Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün konunun açılması normal mi, eğer olur da bir şey olmuşsa istisna olarak iki günde bir olur ama genelde her akşam. Gerçekten bilmediğim için sormak istiyorum normal mi? Artık o kadar bunaldım ki.
yani bunun bir normali yok. biz iliskinin basindayken bazen ders arasinda kosa kosa birbirimizi bulur, derse girmez arabada sevisir sonraki derse girerdik. karsilikli bir istekti. bence bir iliskide cinselligin sik sik konusulmasi veya yasanmasi garip degil. ama bu karsilikli olmali dedigim gibi. ve gorev gibi de yapilmamali yani sizin caniniz istemezken sirf sevgiliniz konuyu aciyor diye bunala bunala sexting yapiyorsaniz bu bir iliski degil adamin ihtiyacini gidermek resmen.

normal bir insana “ben de seni seviyorum ve arzuluyorum ama bunun rutine binmesi, her gun bir gorevmis gibi konusulmasi hosuma gitmiyor, biraz daha akisina birakman lazim” dediginde anlar. sevgiliniz anlamiyorsa size saygi duymuyordur.

İster kısa ister uzun konuşun, aklında durmadan cinsellik olduğu için konu hep oraya geliyor, getiren de kendisi! Bence ilişkinizi gözden geçirin. Sapık mıdır nedir..
Sevmesem, başkası bana gelip bu konuyu açsa aynen böyle düşünürüm. Şimdi sevdiğim için iyi bakmaya calisiyorum. Acaba ben mi hataliyim diye kendimi sorguluyorum. Ve kendimi çok çok kötü hissediyorum. Durumu son kez ona nasıl ifade edebilirim? Hangi cümlelerle ifade edebilirim? Çünkü kendimi artık son bir kez doğru ifade etmek istiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Ona bunları söyleyince seni seviyorum, seninle evlenmek ister mıydım sevmesem, görmüyor musun nasıl sevdigimi diyor.

Bende sevgilimle konuşurum hatta konuyu ben açarım . Adam başlama yine beni azdırmaya der iki taraf isterse konuşur . Biri istemiyorsa saygısızlık bende .

ilişkinin ikinci ayında da ima ediyordu, dördüncü ayında da konuşmaya çalışıyordu. Evliliği cinsellikten dolayı istemesinin payı yüksek ama sevdiğini söylüyor. Sevmesem seni bu kadar beklemezdim evlenirdim diyor.

O zaman saygı duymadığını kendime kabul ettirmem gerekiyor.
Bunu dile getirdim aslında ama bu kez de seni sevmesem evlenmek istemem diyor, sana saygı duyuyorum, değer veriyorum diyor. Ama değer veren insan karşısındakinin çok rahatsız olduğu bir şeyi yapar mı?

Her gün konunun açılması normal mi, eğer olur da bir şey olmuşsa istisna olarak iki günde bir olur ama genelde her akşam. Gerçekten bilmediğim için sormak istiyorum normal mi? Artık o kadar bunaldım ki.
Sizinle sexting yapmak istiyor.
Yapmayın.

Bende sevgilimle konuşurum hatta konuyu ben açarım . Adam başlama yine beni azdırmaya der iki taraf isterse konuşur . Biri istemiyorsa saygısızlık bende .
Sizde ikinizde istiyormussunuz. Bana git arkadaşlarına sor istersen bu normal, herkes ister konuşur diyor. Ya her akşam aynı konu. Artık kendimi kötü hissediyorum.

daha ilişkinin başında bile bu tarz şeyleri ima etmek konuşmaya çalışmak bana gerçekten itici geliyor. madem sizi seviyor neden sizin isteğinize saygı duymuyor o zaman bunu bir sorun bence

daha ilişkinin başında bile bu tarz şeyleri ima etmek konuşmaya çalışmak bana gerçekten itici geliyor. madem sizi seviyor neden sizin isteğinize saygı duymuyor o zaman bunu bir sorun bence
Cinselliğe düşkünüm ne yapayım diyor. Seviyorum, istiyorum diyor. :/ Ne diyeyim şimdi bu cevaplara ben

Cinselliğe bakis aciniz nedir? Yani pis birsey gibi mi düşünüyorsunuz yoksa olsada olur olmasa da olur mu diyorsunuz?? Ya da duygularinizdan mi emin degilsiniz sevgilinize karsi??

cekinmeyin icinizdekileri anlatirken, yani ne kadar evlilik isterse istesin, sizin tercihlerinize saygi duymamasi bile evlenmemek icin bir sebep. evlilik istemesi butun kusurlarini ortmuyor veya bir lutuf da degil.

sizi biraz pasif gordum, sanirim sevgilinizin de agzi iyi laf yapiyor.

Yapmak istiyor ve yapılsa dahi diğer gün yine aynı konu. Olur da ertesi gün konu acilmamissa sonraki gün illaki açılır. Mutlaka bir ima edilir.
Eğer bir kez izin verirseniz sürekli ister, bu kez iş soyunmaya gider.

Özel bir soru olabilir özür dileyerek soruyorum. Konuştuktan bir gün sonra iması geçmiyor mu, yani ima etmeden iki gün geçilen gün oluyor mu? Kendimi sorgulamaya başladım artık ben :/
Hayır her gün açılması normal değil.
Biz konuştuğumuz halde diyorum bunu. Her sevgili öyle değil sevgilinizin dediği gibi. Saygı duymali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…