#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Benim eşim bugün sana hediye alamayacm daha sonra alirim dedikten sonra birde bnden 400 tl aldı bir yere borcu varmış :))))))

Hiçbir şey almasına gerek yok bir mesaj atıp kendi gelsin yeter.en güzel sevgililer günü hediyem olur.

"Shimano Stella New SWB 8000 HG Drag" işte budur... Çiçeğe gömer, tek taşı kafasına atarım bu hediyeyi alana : )

Eşimle ilk sevgililer günümüzde bana verdiği hediyeyi açmadan önce " inşallah kırmızı kalp yastık almamışsındır, nefret ederim " deyip paketi açmıştım ve taaa taamm, kırmızı kalp yastık bütün sevimsizliği ile karşımdaydı :))) meğer eşimin hayali imiş , birini gerçekten sevip o yastığı almak ve benden önce kimseye almamış. Benimse eski sevgilimle olan kötü anılarımızın bir parçası, sembolüydü o tarz yastıklar :)

hahaha bak işte sarıl sarıl tekmele at olmamışş
bana da kocaman bir ayı alınmıştı elimde taşımak zorunda kaldıydım uff ne rezillikti ya çocuklar felan asılıyordu yolda elimden, herkes bana gülüyordu öyle kocaman bişey aldın eve gönder bari yolda taşıttı bana bir ay evden çıkamadım
arkadaşımın biride kız bunun kafası çok büyükmüş kesde plates topu yapalım demişti sadece o işe yaradı ayıcık

Ben nişanlıma gömlek ve kazak alıp kargoyla yolladım. Kargocu erken götürmüş bugün. Nişanlım beni arayıp teşekkür etti, sevgililer gününe inanmadığını ve bana hediye almadığını söyledi. Aynı cümleleri yılbaşında da kurmuştu. Ben de bundan sonra uğraşmayacağım hediyeyle. Tüm özel günlerin adına ya lig tv aboneliği ya da Beşiktaş'ın 1 yıllık ucuzundan kombine biletini alacağım, toptan yırtacağım yani :) hayatım boyunca sevgililer gününde aldığım tek hediye yıllar önce eski sevgilimden gelen kırmızı güller olacak. Gerçi o da parasını arkadaşına ödetmiş, çok sonra öğrenmiştim. Öyle beynelminel şeyler işte :))

Son düzenleyen: Moderatör:

ahahahhahahah plates topuu ay ne güldüm yaaaa sevgilene taşıttırsaydın keşke o rezil olsaydı elinde kocaman ayıyla

"shimano stella new swb 8000 hg drag" işte budur... çiçeğe gömer, tek taşı kafasına atarım bu hediyeyi alana : )

[ımg]http://www.avdeposu.com.tr/images/products/09/81/95/98195_buyuk_zoom.jpg[/ımg]

diosun kaç papel bu

hediyeden ziyade anlatım tarzına bittim ne güzel işte çok amaçlı bir hediye almış

vay çakal vay. o arabayı kıza almış ama bence daha çok kendi kullanacak..

güzelim, ben geçeyim direksiyona,sen yorulma ben kullanayım gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…