canım onun yanında guzel bır not yaz çok hoşbır not kartına yada bende saat almıştım ve saatcıde arkasına metal kısmına her anımın senınle geçmesi dileğiyle gıbılerınden bır yazı yazdırmıştm gerckten mukemmel gorunuyor istersen bu tarz bıseyde yapabılırsın...
Canım formayı sen giyeceksin zaten,sende kalacak,yani çakma da olsa olur.Demek istediğim sevdiği takımın formasıyla,aşkını bir arada görünce çok mutlu olur diye düşünüyorum. Onun hediyesi saat,forma mevzusunda da ona aşkını itiraf ederek en büyük hediyeyi vermiş oluyorsun.Yani bence.
Kız giyiver ne olacak,uşağın gönlü hoş olsun.
Yaaa böyle baskı yapan yerler oluyor her yerde,fotoğrafçılara sor bi başta,basımevi gibi yerler falan da yapıyor,yardımcı olan biri çıkar illaki canım.
tamam canım ay çok sağol ya =)
rica ederm tatlım hr zman=)
Ben bi battaniye yaptırdım.Üstüne de ona hitap sözcüğümü yazdırdım.Koca bebeğim yani.Evlenince ona sarılıp uyuycaz birlikte inşallah.
aa bu da çok güzelmiiş ne kadara yaptırdın peki tatlım?
battaniyeye yazı yazdıranı ilk defa duyuyorum canım nerden aldın ve bu yazıyı yazdırdın merak ettim açıkçası güzel bir hediye de
Utandım,şımardım...Canım bi site var,orda inanılmaz orjinal hediyeler var,ordan sipariş vermiştim,en geç beş gün içinde ulaşıyor eline.Şimdi uluorta yazamıyorum,reklam oluyor diye,100 mesaja da ulaşmadan özel mesaj atamıyorum. 100 mesaja ulaşayım ilk işim sana mesaj atmak olacak.
tatlım o siteyi bende istiyorum banada lınk olarak atarsan çok memnun olurum..
Ay çok havalandım.Tamam canlar az kaldı 100 olmama az sabredin.
bi doğum gününde iş yrinin arka kapısından girmiştimyaptıklarım :
6 yıl önceden başlıyorum :)
boksördü o zamanlar, kanguru almıştım boxör eldivenli
kol düğmesi
şeker yastık diktim
araba minderi diktim :)
oyuncak yaptım :)
kravatlar,
gömlekler
baş harflerimizden oluşan araba süsleri
manşetinde başharflrimiz olan gömlek özel dikim :)
cüzdan
son bir yıldır her gittiğimde sevdiği çikolatalardan yaptırıyorum :)
tişört diktim :)
kanguru yaptım arabasına :)
aşkın kitabını yapmıştım :)
şimdilik bunlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?