- 19 Mart 2013
- 126
- 1
- 46
- Konu Sahibi Loveislife
-
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
ezdirme kendini suna ya. gören de cocugu kraliyet ailesinden sanar.
ah canım ya sevgilin gercekten çok büyük bir kabalık etmiş. ben kendimden şöyle bir örnek vereym çoğu arkadaşmda erkek arkadaşımın bana yakşmadığını, yanmda sönük kaldığını hatta ona fazla geldiğimi bile söylüyorlar. ama ben hiç birini dinlemiyorum. 2 yıldır beraberim. ve ben hiç bir zaman demedim sevgilime yanıma yakışmıyorsun diye. eğer o da gerçekten seviyorsa gerisi boş.çok ayıp yanı gercekten yaptığı...
malasef kendısıde öyle düşünüyor sanırım yoksa söyleyenlerın ağzını payını verırı konu hiçç sana gelmezdi böyle bi durumda nekadar aşk sevgı kalır bılemıyorum bu sevgı evliliğe yetermı orasınada sen karar ver
Oyle cnm(, kabalik, du$uncesizlik..
Arkada$larinin yaptigi da yanli$, yani sonucta sen sevmi$sin ve senin icin mutlu olmalari gerekir.
Soylenilmezde zaten.
Aynen oyle cok yanli$.
inanılır gibi değil çok sinir oldum. öncelikle sözlün eğitim olarak senden çok düşük eminimki kültürel olarakta böyledir. eksiğini kapatmak için senin düşük yönünü arıyo belkide çevresinde öyle biş şey söyleyen yok bilerek yapıyo. ama her koşulda bu o kişinin karaktersizliğinin göstergesidir. bn olsam aşkından ölsem yada son şansım o olsa dahi resti çekerdim. git kendine güzelini bul der yolver verirdim gitsin. zaten gerçekten seviyosa kendini affettirmek için çaba gösterir düzeltmeye çalışır he yok bunu yapmazsa zaten hayatın boyunca seni ezmeye çalışan bi erkekle mutlu olamazsın. saygının olmadığı yerde sevgi olmaz huzur olmaz. seni kaldırabilecek ve beğenecek eminimki bir çok erkek vardır yazk etme kendine
sevgilin seni güzel bulmadığını mı söylemiş ? ben mi yanlış okudum? hala işiniz nedir o adamla? güzellikle, tiple ömür sürseydi ohoo.. daha nerde nası konuşması gerektiğini bile öğrenememiş biriyle birlikte olup da daha fazla üzmeyin kendinizi derim. oldu da evlendiniz o sizi kendinden üstün hissettiği her an herşeyinize bir kulp takmaya çalışıcaktır ki böyle de bi adamla ömür geçmez
bak canım bütün kızlar senin arkanda.sen hiç üzme kendini
insanlar hep konuşur ama onun yapması gereken onlara kulaklarını tıkaması lazım. çok sabirliymişsin gerçekten ya da onu çok seviyorsun.sana böyle söyleyemez lütfen ezdirme kendini senin adına çok üzüldüm.senin kesinlikle daha iyilerine layık olduğunu düşünüyorum canım
Aynen oyle ve bana soylememesi gerekirdi.
Her ikiside var cnm, ama herkesin bi yere kadar sabri vardir, ve ben tukenmeye ba$ladim.
Sgl cnm :) du$uncen icin.
Bence her insan sevdiğini güzel / yakışıklı görür aşk böyle birşey çünkü.. İnsanların sadece dış görünüşüne mi aşık oluyoruz sanki..
Arkadaşları nasıl sürekli diyebiliyor bide ağızlarını kapatamıyor mu size ne diyemiyor mu o benim sevdiğim kadın diyemiyor mu ?
gelip bunu size söylemesi tuhaf geldi bana..
Ben olsam o zaman kendine yakışan birini bul der çekilirdim..
Niye üzeyim ki kendimi :26:
ne demek yavrucum.biraz da olsa fikir verebildiysek ne ala :)
Tabi cnm yardimi oldu:)), cunku ben mi arbartiyorum diye du$unmeye ba$ladim, sorun bende fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?