sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıme ne böle sor mu olur kım ıstedıgı yere gıder halalaaa

Benim Onunla gitmediğim biryer kalmadı :)
Onun ve benim hayal gücümüz kadar ileri gidebiliyoruz :)

en fazla opusurum heralde ondan ilerisine de stop derim... cok heveslenmesin kursaginda birakirim!!!

sevgilimle evlenmeyi düşüyoruz bir yil içinde O BENİM İLK SEVGİLİM BUNUDA BİLİR HAYATIMA COK GEC VE COK ZOR SOKTUĞUM BİRİ. AMA HERŞEYİM ŞUAN
ÇIKMAYA BAŞLADIĞIMIZDAN BİR KAÇ AY SONRA ÖPÜŞTÜK YANİ ZAMANLA OLAN ŞEYLER O AN CANIN NE İSTİYOSA ANİDEN GELİŞEN ŞEYLER BENKİ YANAĞINDAN ÖPMEYE UTANAN BİRİYDİM.
ZAMANA BAĞLI DURUMA VE İLİŞKİNİN BOYUTUNA BAĞLI ŞEYLER İKİ YILLIK BİR BERBABERLİĞİMİZ VAR AMA ASLA SON NOKTAYA GİTMEDİK
İKİMİZDE EVLENCEĞİMİZ GECEYİ BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile5

Sevgilimle gideceğim son nokta, EVLİLİKTİ.
oda oldu zaten...
:asigim:

sevgilimle gidecegim son nokta (sevgilimle) diyorum bi cakarim gorur noktayi nereye gitcem be gidecegimiz tek yer nikah masasi olur ki oyle zaten sevdigimle evliyim simdi kocamla istedigim noktalamalara gidebilirim yaniki alla alla :)))

valla sonunu bilmem ama önce nikah masası tabii. Ondan önce bir yere gitmek yo...sırnaşık şey

Son düzenleme:
Giden gitsin nereye kadar gidicekse valla ben hep yerimde saydim iyide yapmisim

ya ne kadar saçma bi konu ya herkesin özeli kendine hem sevgilin sonuçta eşin değil elini bile tutuyosan bu büyük mesele bence bi kız tek kişiye özel olmalı çünkü onunla evlenip evlenmeyeceğin belli değil

valla herkesin özeli de fikri de kendine ben bütün fikirlere saygı duyuyorum sonuçta kötü birşey değil bunu yaşamak eğer aşkla ve sevgiyle oluyorsa nereye kadar giderse gitsin ama mutlaka belli bir yaştan sonra yaşanmalı birşeyler ve ciddi ilişkilerde yaşanmalı yoksa pek hoş olmaz herhalde

herkesin fikrini saygı duyuyorum...
ben hiç bi noktaya kadar gitmedim..1,5 yıldır beraberiz..1 ay içinde nişanım var ama daha sevgilimle ne el ele tutuştum nede öpüştüm..

bundan dolayı çok mutluyum kim ölür kim kalır başımıza neler geleceği hiç belli değil (bunu cinsellik için söylüyorum)
evleniyim imzayı atıyım,imam nikahınıda kıyalım ondan sonra........
valla artık geri kafaımı dersiniz,bağnazmı dersiniz bilemem saygı duyuyorum herkese
kendimi kocişime saklıyorum

hepinizi öpüyorumma.s.

en güzelini yapıyorsun cnm sakla bakalım oda kendini sana saklıyormu?

en güzelini yapıyorsun cnm sakla bakalım oda kendini sana saklıyormu?

şöyle izah edeyim. kız yada erkek farketmez. her koyun kendi bacağından asılır. insanlar inançları doğrultusunda yaşar. yani o benden önce biriyle olmuşsa bendemi gidip eşitleyeyim durumu. fikrim bu dadlummm gibi düşünüyorum. evlenince herşey helaliyle olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…