Sevgilimle kadının ilişkisi...

Aklinda hala acaba mi var ?
Resim var , tarih yanlis olsa bile senin affedecegin var bukadar iyi niyetli dusunulurmu yahu ..
Pat diye sokacaksin gozunr konusmalari ustune gideceksin sorularla biraz karekterliyse zaten itiraf eder ...
Ama bence inan bana bu suphe seni kemirir , kanserli hucre gibi oldurur ... Kestirip at gitsin 3 gun aglarsin bir omur aglayip suphelerle yasayacagina .

Kanıt niye lazımdı pardon?Boşanma davası mi açacaksınız sevgilinize?:)
Ayrılmayı erteliyor gibisiniz burdan bakınca..
Henüz flört aşamasında aldatan adamdan hayır gelmez yazın bunu bi kenara.yarın evlenince başınızı duvarlara vururken hatırlarsanız

Ya olmasın ask denen bu illet,yada adam gibi sevmesini öğrensin bu millet. Bir de unutmayın sizi aldatan adam,sizi gözden çıkaran adamdır. Yani kadını arasaniz,adama saydirsaniz da salak olmadığınızı kanitlasanizda adam 'aman pırt'der .Zaten onemsese yakalanma ihtimalini düşünür cesaret edemez. Allah yüreğinize ferahlık versin.

Kadının düşmanı yine bir kadın. Ne kadar iğrenç kadınlar var. Böyle kadınlar yüzsüz oluyor. Yol yakın arkana bile bakma bacım
Yatakta çok iyisin ne demektir ya neden böyle olaylar son zamanlarda arttı? Sosyal medyadan mesela tanışmak için yazanların içinde bile hemen mevzuyu cinselliğe getirenler var. Ben bu insanları ilişki kurma biçimlerini anlamıyorum...

Şüpheyle yaşanmaz yaşansa da tadı olmaz. İnanmıyorum erkek arkadaşınızın söylediklerine. En kötüsü ne biliyor musun gözünün içine baka baka insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar.

yol ver gitsin kurcalama olan olmus bu şüphe bir ömür seni yer bitirir harcama gençliğini böyle basit insanlar için

Tabletteki tarih tabiki de doğru ve sizi açık açık aldatiyor. Eğer azıcık kendinize sayginiz varsa mutsuz bir hayat yaşamak istemiyorum diyorsanız bir an önce bu iğrenç insandan kurtulun. Bir yıl sonra geriye dönüp bakınca iyi ki kurtulmusum diyeceksiniz

Zaten herşeyi gözünüzle görmüşsünüz. Olanlar olmuş daha neden kadına msj atmayı düşünüyorsunuz anlaşmış olabilirler diyorsunuz.
Kadın da doğruyu söylemiycek buna rağmen bu şüpheyle birlikteliğinize devam edebilecekmisiniz

Çünkü kadın sevgilinle ciddi bişey düşünmüyor o yüzden sevgilisi varmış yokmuş tın takılıyor.yatıp kalkıp hiç bişey olmamış gibi devam eden kadında çok.burda suçlayacagın tek kişi sevgilin.ve tarihler şaşmış falan yalan ayrılmaya niyetin varsa ille kanıt aramanın bi anlamı yok herşey ortada zaten

Yatakta bassanız yanlış mı gördüm diyeceksiniz korkarım.Basbaya aldatmış ışte ne tarih yanlış olacak iliskinin başında bi de. Sen kendini o kızdan daha kötü duruma düşürüyorsun asıl ayrılmayarak,nişanlı değilsin evli değilsin neyin kanıt çabası bu yol ver gitsin iste

Merhaba adı soyadı yazıyor çünkü msjlaşmalarında kayıtlı whatsapp hikayeme değil instagrama bakmış ve ben sevgilime bu konuyu açtığım gün

kadının telefonuna cevap vermek, O'na atarlanmak filan ne kadar alçakça.
adam olup evet yaptım desin bari, karşıdaki kadın mı sizi aldattı da azarı o na atıyor.
zeytinyağı hem de halisinden.
nişanlınız değil eşiniz değil (hoş öyle olsa da fark etmez) bitirin gitsin

Benim istediğim kadına nasıl bi kadınsın ki sevgilisi olduğunu bildiğin halde böyle bi ilişki kurabiliyorsun demek. İçimde kalsın istemiyorum açıkçası. Kadın kadının düşmanı derler ya çok doğru. Sevgilim olacak şahsa da al bak bakalım doğruymuş diyebilmek. Gerçekten içimde kalsın istemiyorum. Hatta burda da yAzdığım gibi açık açık yazmak istiyorum kadına ki muhtemelen tahrik olup herşeyi itiraf edecektir

Merhaba adı soyadı yazıyor çünkü msjlaşmalarında kayıtlı whatsapp hikayeme değil instagrama bakmış ve ben sevgilime bu konuyu açtığım gün
Ayril gitsin. Eger kadina ya da sevgiline sayip soversen pek rahatlamayacaksin emin ol. Gayet cool bi tavirla sevgiline "ben bu soylediklerine inanmiyorum, inanacak kadar aptal ve bunu affedecek kadar midesiz degilim" de ve bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…