir konu sahibi daha
Tarihler degismez, tarihler degismis olsa sevgiliniz kadini aramaz size ispat etmek icin; cunku erkek milleti eski iliskisi ise size aman ne halin varsa gor derdi.
Ayrica eski iliskisi olsa kadin hikayelerinize bakmazdi.
Son olarak:
Kadin eski iliskiyse ve sizin watsapp hikayelerinize baktiysa o sizin numaranizi nerden biliyor
İnstagram hikayenize baktiysa siz onun o oldugunu nerden biliyorsunuz?
Stalk forever
Ben 2 hafta önce öğrendimçok net biçimde aldatılmışsınız. siz de bunu biliyosunz. aradan bi seneden fazle geçmiş ayrılmamışsınız, hazmetmeye mi başladınız?
Benim istediğim kadına nasıl bi kadınsın ki sevgilisi olduğunu bildiğin halde böyle bi ilişki kurabiliyorsun demek. İçimde kalsın istemiyorum açıkçası. Kadın kadının düşmanı derler ya çok doğru. Sevgilim olacak şahsa da al bak bakalım doğruymuş diyebilmek. Gerçekten içimde kalsın istemiyorum. Hatta burda da yAzdığım gibi açık açık yazmak istiyorum kadına ki muhtemelen tahrik olup herşeyi itiraf edecektirZaten herşeyi gözünüzle görmüşsünüz. Olanlar olmuş daha neden kadına msj atmayı düşünüyorsunuz anlaşmış olabilirler diyorsunuz.
Kadın da doğruyu söylemiycek buna rağmen bu şüpheyle birlikteliğinize devam edebilecekmisiniz
Ben 2 hafta önce öğrendim
Ayril gitsin. Eger kadina ya da sevgiline sayip soversen pek rahatlamayacaksin emin ol. Gayet cool bi tavirla sevgiline "ben bu soylediklerine inanmiyorum, inanacak kadar aptal ve bunu affedecek kadar midesiz degilim" de ve bitirMerhaba adı soyadı yazıyor çünkü msjlaşmalarında kayıtlı whatsapp hikayeme değil instagrama bakmış ve ben sevgilime bu konuyu açtığım gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?