- Konu Sahibi Loveislife
-
Kesinlikle haklısın. Sessiz olmamaya çalış canım ayrıl gitsin. Biraz üzülürsün belki ama böyle sürekli üzülmekten iyidir.
Olmaz olsun oyle sevgılı.opup koklamaya gelınce canım gulum derler,canları ısteyınce de hor gorurler.bazı erkek cıdden cok rıyakar oluyo
Yok cnm oyle demem sana :)...
Ne kusura bakmasi cnm,
Zaten diyor ki sen bir cocuk yapsan vucudun bozulur, tipin bozulmaya musait...
bu adam kısılıgını cozmus nasıl olsa bisey olmaz diye her istediğini soyluyor
izin verme
sabrın sınırı vardr
zamanla herkeste değişiklik oluyor, 1970'li 60'lı yıllarda seçilen güzellik kraliçelerine baksın. hem bi kaza geçiriverir insan bi bakmışsın gitmiş yüzünün yarısı ne olacak ya da sakat kalmışsın, insana insan olduğu için saygı duymaktan aciz insanlar için üzülmeye, göz yaşı dökmeye, düşünüp kendini yormana değmez. hayat gerçekten kısa, denenmişleri denemek zaman kaybından başka birşey değil.
önemli olan karşındaki insanı tanımak, ister seni elinde tutmak için demiş olsun bunları isterse gerçekten düşündüğü için bir kere söyleyebilmiş ve mayasını belli etmiş, bundan daha güzel birşey var mı? ne güzel bak tanıdın, evlendikten sonra çoluk çocuğa karıştıktan sonra, Allah korusun başına berbat bişi geldikten sonra öğrenseydin ne yapacaktın? bırak gitsin artık...
güzel haberlerini bekliyorum, "ayrıldım"dan başka haberi de güzel olarak nitelendirmiyorum.
yol ver gitsin niye tutuyorsun bu odunu yanında
Seven bir insan, daha önemlisi sevdiğine değer veren, böyle şeyler söylemez. Ne demek bana göre güzel değilsin?
Ezdirme kendini canım ben olsam çoktaaaaaaaaaan tekmeyi vurmuştum, durduğun kabahat
Dogru yani seven insan nasil bunlari soyler aklim almiyor, supheliyim sevgisinden..
hem inaniyorum hemde boyle konu$unca bu nasil sevgi diyorum.
Ne yapmaya cali$tigini anlamiyorum.
Siz ne yapardiniz?
şöyle bi örnek vereyim, benimde uzaktan bi ilişkim vardı bana da sürekli böyle laflar ediliyordu yakışıklı değil gibisinden uzaktada olunca zamanla soğuyosun. tabi asla boylebirşey söylemedim ben. neden böyle diyip durudugunu açıkça soyle de . veya sen bana sürekli böyle söyleyemezsin de resti çek git. bu daha etkili olur heralde
"Git ozaman onlar sana yakışan birini bulsunlar mutlu ol"
Der olayı kapatırdım bu ne yaaa hayır çevre söylese de bunu sana söylememesi gerek
Kiz bana bak, bu cocuk ingiliz mi yoksa??
Yok canim ingiliz degil turk, neden?
ingilterede yasiyorum demissin de profilinde. esek hosaftan en anlar diyecektim..
sen yuksek lisans yapmissin ama sozlun orta okul mezunu, dogru mu bu?
Hmm ok anladim cnm :))...
Evet, Orta okul terk hatta
Hmm ok anladim cnm :))...
Evet, Orta okul terk hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?