Sevgilimle olan problemim, bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliği çok istiyor ama ben şuan hazır değilim. Evlenelim diyor, bu konudan tartışınca kendimi kötü hissettiğimi söyleyince ciddi düşünmesem seni sevmesem evlenelim der miydim, seni bekler miydim, sen varsın seni seviyorum diye evlenmedim bekliyorum diyor.
 
Anladim o halde karakter olarakta uyumsuzsunuz..Cinselligi istemek ayri birsey de israrcilikta kötü yani..Ama evlenmeyi dusunen iki insanin yakinligini gorenedim iliskinizde..Cinsellik olarak demiyorum genel karakter farkliligi..Istemediginizi bile bile ayni konulari acıyorsa abaza bir arkadasimiz sevgiliniz..Evlensenizde uyumsuz olacaginizi dusunuyorum.
 
Kaybetme korkum var evet çünkü çok seviyorum ama kendime olan saygımı da kaybetme korkum var. Bu şekilde çok değersiz hissediyorum kendimi, sanki sözümün bir kıymeti yok, benim rahatsız olmamın bir önemi yok gibi, sanki sevgisi sadece o konuya yoğunlaşmış gibi.
Ağzı çok iyi laf yapıyor, gerçekten haklı olduğum emin olduğumu bildiğim bir konuda onunla konuşurken bile verecek cevabım kalmıyor, o kadar haklı konuma geliyor ki. Bu konuda da bu böyle oluyor.
 
Genelde bu konuları açarlar. Tek yaşayan siz değilsiniz. Karşındakini arzulamak dile getirmek olağan bişey ama ısrarcı olması şüphe uyandırıcı. Siz konuşmadıkça onda konuşturma arzusu artıyor sanırım. Çünkü erkekler elde etmek için mücadeleye bayılırlar. Evliliğe daha olumlu bakmadığınızı söylemişsiniz. Bunu bildiği için rahatça seninle evleneceğim deyip sizi cinsellik konuşturmaya teşvik etmeye çalışıyor olabilir. İlk önce masum mesajlaşma ister sonra fotoğraf sonra gerçeklik. Kendini tutamayan adam mesajlaşmakla kalacağını zannetmiyorum. Siz tercihinizden vazgeçmeyin saygı göstermemeye devam ederse ilişkinizi bitirin. Gerçekten amacı cinsellik değilse ayrılmanıza müsaade etmeyecektir ciddiyetinizi anlayacaktır.
 
Günün sonunda mutlaka konu buraya geliyor. Bu kadar sık olmasa ben de bu derece rahatsız olmazdım belki..
 
Bu konulardan elbette bahsedilmeli, çok açık olacak ama sürekli konuşmak ve rahatlamak istiyor o an. Ben artık sürekli bu konunun gün aşırı açılmasından çok rahatsız oluyorum.
Erkeklerin hepsi düşkün ama saygılı olanlar zorlamıyor.
Acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeye başlamıştım. Kendini ifade etmekte o kadar iyi ki insana kendisini sorgulatıyor.
 
Sizin sınırlarınızı bildiği halde zorluyorsa bunu sevgi olarak adlandıramaz. Bu saygısızlık olur. Bu ne böyle her gün her gün istemediğiniz halde şansını deniyor. Çok itici. Ben soğurdum.
Cinselliğe çok düşkün olup bu sınırlara saygı gösteren var mı? Bunu cidden soruyorum. Çünkü öyle bir psikolojiye girdim ki kendimi haksız görmek üzereyim, sanki benim sınırım çok ütopikmiş gibi. Her gün konuşulması normalmiş gibi.
 
Ayyyhh size ne yazılırsa herkese aynı cevabı veriyorsunuz. Sonuç? Çözüm? Sevgilinizi çok sevip davranışında bir sorun görmediğinize göre siz de cinsellik sohbetine katılın da rahatlayın madem.
 
Ayyyhh size ne yazılırsa herkese aynı cevabı veriyorsunuz. Sonuç? Çözüm? Sevgilinizi çok sevip davranışında bir sorun görmediğinize göre siz de cinsellik sohbetine katılın da rahatlayın madem.
İyi de siz neden rahatsız oluyorsunuz verdiğim cevaplardan? Herkese aynı cevabı vermek istiyorum çünkü farklı yorumlarda almak istiyorum. Her üye her yorumu okumuyor takdir edersiniz ki. Elbette çok seviyorum sevmesem neden sevgili olayım. Davranışında sorun görmesem ya da daha doğrusu sorgulamasam konuyu açmam değil mi? Siz rahatsız oluyorsanız konuya bakmayabilirsiniz. Ben bir süre daha üyelerin yorumlarını görmek istediğim için gerekirse aynı cevabı farklı üyelere de yazacağım.
 
