sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

sana katılıyorum kesinlikle kafayı yedi bu erkekler :) dünya üzerinde erkek sayısı azalıyor, kadın sayısı da artıyormuş, sanırım ondan böyle triplere girmeye başladılar. az olan daha kıymetlidir hesabı

Bende anlami$ degilim.
Hak ettigi de o zaten....
Hepsi boyle degildir ya bunda anormallik var

Bende anlami$ degilim.
Hak ettigi de o zaten....
Hepsi boyle degildir ya bunda anormallik var

tabi ki bütün erkekler böyle değil kadın ruhundan anlayan erkeklerde var ama her zaman böyleleri denk gelmiyor maalesef canım..

neyse muhabbetinize doyum olmaz. iyi geceler güzel bayanlar :)

Evlenme teklifi etti ama ve sozlendik....
Yani, Anlamadim gitti, neden soyluyor.
Biraz kendini begenen biri evet.

teklif etmiş tamam ama evlenenlerde boşanabiliyo sonucta.seni eziyo resmen yanıma yakısmıyosun der gibi sen aynısını ona desen cevremdekiler neden bilmiyorum seni begenmiyo desen o napardı acaba .belkide seni deniyo evlenmeden bu lafı söyleyen evlenincede küçük görür .ayrıl demiyorum sana diyememde banakarısmak düşmez ama üzülmemen için ilerde şimdiden sende kendini kabullenerek bu durumu ezdirme en azından sen beni begenmiyormusun neden bana ikidebir böyle söylüyorsun istemiyosan ayrılırız sorun değil gibi ağzını ara bakalım bi.

Karşısına geç ve -bak tatlım,son zamanlarda onun bunun sürekli beni senin yanına yakıştırmadıklarından bahsedip duruyorsun ya,ben bitirmeye karar verdim bu ilişkiyi.Madem öyle,yanına yakışan birini bul.Yok ama dur dur sen bilemezsin,sen bulamazsın kendine göre biri.Çünkü sen kendi zevkine ve ruhuna göre değil,onun bunun fikrine göre yaşıyorsun.Ben o kadar ahmak değilim.Benim kendi fikrim ve zevkim var.Başkası çirkin dedi diye,birisi ya da herhangi bir şey benim için çirkin olamaz.O başkasının fikridir.

O beni sana yakıştırmayanlar,sana yakışan birini bulsunlar.Hadi sana iyi şanslar....

der,bir daha da yüzüne bakmam.

Bana demişler gibi konuştum Konuyu okuyunca çok sinirlendim.Sen nasıl hala birliktesin?Erkek arkadaşın ahmaklık etmiş,ama sen de suçlusun kusura bakma yani.Ağzının payını veremedin mi ona?Ne işi varmış madem seninle?Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Kardeşim madem beni beğenmiyorsun niye benimle birliktesin?benim değerli zamanımı çalıyorsun?Ayrıl bitsin ya da başlarken gözün nerdeydi?

Dur dur bir de evlenme teklif etmiş!Hayret birşeysin.Evlenince de sürekli bunu sana söylerse napıcaksın?Tavrını neT ortaya koy.Ya başkasının fikirlerinle başkalarının hayatlarını ya da kendi fikir ve zevkinle kendi hayatını yaşarsın,seçim senin diyebilirsin mesela???

Başkasının ağzına bakarak yaşanmaz ki.Herkesin kendine ait bir fikri vardır.Erkek arkadaşın bunu söyleyenlere hiçbişey dememiş mi?Elalem de amma patavatsız!Size ne kardeşim çocuk beğenmiş etmiş.Nebiliyim insan bir -o sizin fikriniz,ben öyle düşünmüyorum,öyle düşünsem onunla birlikte olmam.Onunla birlikte olan benim,sizin güzellik görecenizle hareket edecek değilim filan der işte..Ve o bunun yerine gelip beni sana yakıştırmıyorlar diyor öyle mi?Ve siz bununla sözlendiniz?!

Size kolay gelsin.

