- Konu Sahibi Loveislife
-
12 yillik bir evliligi olan biri olarak sana tek tavsiyem ayril o adamdan.evlendiginde cok ezer seni.gercekten seven insan arkadaslari ona bunlari söylerken,sizene siz mi evleneceksiniz diye sorup agizlarini kapatirdi.sonra bunlari gelip sana anlatsa bile söyle devam ederdi konusmasina, insanlarin ne düsündügü benim umurumda degil , ben senin icinde tasidigin güzelligi seviyorum!!
cok ise yaramaz bir adamla birliktesin.sizden ne köy ne kasaba olur.
Yuksek lisans yapiyormussun, ortaokul terk , kompleksli , ezik biriyle ne isin var kuzum? :18:
Ingiltere'de baska adam yok mu?
Ingilizi var, Hansi var, her turlusu varhayat karsina daha kimleri cikarir, niye bu adama katlandin? Bir de bununla evlenecek miydin , tovbeee
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
seven bir insan bunlari soylemez zaten yaaa....boyle birinin bana denk gelmesi de benim sansizligim.
kavgada söylenmez bu.. gerçekten çok ayıp.. patavatsızlıktır başka birşey değil.. yol ver gitsin.. müneccim olmaya gerek yok bazen gelecek kendini göstirir... kimin hakkı var kimi üzmeye allah aşkına.. beğenmiyorsa s..gitsin!!
insanlar şanslarını kendi yaratır!! böcek olmayı kabullenenler ezilince şikayet etmemelidir.. sen kabul etme arkadaşım.. ezdirme kendini..
zararın neresinden dönersen kardır.. seni aşağılayacaksa böyle hayatında olmasın daha iyi inan.. kusura bakma açık söylicem ama arada sevgi varsa o sana kainatın en güzel insanı görünür.. aşkı bitmiş sevgisi bitmiş şimdi fiziki değerlendirmelere girmiş.. bak sen yahuu! tam sopalıkmış tam!!
Millet böyle bişi der milletin agzı torba değil herşeye bi kulp takar ama sevgiliniz bunu size neden söylüyor onu algılayamadım .Şayet aşagılayıcı şekilde söylüyor ise bence hoş değil ve sonuda gelmez
Senin ki mi soyluyordu? Yoksa insanlardan mi duydun?....
Yani, anlamiyorum neden bana bunlari soyledigine... Du$unmuyormu, bu kiz sogur benden, birakip gider
ahhh buldum ona söyleyeceğin en son şey şu olsun.. " aaa varya ben seni birine benzetiyorum.. duur durr dilimin ucunda hmm hayatım sen aynı brad pitt e benziyorsun.. daha önce söyleyen oldu mu de? yok canım ne diyorsun allah allah öylemi tadında birşeyler zırvalarken... evet yaa doğru tam brad pitt e benziyorsun ama yandan yemişine de.. kapa telefonu.. bir dahada açma canım:))
onun akrabaları söyledi bana sana hiç yakışmıyo diye.ben tabiki bişi söylemedim ona.walla canım bırakıp gitmeni önemsese söylemezdi bence.evlenmeyi bi kere diil,defalarca düşün!!!evlendikten sonra da "eşin çok çirkin,daha güzelini bul"dediklerini söylerse şaşırmam.
Sevgilin gelip onu sana yetiştirene kadar onu söyleyenlere ağzının payını vermesi gerek seni gerçekten seviyosa..Anlamadığım sen niye susuyosun ki ver ağzının payını havaya girmiş belliki..Ayrıca bilmiyorum fikriniz ne ama bikaç istisna dışında kaçan kovalanır lafı hep doğru çıkıyo sende öyle yap mesafeli ol inadına daha bakımlı ol arkadaşlarınla vakit geçir yani değişikliği farketsin bööle bi tutuşsun sonra bak bakalım nasıl susturuyo herkesii ya bence varya biz sevdikçe bunlar çantada keklik görüyo ondan hepp hey yavvrum heyy sinirlendim
güldürdün beni gece gece, tabii paşa beğensin beni diye saçlarda fön, yüzümde makyaj gezerim.
emel sayındı sanırım eşim beni sabah hoş görsün diye hafif makyaj yapar yatardım demişti. hiç çekemem valla, beğenmeyen bakmasın beğenmeyen küçük oğluna almasın. hem bakalım ben o küçük oğlanı beğenio muyum? terbiyesiz adam hayret bişi.
erkekler bi hoş olmuş, yahu bi de kendinize bakın, yanımdaki kadın şöyle olsun, böyle olsun, peki ya sen? sen nasılsın acaba? ağam oğlum paşam oğlum yetiştirmemek lazım sonra herkesi ve herşeyi hak görüyolar kendilerine. maalesef ataerkil toplumlarda yetişen erkeklerin trajikomik durumu...
bunlara fırsat vermemek lazım. sepetini koluna takıp göndericen gidecek.
neden vazgeçiyorsun kendinden, bakıma devam, adam amacına ulaşmış.
sen ne kadar bakımlı ve hayat dolu olursan ona o denli zarar vermiş olursun, gönder gitsin yahu, bırak uzaktan baksın sana, bir insanı yok saymak ona en büyük ceza...
evde sahne kıyafeti ile mi gezecekti acaba? beklenti bu mudur? can beyler ne giyiyolarmış evlerinde? smokin mi?
babası gibi duruyordu kızın? ama adama olan saplantısı o hale getirdi o adamı diye düşünüorum.
erkeler için cüzdan, kadın, araba statü belirleyiciler, manyakça bişi ama gerçek maalesef.
yukarıda yazılanlar da kadını kaybetmemek için yapılan seviyesiz hareketler, bakımlı kadın aynaya bakmaz olmuş baksana.
O da çevresi gibi düşünüyor zaar..
Zira, öyle düşünmeseydi bunları size söylemezdi.
Söylemekten öte umursamazdı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?