Amaaan caniniz sağolsun hepimizi guldurdunuz Allah da sizi guldursun
üye olarak yazmadım ama üye olmussa da bilmiyorum :) ben bir yazı dan bahsederken kaynak vermek istedim, o yuzden.
cok hos ilişkiniz... aynen oyle beraber birseyler yapmanın kendisi guzel zaten.
fakat insan içten içe heycanlanmıyor da degil hanipepe nin ardından bir gül gelse...
en kotu gününüz pepe ye guldugunuz günler olsun oyleyse... :)
not: o kitabı kendisi dusundugu zaman daha anlamlı... zaten tum siir kitaplarım ondan geldi sayılır :)
neyse hala almamıs olursa birgun kitapcıya girdigimizde kulagına fısıldarımp
ciddi olamazsınYa eşimi kötülemek istemiyorum ama bi kere tarak almıştıBi de pepeli bardak
valla biz o günü kutlamıyoruz herkesin sevdiği günde sevmesin beni farkım olsun
eşim bikaç sene önce içinden gelmiş çiçek almış çiçeğin cinsi pek manidar (kaktüs)
ay ben onlara her gordugum yerde atlıyorum, bana yolla diyecegim de hediye... ayıp olur
hem sulaması az, kurudu derdi yok...seni yormamak icin hep bunlar...
Haha, millet dügünümde öyle söylerlerde "en kötü gününüz böyle olsun" diye fakat senin kurdugun cümlen benim daha çok hosuma gidiyorEvet insan içten içe yine heycanlaniyor. Ben çok mantikli biriyimdir, mesela nisanlandigimda bohça felan istemedim, hatta kv'den hiçbirsey arzulamadim, nede olsa baze seyler resmen para tüzagi oldugu için (ve bohçaya giren seyleri kendim alacak güçte oldugum için). Bu sevgililer günü için ayni sey düsünüyorum, para tüzagi, milleti para harcamaya çalistiriyorlar, bu isten zenginler daha çok zenginlesiyor felan filan,.. ama yinede bu heycan,.. acaba kadin olmak bu mu? Mantiksiz olup kendini saçmada olsa duygularina yenilmen?
Elbette esin bu kitabi kendisi akil etti diye vermesi daha güzel olur fakat erkeklerin beyini bazen yavas çalisiyor, özelikle bu tür konularda, yani biraz yardim fena olmaz
bence onlar da aynı heyecanı yaşıyorlar... hani elini nereye koyacagını bilememek avucları terlemek durumu olur ya iş gorusmesinde ya da ilk flortte tanışmada... her hediyede bu hissi yaşıyorlar (ya sevdigim begenmez de kızarsa:44: )
bizden daha kontrolsuzler de çaktırmıyorlar
hatta detayları düsün(e)meyisleri de biraz ondan bence, ne yapacaklarını şaşırıyorlar...
bu arada eşin demissin ama biz hala evlenmedik canım. ben mantık abidesi gibi 30 dedigim icin.
bu gidisle tam abide olcam zaten...
Sevgililer günü hediyesi olarak değil de(oldum olası sevmemişimdir bu tarz özel ama aslında hiç de özel olmayan günleri) genel olarak hediye bence özel olmalı veya kişinin o anki ihtiyacını karşılamalı. Böylece hediyeyi alan kişi de ne kadar ilgili bir sevgili/eş olduğunu belli etmiş olur.
Mesela karşı taraf son zamanlarda kıyafetlerinden mi yakınıyor. Onun sevdiği tarz bir bluz eminim mutlu eder. Kitap okumayı seviyorsa hangi tarz kitaplardan hoşlanıyorsa, o tarzda daha önce okumadığı bir kitap alınabilir. Burada önemli olan onun neyi sevip sevmediğini, onda daha önceden bulunup bulunmadığını bilmek. Bence bu da karşı tarafın ne kadar ilgili olduğunu gösterir.
İçinde emek olan hediyeler ayrı bir güzel tabi. Genelde el becerileri baskın olduğu için kadınlar böyle hediyeleri tercih eder ama bunu erkeğin düşünmesi bence çok etkileyici olurdu.
[ı]sana katılmıyorum kazenhediye dediğin beklenen günde değil beklenmeyen günde geleni daha makbul. 14 şubatta aldığı çiçeği kim hatırlar ? Her sene var bu gün ama x bir günde verilen ve dediğiniz gibi gerçekten ihtiyacına yönelik hediye sanırım hiç unutulmaz....
Bence almayın bugün çiçek miçek hediye bukowski dememiş mi ;
"kadınlara yalan söylemekten çekinmeyin. Yeter ki kendileri için söylendiğini bilsinler."
kimi kandırıyoruz ?
torku gofret olur mu ?
amaç hatırlanmak ya : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?