hediye alacak biri olmaması ne kadar güzelmiş, sizleri okuyunca ne kadar şanslı olduğumu gördüm, gösterdiniz ....
bu sebeple hepinize teşekkür ederim :)
saygılar, sevgiler
hediye alacak biri olmaması ne kadar güzelmiş, sizleri okuyunca ne kadar şanslı olduğumu gördüm, gösterdiniz ....
saygılar, sevgiler
Ooo tebrik ederim elmayra,Allah analı babalı büyütsün.
Kısmetiyle,uğuruyla,sağlıkla gelsin inşallah.
saygılar, sevgiler
Oo 4 senelik hediye almissin :-D sakla hepsini teker teker verirsin sene sene :-D
"Shimano Stella New SWB 8000 HG Drag" işte budur... Çiçeğe gömer, tek taşı kafasına atarım bu hediyeyi alana : )
çok pahalı birşey değilmiş kazen beyalıp getiren çıkarsa yüzünüzde oluşacak ifadeyi çok merak ediyorum
diosun kaç papel bu
3300 tl imiş canım. havale indiriminde yüzde 5 indirimle 3134,52 tl
sudan ucuz 3.300 TL filan :)
sudan ucuz dediysem 1 tanker sudan ucuz : )
getirenin kafasına atacağınız tektaş maliyeti de çok cüzi olmayacaktır sanki
Yani hiçbiri dişime göre değil mi diyosun patron sen ne isterdin
tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )
o da taş bu da taş ...
tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )
o da taş bu da taş ...
Arnavut Kaldırımı
Valla bu işin sabrı 9 aymış canım, seni bu yolda yalnız bırakıyorum :)Utanmasan benle doğurucan
Vallahi ya çok özledim çoooookkkk yüzüstü yatmayı:26:Hayırlısıyla al da artık gelsin
Sende yüzüstü yatabil
Zaten almadımki, misilleme yaptım :) o da bana almamıştı önceki doğum günümde.Bu yıl hediyeden yırtardın he
şahsi fikrim : değil 3300 tl 333.000 tl olsa da kalbinizi dinlersiniz hediyeyi de getireni de nazikçe geri çevirirsiniz bence. :26:
Yorumlar çok güzelbenim erkek arkadasim almaz sevgililer gününde ama almasini isterdim sanirim herkesin elinde çiçekler böcekler çok güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?