#SevgiliyeNeAlinmaz ?

valla bende öyle hediye meraklısı değilimdir zaten kutlamayızda ama şu anda yanımda hiç değilse insan bir öpücük kondurup sevgililer günün kutlu olsun der ay tam öküzüne rastlamışım heralde neyse sabah kutlamasını umuyorummm

Ben ateşli bir öpücük hediye edeceğim.

Her ne kadar "bu sevgililer günü kapitalistlerin icadi, aldanma bu saçma sapan ekonomik icada" desemde, yine içimde "ayy yarin çiçekler ile gelirse ne güzel olur" diye geçiyor. Biz kadinlar cidden tuhafiz

Niyese bu sene esim birden heycanlandi bu sevgililer günü için, bakalim bu hafta sonu beni ne bekliyor Ay bir tarafta aldanma deyip, bir tarafta heycanlaniyorum,resmen sizofrenik oldum yemin ya

"Sevgililer gününde aldığınız en kötü hediye nedir?" derken, benim hiçbir sevgililer gününde sevgilimle olamadığımı , denk getiremediğimi ya ayrıldığımı ya da elde hiç var olmadığını bilmeliydin Sevgili Kazen Bey.
Seni yarama basmaktan men ederim
En kötü hediye hiç hediyedir , sıfır hediyedir, sevgilisi bile olamamaktır, hayatın sana sunduğu

Şey aklıma geldi nedense ; Biz de bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını. -Çirkin Kral-

hahahaha

Saksı Çiçeği Sen Sevdiysen No Problem Canım Ha Biblo Tarzı Şeyleri de Sevmiyorum Bak Onu Yazmayı Unutmuşum Bana Zor Beğeniyorsun Diyor Ama Kendi de Çok Zor Beğenir :26:

Küpelerim Evet Çok Teşekkürler Canım

yine zekice bir özdeyiş...
bu arada hayvan severlik konusunda sınır tanımaz zaten, benim bir orman kaçkını oldugumu bildigi halde vazgecemiyor

canlı çiçek konusu, şaka bir yana bence de cok zarif bir hediye... güldükleri sey "al" demesiydi sanırım
bir de annem duydugunda cok içten bir "aferin ona" demişti,
hem solmuyor hem de verdigi hediyeyi senin ilgine bırakıyor ama sen kurutursun yavrum demisti
ama o cicek hala penceremin önünde

çiçege klişe derler ama her gun perdeyi açıp odayı havalandırdıgında o tomurcukları görmek insanı mutlu ediyor...
anaaam seni okuya okuya biz de şair kesilecez bu gidişle

Asla sevmem sevgılıler gununu de seneleer once lısedeyken bır sevgılım vardı heves etmıs yazık bır kolye almıstı . Moda olan yusufcuk kolyelerı vardı ya hah onlardan ama bununkı "Yusuf" devasa 15 cm.rahat var . Pek.bı gorgusuzdu :))

güneşş;34011364]Asla sevmem sevgılıler gununu de seneleer once lısedeyken bır sevgılım vardı heves etmıs yazık bır kolye almıstı . Moda olan yusufcuk kolyelerı vardı ya hah onlardan ama bununkı "Yusuf" devasa 15 cm.rahat var . Pek.bı gorgusuzdu :))[/QUOTE]

Sakayla karisik benim gözlerim iyi goruyo canim ama yinede teşekkürler simdi herkes en uzaktan görecek diye

bununla ilgili gecen yıl karacabey in cok guzel bir yazısı vardı... okumanı tavsiye ederim

bu arada sevgililer gununde ahmet arif'ten leyla erbil'e mektuplar kitabını alsa? hala boyle düsünür müydük?
ayyy heveslendim, ben almadan o bana alsa keşke, hakkaten cok hos bir hediye olurdu...

Hediye?
Biz sevgililer gününde hediye almayız birbirimize, af buyrun deliye hergün bayram misali sevene de hergün sevgililer günüdür.

Benim için çabalayıp Can Yücel'in bir şiirini baş ucuma iliştirmesi, şu mısraları okumak bile yetmişti bana :
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla…
Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…