#SevgiliyeNeAlinmaz ?

tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )

o da taş bu da taş ...

Arnavut Kaldırımı

.

Ondan eski çarşıda çok var patron beklerim

ben karşıyım böyle şeylere ...

en büyük hediye birliktelik değil mi ?

Kesinlikle katılıyorum ihtiyacı olmasaydı almazdm patron ben ona her zman alıyorum bigüne sıkıştırmak ne derece mantıklı zaten ...
O almadı mesela almasın da onun varlığı yeter bana

Son düzenleme:
en büyük hediye huzur...

bir önceki cümlemde de yazdım huzur varsa çiçek önemsizdir...

Çok şükür huzurluyuz normalde hic bekleyen bi insan değilim ama benim ailem biliyor annem elim bos gelince yadirgiyo bide beni doldurması yok mu

Bu romantizmin öldürecek bizi bigün

her erkek aynıdır... ve ....

Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini. Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel. Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

herhalde sitenin en odunu ne saftirigi benim.

1- hediye almam ve istemem.
2- o gun her yer tıklım tıkış olacak diye dısarı cıkmak da istemem.
3- cok gorusmek istiyorsa kırmam yemege davet ederim o da gelirken sarap alır, aşk böcügü sanıyor kendisini.
4- nolur kimse pofuduk ayı almasın sevdigine, bi de şu kalpli seyler. piyasadan toplatılsa diye bakıyorum onlar icin. sonra erkekler de aldanıp alıyorlar ya... yanarım yanarım akıllarına yanarım. notnu sevenler icin birsey demiyorum tabi. ama cok klise yahu.

Çok şükür huzurluyuz normalde hic bekleyen bi insan değilim ama benim ailem biliyor annem elim bos gelince yadirgiyo bide beni doldurması yok mu

Unutma ;

Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, "Sarılmak yakar bizi" deyip aşkı hep, uzaktan sevdik.

uzak durmayın ... Abi tavsiyesi

Beğenemedim offf katılıyorum ayneeeen

Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.

ve hediye almayın aldırmayın, aldırmayın dediysem hediye aldırmayın demedim....

Abi döktürüyosun bi kitap çıkarman şart kadınlar klübü klasikleri diye üyeler yeter be

ban yiyecekmişim gibi geliyor ama dayanamayacagım
millet dalga geciyor kaldırım taşı diye ama harbi romantiksin onu soyleyeyim.
fakat duvar yazısı gibi olmuyor bu cumleler :26:

Bilemedim şimdi :)) ne alırsa alsın, hediyenin kötüsü olmaz, dediğiniz gibi en büyük hediyesi huzur, sevgi,saygı ve benim mutluluk kaynağım bana bunları sağlıyor ya en büyük hediyelerim bunlar olsa gerek

Patrooonn bu ne cümleler böyleee

Kitap şart

Bugün büyük bir marketin kasasında gördüm.
Genç bir adam koskocaman bir ayıcıkla,ayının kucağına 1 buket çiçek almıştı.
Yüzünde çok mutlu ve gururlu bir ifade vardı.
Benim çok hoşuma gitti,mutluluk enerjisi bana bile geçti.
Kimbilir eşi ne kadar mutlu olur.Ayıcıklar güzeldir yahu :)

Sevgiliye haksızken "Tavır" alınmaz.

Bir de seni düşündüm deyip oyun konsolu alınmaz yanında futbol oyunu ile. O zaman alınan bayağı bayağı sevgili oluyor.
Üç sene önceki hediyem bu idi.. Hala unutamıyorum.

Sustum. Diyecek başka kelimem yok

Şu Ayıcıklı Şeylerden Bende Hoşlaşmam

Bide Ev Eşyası Olmazzz

Canlı Çiçek Çabuk Solar Ama Olsun Yav Alsın Bi Hediyede Çiçek de Olar Bugün Almış Sevgililer Günü Hediyesini 7 Yıl Boyunca İlk Defa Bana Hediye Aldı Parfüm Ve Küpe Almış Ama Beğendim Bak Şimdi

Bu sözlerden sonra saygilar ben yarin öküz yarime bir kosayim o iyiki var hayatimda

benimki de bir keresinde dogum günümde saksı cicegi getirmişti
herkes gulmustu ama benim hosuma gitmişti, solmuyor ya... kitap dısında birbirimize aldıgımız en manidar hediyelerdendi...

7yıl diyorsun ya aslında adamları bir zorluyoruz galiba, yok ayıcık sevmem yok cicek solar...

bu arada küpelerin hayırlı olsun

Martılara attığı simit, önüne süt bıraktığı yavru kediler ve sana laf söyleyenlere verdiği değer, Hayvan severlik bu olsa gerek.!

mesajı vermiş diğerlerine ama onlar anlamamış ; )

canlı çiçek en anlamlı hediye

Sevgililer gününde aldıgım en kötü hediye içinde fotomuz olan duvar saatiydi
Saatin çerçevesi anam babam usulüydü çünkü güzel değildi
Ve aceleye getirildiği de belliydi

Hediyeyi beğenmeyip duvara asmayışıma da bozulmuştu bi de
Benim aldıp da onun beğenmediği hediye de oldu

+ odamın rengi turuncu-yeşil, duvar saati de gri renkti
Bari turucu veya yesil renk alaydın

Son düzenleme:
Kırmızı gül dışında istediğini alabilir şahsen. Bir gelenek, herkesin elinde kırmızı gül anasını satayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…