Sevgilimle kadının ilişkisi...

Sevgilinizin telefonuna dün attığınız bir mesajı aktarın tablete.
Ya da garanti olsun diyorsanız önce mesaj atın sonra tablete aktarin. Tablet mi yaman sevgiliniz mi ogrenirsiniz.

valla içine bir kuşku düşmüş bundan sonra güvenemezsin. bence de ayrılman mantıklı. daha sağlam oturaklı bir ilişki kurabilirsin ileride. ama bunla olmaz. birde ben gördüğüme inanırım yani.

Senkronizasyonda tarihler hata vermez.
Siz bunu öğreneli ne kadar oldu?
Birliktelik önceden bile olsa ki değil, hala irtibatta gibi görünüyorlar.
Yoksa size kanıtlamak için falan erkek arkadaşınız bahane bulmuş aramış vs...
Boşverin. Ne diye kendinizi tüketeceksiniz.

Ben dün öğrencilerimin mezuniyet fotolarını bilgisayardan telefona aktardım 2017 mayıs olan resimler telefonda en sonda 2014 mayısa kaymıştı zor buldum 3 yıl geri gitmiş

Bu olabilir yanlış aktarılmış olabilir birşey diyemem

Ama bu iş fazla mide bulandırıcı yani bunları okumak beni deli ederdi benden önce ya da sonra belki de bakış açısı bilemiyorum
Keşke fotoğraftan değilde telefondan sana gösterebilseydi belki o zaman emin olurdun yoksa böyle sürekli acabalarla yaşamak çok zor

Adamın telefonunu tabletine aktaracak kadar güvenmiyorsan zaten yol yakınken ayrılın, demek ki sana güven vermeyen biri. Aldatmış olma ihtimali yüksek. Kadına mesaj atman sanki uygun olmaz, zaten işin aslını söyleyeceğini de sanmam.

Kadının düşmanı yine bir kadın. Ne kadar iğrenç kadınlar var. Böyle kadınlar yüzsüz oluyor. Yol yakın arkana bile bakma bacım

Senden önce sevgilisi olsa birlikte olsalar birseyler yaşasalar neysede bu muhabbet çok tiskinç...
Oncesi sonrasi benim için farketmezdi sanırım.Def et gitsin soyledikleride inandirci değil

Eveeeet yine "aman ali riza bey tadimiz kacmasin" tadinda, aldatildigini bile bir turlu kabullenemeyen bir konu sahibi daha

Tarihler degismez, tarihler degismis olsa sevgiliniz kadini aramaz size ispat etmek icin; cunku erkek milleti eski iliskisi ise size aman ne halin varsa gor derdi.

Ayrica eski iliskisi olsa kadin hikayelerinize bakmazdi.

Son olarak:

Kadin eski iliskiyse ve sizin watsapp hikayelerinize baktiysa o sizin numaranizi nerden biliyor

İnstagram hikayenize baktiysa siz onun o oldugunu nerden biliyorsunuz?

Stalk forever

" ayrılıcam , kanıt istiyorum . "
Aldatmış işte. Sanki herif nikahlında kanıt vs uğraşıyorsun .

çok net biçimde aldatılmışsınız. siz de bunu biliyosunz. aradan bi seneden fazle geçmiş ayrılmamışsınız, hazmetmeye mi başladınız?

Tarih yanlis verilse bile ileri tarih verilmez
2000 2004 falan oluyor
Yani 20017 de 2016 tarigi vermiyor
Cok daha eski tarihler veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…