- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
yani bunun bir normali yok. biz iliskinin basindayken bazen ders arasinda kosa kosa birbirimizi bulur, derse girmez arabada sevisir sonraki derse girerdik. karsilikli bir istekti. bence bir iliskide cinselligin sik sik konusulmasi veya yasanmasi garip degil. ama bu karsilikli olmali dedigim gibi. ve gorev gibi de yapilmamali yani sizin caniniz istemezken sirf sevgiliniz konuyu aciyor diye bunala bunala sexting yapiyorsaniz bu bir iliski degil adamin ihtiyacini gidermek resmen.Her gün konunun açılması normal mi, eğer olur da bir şey olmuşsa istisna olarak iki günde bir olur ama genelde her akşam. Gerçekten bilmediğim için sormak istiyorum normal mi? Artık o kadar bunaldım ki.
Sevmesem, başkası bana gelip bu konuyu açsa aynen böyle düşünürüm. Şimdi sevdiğim için iyi bakmaya calisiyorum. Acaba ben mi hataliyim diye kendimi sorguluyorum. Ve kendimi çok çok kötü hissediyorum. Durumu son kez ona nasıl ifade edebilirim? Hangi cümlelerle ifade edebilirim? Çünkü kendimi artık son bir kez doğru ifade etmek istiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Ona bunları söyleyince seni seviyorum, seninle evlenmek ister mıydım sevmesem, görmüyor musun nasıl sevdigimi diyor.İster kısa ister uzun konuşun, aklında durmadan cinsellik olduğu için konu hep oraya geliyor, getiren de kendisi! Bence ilişkinizi gözden geçirin. Sapık mıdır nedir..
ilişkinin ikinci ayında da ima ediyordu, dördüncü ayında da konuşmaya çalışıyordu. Evliliği cinsellikten dolayı istemesinin payı yüksek ama sevdiğini söylüyor. Sevmesem seni bu kadar beklemezdim evlenirdim diyor.sizi kırmak istemem ama bana da evliliği istemesinin nedeni cinsellik gibi geldi. yani ne kadarlık bir ilişkiniz var herhangi bir şey yaşanmadı galiba aranızda bunları bilmeden net yorum yapamıyorum ama bence açık bir şekilde hatta biraz da sert konuşarak cinsellik konuşmak istemediğinizi söyleyin hala ısrar ediyorsa da cevap vermezdim ben olsam
26Sevgiliniz kac yasinda?
O zaman saygı duymadığını kendime kabul ettirmem gerekiyor.yani bunun bir normali yok. biz iliskinin basindayken bazen ders arasinda kosa kosa birbirimizi bulur, derse girmez arabada sevisir sonraki derse girerdik. karsilikli bir istekti. bence bir iliskide cinselligin sik sik konusulmasi veya yasanmasi garip degil. ama bu karsilikli olmali dedigim gibi. ve gorev gibi de yapilmamali yani sizin caniniz istemezken sirf sevgiliniz konuyu aciyor diye bunala bunala sexting yapiyorsaniz bu bir iliski degil adamin ihtiyacini gidermek resmen.
normal bir insana “ben de seni seviyorum ve arzuluyorum ama bunun rutine binmesi, her gun bir gorevmis gibi konusulmasi hosuma gitmiyor, biraz daha akisina birakman lazim” dediginde anlar. sevgiliniz anlamiyorsa size saygi duymuyordur.
Sizinle sexting yapmak istiyor.Her gün konunun açılması normal mi, eğer olur da bir şey olmuşsa istisna olarak iki günde bir olur ama genelde her akşam. Gerçekten bilmediğim için sormak istiyorum normal mi? Artık o kadar bunaldım ki.
Sizde ikinizde istiyormussunuz. Bana git arkadaşlarına sor istersen bu normal, herkes ister konuşur diyor. Ya her akşam aynı konu. Artık kendimi kötü hissediyorum.Bende sevgilimle konuşurum hatta konuyu ben açarım . Adam başlama yine beni azdırmaya deriki taraf isterse konuşur . Biri istemiyorsa saygısızlık bende .
Yapmak istiyor ve yapılsa dahi diğer gün yine aynı konu. Olur da ertesi gün konu acilmamissa sonraki gün illaki açılır. Mutlaka bir ima edilir.Sizinle sexting yapmak istiyor.
Yapmayın.
daha ilişkinin başında bile bu tarz şeyleri ima etmek konuşmaya çalışmak bana gerçekten itici geliyor. madem sizi seviyor neden sizin isteğinize saygı duymuyor o zaman bunu bir sorun benceilişkinin ikinci ayında da ima ediyordu, dördüncü ayında da konuşmaya çalışıyordu. Evliliği cinsellikten dolayı istemesinin payı yüksek ama sevdiğini söylüyor. Sevmesem seni bu kadar beklemezdim evlenirdim diyor.
Bunu yapmayan ve çok seven ama cinsellige çok düşkün olanlarda var mı? Ben biraz fazla düşkünüm bu konuda diyor. Seviyorum diyor ama anlayış göremiyorum bu konuda ondan.Sizinle sexting yapmak istiyor.
Yapmayın.
Cinselliğe düşkünüm ne yapayım diyor. Seviyorum, istiyorum diyor. :/ Ne diyeyim şimdi bu cevaplara bendaha ilişkinin başında bile bu tarz şeyleri ima etmek konuşmaya çalışmak bana gerçekten itici geliyor. madem sizi seviyor neden sizin isteğinize saygı duymuyor o zaman bunu bir sorun bence
Cinselliğe bakis aciniz nedir? Yani pis birsey gibi mi düşünüyorsunuz yoksa olsada olur olmasa da olur mu diyorsunuz?? Ya da duygularinizdan mi emin degilsiniz sevgilinize karsi??Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun süreli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun süredir virüsten dolayı yüzyüze görüşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henüz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istediğimi söylüyorum. Konuyu açma sebebim ise şu: bir süredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak görmüyorum, evlilik öncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu için ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım öğrenmek isterim.
Her gün mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum cümlelerinden sonra cinsel içerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de yaşımız genç, bunu istemek çok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi görüşümü söyler, konuşmak istemediğimi söylerdim o da özür dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan özür dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu çok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış göstermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona söylerken onu kırdığımı düşünerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama sürekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu çok sevdiğimi ama bu şekilde söylediğime saygı duymayıp aynı konunun açılmasından dolayı kendimi çok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni çok seviyorum, bunu nasıl görmüyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte sürekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle çok konuşuyoruz o yüzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle günde birkaç saat konuşunca her gün konu bu noktaya geliyor mu? Onu çok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?
cekinmeyin icinizdekileri anlatirken, yani ne kadar evlilik isterse istesin, sizin tercihlerinize saygi duymamasi bile evlenmemek icin bir sebep. evlilik istemesi butun kusurlarini ortmuyor veya bir lutuf da degil.O zaman saygı duymadığını kendime kabul ettirmem gerekiyor.
Bunu dile getirdim aslında ama bu kez de seni sevmesem evlenmek istemem diyor, sana saygı duyuyorum, değer veriyorum diyor. Ama değer veren insan karşısındakinin çok rahatsız olduğu bir şeyi yapar mı?
Eğer bir kez izin verirseniz sürekli ister, bu kez iş soyunmaya gider.Yapmak istiyor ve yapılsa dahi diğer gün yine aynı konu. Olur da ertesi gün konu acilmamissa sonraki gün illaki açılır. Mutlaka bir ima edilir.
Hayır her gün açılması normal değil.
Biz konuştuğumuz halde diyorum bunu. Her sevgili öyle değil sevgilinizin dediği gibi. Saygı duymali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?