Seven insan bu duruma devam eder mi peki sizce? Yani karşısındakinin rahatsız olduğunu bilip ısrara devam eder mi?
Ama cinsellikte sevginin bir parcasi. Yani yeni tanistiginiz biri ile once mesafeli olursunuz ancak evlenmeyi düşünüyorsunuz bu adamla..Bence yanlis anlamayin ama ya bu adami gercekten sevmiyorsunuz ya da cinsellik sizin icin bir tabu..
 
Ama cinsellikte sevginin bir parcasi. Yani yeni tanistiginiz biri ile once mesafeli olursunuz ancak evlenmeyi düşünüyorsunuz bu adamla..Bence yanlis anlamayin ama ya bu adami gercekten sevmiyorsunuz ya da cinsellik sizin icin bir tabu..
Tabu değil bu kişiyi de seviyorum. Çünkü sevmesem gerçekten bu kadar rahatsız olmama rağmen durumu sorgulamadan kesip atardım. Her günün sonunda konunun buraya gelmesi, bu konuyu konuşsak bile ertesi gün yine aynı konunun açılıyor olması rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etmesi sevgisi sadece cinselliği mi barındırıyor düşüncesi oluşturuyor ben de.
 
Çoğu insan aynı cevabı vermiş ama hala kabul etmekte diretiyorsunuz?! Sevgiliniz her sohbette, istemediğinizi defalarca belirtmenize rağmen, konuyu cinselliğe bağlarsa, aklı bir tek o işe çalışan sapıktır demektir bu! Bunu görememenize veya kabul edemeyişinize şaşırdım. Bana neyse..... Byebye
 
Buyuk bir iletisim probleminiz var öyle ise! Evliliginizi hayal ettim de siz annelik yapacak gibi duruyorsunuz..Kotu anlamda degil tabiki..Kurallari koyan siz, delmeye calisan o olacak..
 
Buyuk bir iletisim probleminiz var öyle ise! Evliliginizi hayal ettim de siz annelik yapacak gibi duruyorsunuz..Kotu anlamda degil tabiki..Kurallari koyan siz, delmeye calisan o olacak..
Ki hiç istemediğim bir durum olur bu . İletişim kurarken bu anlattıklarıma bakarak benim sorunum nedir sizce? Sorun benden kaynaklanıyorsa düzeltmek isterim. Bu iletişim sorununu nasıl çözebilirim?
 
Ki hiç istemediğim bir durum olur bu . İletişim kurarken bu anlattıklarıma bakarak benim sorunum nedir sizce? Sorun benden kaynaklanıyorsa düzeltmek isterim. Bu iletişim sorununu nasıl çözebilirim?
Tabiki icinizden geldigi gibi davranacaksiniz..Karakterinizden ödün vermeyeceksiniz..Dedigim gibi libidonuz normalden az da olabilir.O zaman da cinselliği onun kadar istekli olamazsiniz..Ama su da var.Sevgilinizi siz tanirsiniz.Sizden baska libidosunu dusurecek seyler veya kisilerle isi oluyor mu? Atiyorum eskort mesela.Bir eskort ile cinselligi yasayabilecek biri mi?? Erkekler bunlari yapiyor yani.
 
Seni istemesi normal, sevgiliniz konusulur yaşanır fakat sen rahatsız oluyorsan başka. Yani bunun nedeni nedir . Itici mi geliyor yoksa bunu düşün
İtici gelmiyor ama cinselliği şuan bu kadar konuşmak istemiyorum. Konuşulsa bile ertesi gün yine konu açılıyor. Her gün aynı konu önüme gelince bu durum rahatsız ediyor. Bu kadar sık açılmasa belki bu denli rahatsız olmazdım.
 
Ya söz nişan takıp işi resmiyete dökeceksiniz. Belki o zaman sizi rahatsız etmez. Ya da ayrılacaksınız. Ben de yerinizde olsam resmi bir durum yoksa onu rahatlatan kişi olmak zoruma giderdi. Eskort muyum diye düşünürdüm.
Ki her gün ısrarla bu konuyu açması sinir bozucu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…