Pistlerde de görmek isteriz bu hareketleri
Bizimkinin baba parası olsa da almaz bana bmw filan
ne söylesem suç oluyorSanırım bu viral bir reklamdı ...
Ha ayrıca evlilik yıl dönümünde masa üstü Şirine kalemliği alan bir adam, 14 şubatta ne alır?
Alsa alsa akşam gelirken 2 ekmek alır :)
aynen bnmki sabancı ailesinden bile olsa bmw yi geçtim beyaz şahin bile almazziçinde olucak insanın
evine ekmek getiren erkeği hiç bir şeye değişmem ....
Benim eşim bugün sana hediye alamayacm daha sonra alirim dedikten sonra birde bnden 400 tl aldı bir yere borcu varmış :))))))
aaa nie ayıcık için öyle diyosunbnmkide bana kocaman bnm boyumda bi ayıcık almıştı askere ilk gittiği zaman ayıcıgma sarılıp aglıodum gece uykum gelene kadar ayıya sarılıodum uyku bastırıncada tekmeyi basıp yattaktan aşşağ atıodum
Ha ayrıca evlilik yıl dönümünde masa üstü Şirine kalemliği alan bir adam, 14 şubatta ne alır?
Alsa alsa akşam gelirken 2 ekmek alır :)
evine ekmek getiren erkeği hiç bir şeye değişmem ....
hahaha bak işte sarıl sarıl tekmele at olmamışş
bana da kocaman bir ayı alınmıştı elimde taşımak zorunda kaldıydım uff ne rezillikti ya çocuklar felan asılıyordu yolda elimden, herkes bana gülüyordu öyle kocaman bişey aldın eve gönder bari yolda taşıttı bana bir ay evden çıkamadım
arkadaşımın biride kız bunun kafası çok büyükmüş kesde plates topu yapalım demişti sadece o işe yaradı ayıcık
"shimano stella new swb 8000 hg drag" işte budur... çiçeğe gömer, tek taşı kafasına atarım bu hediyeyi alana : )
[ımg]http://www.avdeposu.com.tr/images/products/09/81/95/98195_buyuk_zoom.jpg[/ımg]
hahaha bak işte sarıl sarıl tekmele at olmamışş
bana da kocaman bir ayı alınmıştı elimde taşımak zorunda kaldıydım uff ne rezillikti ya çocuklar felan asılıyordu yolda elimden, herkes bana gülüyordu öyle kocaman bişey aldın eve gönder bari yolda taşıttı bana bir ay evden çıkamadım
arkadaşımın biride kız bunun kafası çok büyükmüş kesde plates topu yapalım demişti sadece o işe yaradı ayıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?