- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
Buyur konu sahibi, al sana kanıt.Tablet kullanıyorum aktarma da yapıyorum. Tarihler değişmiyor.
Sevgilinizin telefonuna dün attığınız bir mesajı aktarın tablete.merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Utanacak insan zaten böyle bir işe kalkışmaz.Sessizce ayrıl gitsinBelki biraz utanır da ilişkisi olan insanla birlikte olmaz. Erkek arkadaşım da aynı şekilde...
Ben dün öğrencilerimin mezuniyet fotolarını bilgisayardan telefona aktardım 2017 mayıs olan resimler telefonda en sonda 2014 mayısa kaymıştı zor buldum 3 yıl geri gitmişmerhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?