sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

ben aptaligimdan katlaniyorum, baskasi olsa coktan yollamisti, tabi baskasina bunlari soyler mi onu da bilmiyorum, ya beni sakin buldu ondandir.

benim icin orta okul terk olmasi onemli degildi yani universiteye gitmis ama insanligi olmayan insanlar da cok, boyle on yargilarim yok (yoktu) ama bu iliskiden sonra egitim onemli galiba diye dusunmeye basladim....
vallah bilmiyorum cnm ask, insan secemiyor maalesef.

adam cok tabi....

oyle cnm, aptaliktan ama benim de sabrim bi yere kadar...boyle gitmez.
evet

kavgada söylenmez bu.. gerçekten çok ayıp.. patavatsızlıktır başka birşey değil.. yol ver gitsin.. müneccim olmaya gerek yok bazen gelecek kendini göstirir... kimin hakkı var kimi üzmeye allah aşkına.. beğenmiyorsa s..gitsin!!

durduk yere gelip bunlari soyluyor iste ....dusuncesizlik ve patavatsizlik.

zorluyorum ben sadece, dayanilir gibi degil cunku. hangi kadin bu laflara dayanir ki.

kimsenin kimseyi uzmeye hakki yok, ve bu guya bana asik, nasil asksa bu

olacagi o zaten cnm

zararın neresinden dönersen kardır.. seni aşağılayacaksa böyle hayatında olmasın daha iyi inan.. kusura bakma açık söylicem ama arada sevgi varsa o sana kainatın en güzel insanı görünür.. aşkı bitmiş sevgisi bitmiş şimdi fiziki değerlendirmelere girmiş.. bak sen yahuu! tam sopalıkmış tam!!

Millet böyle bişi der milletin agzı torba değil herşeye bi kulp takar ama sevgiliniz bunu size neden söylüyor onu algılayamadım .Şayet aşagılayıcı şekilde söylüyor ise bence hoş değil ve sonuda gelmez

basta beri bunlari bana soyluyordu cnm ...
boyle biri olacagina hic olmasin daha iyi, olan bana oluyo, mutsuz biri oldum.
yani seven insan oyle gorur, ben niye ona bisey demiyorum, sevdigim icin...sanki o cok mu yakisikli
evet hemde kadinlardan dayak yemeli ki akli basina gelsin.

yani herkesin kendi gorusu var, beni guzel bulmamis olabilirler ama onun gelip bana soylemesi ilginc...seven bir insan aslaaa bunlari gelipte soylemez.
gelip anlatiyor bunlari, ve demiyor ki onlar oyle dusunuyor ama ben seni seviyorum fln demiyor sadece bunlari bana soyluyo, neden soyluyor anlayamadim ne yapmaya calistigini...dusunmuyor galiba bu kiz uzulur benden sogur, hatta ayrilabilir.
zorlan sonunu getiriyor, cunku ben bu sekilde onunla daha fazla yapamicagim.

ahhh buldum ona söyleyeceğin en son şey şu olsun.. " aaa varya ben seni birine benzetiyorum.. duur durr dilimin ucunda hmm hayatım sen aynı brad pitt e benziyorsun.. daha önce söyleyen oldu mu de? yok canım ne diyorsun allah allah öylemi tadında birşeyler zırvalarken... evet yaa doğru tam brad pitt e benziyorsun ama yandan yemişine de.. kapa telefonu.. bir dahada açma canım:))

Senin ki mi soyluyordu? Yoksa insanlardan mi duydun?....
Yani, anlamiyorum neden bana bunlari soyledigine... Du$unmuyormu, bu kiz sogur benden, birakip gider

onun akrabaları söyledi bana sana hiç yakışmıyo diye.ben tabiki bişi söylemedim ona.walla canım bırakıp gitmeni önemsese söylemezdi bence.evlenmeyi bi kere diil,defalarca düşün!!!evlendikten sonra da "eşin çok çirkin,daha güzelini bul"dediklerini söylerse şaşırmam.

:)) tesekkurler canim

Bana da soyleyenler var, sana yakistirmadik diye ama ben gidip ona soylemiyorum...onun bana bunlari soylemesine ragmen (

Haklisin cnm, onemsese soylemez :$

Soyler mi soyler vallah, hersey beklenilir.

Cnm yeni fark ettim msjini...soyleyenlerin agzinin payini verdigini sanmiyorum, vermis olsa, onlar bunu soyledi ama bende cevabimi verdim derdi, bunu biliyorum cunku agizinda birsey kalmayan biri.

Donup kaliyorum bende, hazir cevap degilm.

Haklisin, sayesinde kendime bakmaz oldum...

Oyle galiba canim(

Cnm kusura bakma yeni goruyorum bu msjini...
Cok haklisin vallah, zaten boyle kimseyi begenmiyen asil kendilerine baksinlar.
Cok dogru, ondan sonra belki anlar bidaha kimseye onlari soylememeyi

Bilmem, kendimi begenmez oldum sayesinde.
Onu bi guzel terk edim sonra da daha bi ozen gostericem kendime.

Beni guldurdun vallah:),

Dahasi resim bile cektirmek istemiyorum, bu hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…