- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
tek taş ne ki, bunu alsa biri bana Arnavut kaldırımı döşerim yollarına : )
o da taş bu da taş ...
Arnavut Kaldırımı
.
ben karşıyım böyle şeylere ...
en büyük hediye birliktelik değil mi ?
en büyük hediye huzur...
bir önceki cümlemde de yazdım huzur varsa çiçek önemsizdir...
Bu romantizmin öldürecek bizi bigün
Çok şükür huzurluyuz normalde hic bekleyen bi insan değilim ama benim ailem biliyor annem elim bos gelince yadirgiyo bide beni doldurması yok mu
her erkek aynıdır... ve ....
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini. Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel. Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.
Unutma ;
Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, "Sarılmak yakar bizi" deyip aşkı hep, uzaktan sevdik.
uzak durmayın ... Abi tavsiyesi
Unutma ;
Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, "Sarılmak yakar bizi" deyip aşkı hep, uzaktan sevdik.
Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
ve hediye almayın aldırmayın, aldırmayın dediysem hediye aldırmayın demedim....
her erkek aynıdır... ve ....
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini. Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel. Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.
Unutma ;
Şu Ayıcıklı Şeylerden Bende Hoşlaşmam
Bide Ev Eşyası Olmazzz
Canlı Çiçek Çabuk Solar Ama Olsun Yav Alsın Bi Hediyede Çiçek de OlarBugün Almış Sevgililer Günü Hediyesini 7 Yıl Boyunca İlk Defa Bana Hediye Aldı Parfüm Ve Küpe Almış Ama Beğendim Bak Şimdi
benimki de bir keresinde dogum günümde saksı cicegi getirmişti
herkes gulmustu ama benim hosuma gitmişti, solmuyor ya...kitap dısında birbirimize aldıgımız en manidar hediyelerdendi...
7yıl diyorsun ya aslında adamları bir zorluyoruz galiba, yok ayıcık sevmem yok cicek solar...
bu arada küpelerin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?