#SevgiliyeNeAlinmaz ?

hediye alacak biri olmaması ne kadar güzelmiş, sizleri okuyunca ne kadar şanslı olduğumu gördüm, gösterdiniz ....

bu sebeple hepinize teşekkür ederim :)

saygılar, sevgiler

Ne demek patron biz bunun için varız

8 yil sevgiliydik simdik nisanliyiz hic kutlamadik. Kutlanmaya deger hicbirsey bulmuyoruz bugunde. Ama pasam çok tatlidir. Durup dururken hediyeler alir,arada cicek alir:-D biz pasamla 13 subati, 18marti, 6 araligi, 7temmuzu, 10 eylülu, bla bla blayiii kutluyoz illa 14 Şubat mi olssun :-D
Amansiz ve icten alinan hediye tum ozel gunlerde alinan zoraki hediyelere bedeldir. Gecen ay telefonum bozulmuş artık bende tokanmatige gecmeliyum falan diordum. Bulustuk bigün telefonumu masanin üstüne koydum. Eline aldi. Cok eskidi bu demi dedi. Evwt ama simdu telefonun sırası degil dedim.telefonu aldi hattimi cikardi telefonu cebine koydu elimden tuttu gittik ve bana bi telefon aldi:-D bayılırım suprizlu kocamaa:-D

hediye alacak biri olmaması ne kadar güzelmiş, sizleri okuyunca ne kadar şanslı olduğumu gördüm, gösterdiniz ....

saygılar, sevgiler

Yani hiçbiri dişime göre değil mi diyosun patron sen ne isterdin

Ooo tebrik ederim elmayra,Allah analı babalı büyütsün.
Kısmetiyle,uğuruyla,sağlıkla gelsin inşallah.

Teşekkür ederim Meleknaz ablacım, dilerim dediğin gibi bereketi ve temizliğiyle gelir :)

saygılar, sevgiler

Konunu katlettim abicim, sen hediyenin en güzelini verdin bize zaten bizim dualarımız yeter sana :)

"Shimano Stella New SWB 8000 HG Drag" işte budur... Çiçeğe gömer, tek taşı kafasına atarım bu hediyeyi alana : )

çok pahalı birşey değilmiş kazen bey alıp getiren çıkarsa yüzünüzde oluşacak ifadeyi çok merak ediyorum

sevgililer gününü kutlayan bir erkege hiç denk gelmedim bugune kadar, yarın da kutlayıp kutlamayacagımız hala meşhul, ama eski nişanlım bana 8 martta koca bir kucak karanfik getirmişti, bende ilk defa bana çiçek almayı akıl etti nasıl oldu bu diye hayretler içersiindeyken açıklamayı yaptı kendisi.

+ çalıştıgı markette kadınlara versinler diye merkezden göndermişler, benim rahmetli de bi kucak alıp ayırmış bana vermek için

çok pahalı birşey değilmiş kazen bey alıp getiren çıkarsa yüzünüzde oluşacak ifadeyi çok merak ediyorum

sudan ucuz 3.300 TL filan :)

sudan ucuz dediysem 1 tanker sudan ucuz : )

getirenin kafasına atacağınız tektaş maliyeti de çok cüzi olmayacaktır sanki

tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )

o da taş bu da taş ...

Arnavut Kaldırımı

.

tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )

o da taş bu da taş ...

şahsi fikrim : değil 3300 tl 333.000 tl olsa da kalbinizi dinlersiniz hediyeyi de getireni de nazikçe geri çevirirsiniz bence. :26:

Yorumlar çok güzel benim erkek arkadasim almaz sevgililer gününde ama almasini isterdim sanirim herkesin elinde çiçekler böcekler çok güzel duruyor

şahsi fikrim : değil 3300 tl 333.000 tl olsa da kalbinizi dinlersiniz hediyeyi de getireni de nazikçe geri çevirirsiniz bence. :26:

en büyük hediye huzur...

Yorumlar çok güzel benim erkek arkadasim almaz sevgililer gününde ama almasini isterdim sanirim herkesin elinde çiçekler böcekler çok güzel duruyor

bir önceki cümlemde de yazdım huzur varsa çiçek önemsizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…