- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldisiz niye alttan alttan hakaret edip insanların hayat tarzlarını eleştiriyorsunuz? yok yorum yapıp akıl verenler varmış yok ne modern kadınmış. konuya kendi yorumunuzu yapmak yetmedi mi milete de sataşıyorsunuz?
çağdaşlıktan kanayan gözlerinizi yormayın daha fazla bence
Ben de lisedeyken sevgilimle bulustum cok yalanlar soyledim, ama ne cinsel iliski yasadim ne hamile kaldim. Bi erkekle bi kiz bi arada kalinca illa sevisecekler diye bi sart yok hanimefendi, sizin gozunuzde neden boyle canlaniyor bilemedim simdi.Millette akil veriyor. Hayret bisey. Sonra hamile kaldim diye konu acar sizlerde yardimci olursunuz. Cocugu nasil ortadan kaldiririm diye.
ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldi
aydınlandım resmen artık bende çağdaşlaştım... William wallace gibi "freeeedoooomm" diye bağırasım geldi :))
kandırın kızlar kandırın anne babalarınızı, yalandan kim ölmüş :) zaten bakın yalan konusunda master doktora fikirler verenlerde var.
birisi çıkarda doğruyu söylersede " sın bını yırgılıyımızsın taaammı bı sının hıddın dığıl " dersiniz :))
zaten *dürüst ol yalan söyleme* gibi ilkeler mazide kalmış. basın yalanı gitsin...
Siz lisede iken insanlar sevgilisini kesip,parcaliyor muydu mesela? Munevver Karabulut'a ne oldugunu bilirsiniz!!Ben de lisedeyken sevgilimle bulustum cok yalanlar soyledim, ama ne cinsel iliski yasadim ne hamile kaldim. Bi erkekle bi kiz bi arada kalinca illa sevisecekler diye bi sart yok hanimefendi, sizin gozunuzde neden boyle canlaniyor bilemedim simdi.
Annen seni göndermeyerek geri kafali degil "evladini düsünen anne" oluyor.
Hani derler ya hep "anne olunca anlarsin!" Anne olunca anlayacaksin.Kafana koydu isen kim ne derse desin gideceksin..
Ama gitmesen mi? Gitme be kuzucuk.. Gitme!
Yarin buraya konu acarsiniz sevgilimle bi hata yaptim hamilr kaldim beni terketti ne yapacagim diye..bi sru komu acildi hic mi akillanmazsiniz.ailenden gizli sakli iş yapmaGitmek istiyorum
Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet derken bunu benim yorumuma istinaden söylediğiniz için aslında sizde benim yorumuma karışmış dolayısıyla kendinizle çelişmiş olmuyormusunuz?yazdıklarımdan anladığınız bu mu?
daha açık yazayım konu sahibesine fikrinizi belirtin size yanlış geleni söyleyin elbette ama diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet.
üstelik hala daha bu kadar modernlik fazla geldi diyorsunuz. duracağınız yer konusunda sıkıntı yaşıyorsanız tavsiyem konu sahibesine odaklanmanızdır.
Umarım yakalanırsınız.Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldi
aydınlandım resmen artık bende çağdaşlaştım... William wallace gibi "freeeedoooomm" diye bağırasım geldi :))
kandırın kızlar kandırın anne babalarınızı, yalandan kim ölmüş :) zaten bakın yalan konusunda master doktora fikirler verenlerde var.
birisi çıkarda doğruyu söylersede " sın bını yırgılıyımızsın taaammı bı sının hıddın dığıl " dersiniz :))
zaten *dürüst ol yalan söyleme* gibi ilkeler mazide kalmış. basın yalanı gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?