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama ağaç mamulü sözlünüz o ağzı burşuk ne dediğni bilmez insanlara " SİZ ONU BİRDE BENİM GÖZÜMLE GÖRÜN " diye kapak bir cevap veremiyorsa sizde onu kendinize yakıştırmayın....

Arkadasların benım dedıkodumu yapıyolar da sen oyle dınlıyo musun,benı savunmuyo musun?yoksa sen de oturup onlarla benım dedıkodumu mu yapıyosun dıyeydın ya ;-)

güzelini bulsun....
senın egonu zayıflatarak..
kendı egosunu tatmın etmeye calısıyor .. yazık!!

oyle tabi her yasta insan ayrilabiliyor, evli olsa da.

kirilir kesin kim olsa o kirilir uzulur, belli etmesede.

ne yapmaya calistigini bilmiyorum acikcasi.....

vallah ben ayrilicam galiba agzini aramaktansa, yani boyle is mi olur....ruhum incindi ne dese telafisi yok.

oyle birsey diyip ayrilmak istiyorum, hele bi donsun o.

nasil bu kadar katlandigima da anlam veremiyorum, oz guvenim gitti, kendimi sevmez oldum.

e tabi suc benim, bu dediklerine ses etmedim, yiyip yuttum ama herkesin de bi yere kadar sabri var.

yani hic anlayamiyorum, aklim ermedi gitti....seviyorum, asigim diyor, seven insan bunlari soyler mi ya, birak soylemeyi aklindan bile gecirmez.

zaten sonunu getiriyor o, boyle yaparak.

evet bide evlenme teklifi etti, okuz.....insan evlenmek istedigi insana bunlari soyler mi yaaa, farkinda degil kendini benden soguttuguna.

yani, hadi millet soyledi, kendi aklini kullanamiyor mu, ben bunu bu kiza soylemeyim, kiz uzulur...niye gelip soyluyon dimi ama.

evet oyle canim.

tabi ki bütün erkekler böyle değil kadın ruhundan anlayan erkeklerde var ama her zaman böyleleri denk gelmiyor maalesef canım..

neyse muhabbetinize doyum olmaz. iyi geceler güzel bayanlar :)

seven bir insan bunlari soylemez zaten yaaa....boyle birinin bana denk gelmesi de benim sansizligim.

Hmm ok anladim cnm :))...
Evet, Orta okul terk hatta

Yuksek lisans yapiyormussun, ortaokul terk , kompleksli , ezik biriyle ne isin var kuzum? :18:

Ingiltere'de baska adam yok mu?

Ingilizi var, Hansi var, her turlusu var hayat karsina daha kimleri cikarir, niye bu adama katlandin? Bir de bununla evlenecek miydin , tovbeee

yok cnm bu laflari hak ediyor o....

cevap verip vermedigini bilmiyorum, ama vermis olsa kesin bana soylerdi bende boyle dedim diye, ama sadece isimlerini vererek boyle boyle dedi diyor okuz.
hadi o insanlar soyluyor, bide guzel birseymis gibi gelip bana anlatiyor.
yakinda ona yol gorunuyor zaten, bu kadar katlandigim suc.

12 yillik bir evliligi olan biri olarak sana tek tavsiyem ayril o adamdan.evlendiginde cok ezer seni.gercekten seven insan arkadaslari ona bunlari söylerken,sizene siz mi evleneceksiniz diye sorup agizlarini kapatirdi.sonra bunlari gelip sana anlatsa bile söyle devam ederdi konusmasina, insanlarin ne düsündügü benim umurumda degil , ben senin icinde tasidigin güzelligi seviyorum!!

cok ise yaramaz bir adamla birliktesin.sizden ne köy ne kasaba olur.

evet haklisin, yani bunlari hem gelip anlatiyor ve dediginiz gibi gonlumu alacak laflar da etmiyor, ben seni seviyorum insanlarin ne dedigi umrumda degil gibi

bencede dogru, boyle bir iliski yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…