#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Haha, millet dügünümde öyle söylerlerde "en kötü gününüz böyle olsun" diye fakat senin kurdugun cümlen benim daha çok hosuma gidiyor Evet insan içten içe yine heycanlaniyor. Ben çok mantikli biriyimdir, mesela nisanlandigimda bohça felan istemedim, hatta kv'den hiçbirsey arzulamadim, nede olsa baze seyler resmen para tüzagi oldugu için (ve bohçaya giren seyleri kendim alacak güçte oldugum için). Bu sevgililer günü için ayni sey düsünüyorum, para tüzagi, milleti para harcamaya çalistiriyorlar, bu isten zenginler daha çok zenginlesiyor felan filan,.. ama yinede bu heycan,.. acaba kadin olmak bu mu? Mantiksiz olup kendini saçmada olsa duygularina yenilmen?

Elbette esin bu kitabi kendisi akil etti diye vermesi daha güzel olur fakat erkeklerin beyini bazen yavas çalisiyor, özelikle bu tür konularda, yani biraz yardim fena olmaz

herhalde doğru düzgün sevgililer gününü kutlamadık bile...
5 senedir ilk sene hariç(ev taşımıştık birlikte), hep ara tatillere denk gelmişti. biz de okullardan dolayı tatillerde evlerimzde olduğumuz için.
ama böyle tatil dönüşü 2 sene önce bişeyler kutu falan hazırlamştm ona, baktı etti anca öyle çok sevinmedi
onun dışında ki günlerde bana ufak tefek şeyler alır ama
2 yıl önce bi lap top aldı onu topluca hepsine sayıyor her fırsatta

bende bir şey almayacağım herhalde
o zamn ne alınmaz hiç bir şey alınmaz diyorum...

bence onlar da aynı heyecanı yaşıyorlar... hani elini nereye koyacagını bilememek avucları terlemek durumu olur ya iş gorusmesinde ya da ilk flortte tanışmada... her hediyede bu hissi yaşıyorlar (ya sevdigim begenmez de kızarsa:44: )
bizden daha kontrolsuzler de çaktırmıyorlar
hatta detayları düsün(e)meyisleri de biraz ondan bence, ne yapacaklarını şaşırıyorlar...

bu arada eşin demissin ama biz hala evlenmedik canım. ben mantık abidesi gibi 30 dedigim icin.
bu gidisle tam abide olcam zaten...

Evet onlarda heycan yasiyorlar, sanirim heycan onlarin pek mantikli olmayan kararlar almayi tesvik ediyor

Kusura bakma o zaman ama olsun, 20 yasinda evlilik heycani yasamaktansa bu ise mantikli yanasmak daha iyi :)
Aslinda bende daha beklerdim fakat esim uzakta yasadigi için o'da biran evlenmek istiyordu, yani biraz bulundugumuz
kosullardan dolayi evlilik planlarimizi mecburen hizlandirmak zorundaydik. Yoksa annemlerdeki rahati kolay kolay birakmazdim

Not: bu arada mesaj kutun doluymus, geri cevap yazamadim.

Son düzenleme:
bence artık kalpli yastık, mum, süs gibi şeyler artık çok klişe hediyeler oldukları için daha işlevsel şeyleri hediye etmek daha iyi. hatta hazır birşey almaktansa kendin yaptığın birşeyi hediye etmek çok daha hoş olur. şahsen sevgilim olsa pasta, kurabiye, kek gibi birşey yapardım ya da birşey örerdim ya da dikerdim...

Sevgililer günü hediyesi olarak değil de(oldum olası sevmemişimdir bu tarz özel ama aslında hiç de özel olmayan günleri) genel olarak hediye bence özel olmalı veya kişinin o anki ihtiyacını karşılamalı. Böylece hediyeyi alan kişi de ne kadar ilgili bir sevgili/eş olduğunu belli etmiş olur.
Mesela karşı taraf son zamanlarda kıyafetlerinden mi yakınıyor. Onun sevdiği tarz bir bluz eminim mutlu eder. Kitap okumayı seviyorsa hangi tarz kitaplardan hoşlanıyorsa, o tarzda daha önce okumadığı bir kitap alınabilir. Burada önemli olan onun neyi sevip sevmediğini, onda daha önceden bulunup bulunmadığını bilmek. Bence bu da karşı tarafın ne kadar ilgili olduğunu gösterir.
İçinde emek olan hediyeler ayrı bir güzel tabi. Genelde el becerileri baskın olduğu için kadınlar böyle hediyeleri tercih eder ama bunu erkeğin düşünmesi bence çok etkileyici olurdu.

sevgililer günü kurban bayramı farketmez bana beğendiğim saatin alınması çok hoşuma giderdi
ayrıca parfüm hediye edilmesinden hiç hoşlanmam kötü koktuğumu düşünüp trip atarım burnundan getiririm

biz eşimle hedıyeleşme işini gecen hafta bıtırdık tabi biz evli oldugumuz ıcın aynı anda aldık bı markanın hem erkek hem kadınlar ıcın olan spor aykkabısını aldık beraber gıyıp tıpış tıpış gezıyoruz:))

hediye dediğin beklenen günde değil beklenmeyen günde geleni daha makbul. 14 şubatta aldığı çiçeği kim hatırlar ? her sene var bu gün ama x bir günde verilen ve dediğiniz gibi gerçekten ihtiyacına yönelik hediye sanırım hiç unutulmaz....

bence almayın bugün çiçek miçek hediye Bukowski dememiş mi ;

"Kadınlara yalan söylemekten çekinmeyin. Yeter ki kendileri için söylendiğini bilsinler."

kimi kandırıyoruz ?

[ı]sana katılmıyorum kazen
bugün bütün dünya bunu kutluyo
o zman anneler günündede annenize hediye almayın
bugünün önemi şuuu
aynı anda bütün dünya eşine sevgilisine sevgisini anlatan küçük de olsa bişi alıyoo(istisnalar hariç)
bu çok romantik bişi ki biz kadınlar ufacık bişiden bile çooook mutlu olan kişileriz,bir paket çikolata bile yüzümüzde tebessüm olmaya yeter
amaç bir gün hatırlamak diil kadını mutlu etmek olmalı benceee
[/ı]

torku gofret olur mu ?

amaç hatırlanmak ya : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…