Konuyu görünce aklıma eşimden aldığım bir hediye geldi.
Biz öyle sevgililer günü falan kutlamayız.
Neyse eşim bir gün eve hediye paketiyle geldi. (özel bir gün değil).
Büyük hevesle açtım içinden havya çıktı ( lehim makinası ). Önce çok şaşırdım sonra çok güldüm ama mutlu da oldum.
O sıralar eşim led tabela yapıyordu (heryerde pek yoktu o zamanlar) Ben de onu izliyordum. Beraber çalışmamızı istemiş.
Hala gülerek hatırlarız (şuan da gülüyoruz). Demek ki etkili bir hediyemiş, bizi hala güldürüyor.
ahahahhahahah plates topuuay ne güldüm yaaaa sevgilene taşıttırsaydın keşke o rezil olsaydı elinde kocaman ayıyla
Yani ne istiyorsa onu aldıracak uyanık
hahahahahahaha eşlerinizden gelen mesajları burada paylaşayım bu ilk gelen mesaj ...
hahahahahahaha eşlerinizden gelen mesajları burada paylaşayım bu ilk gelen mesaj ...
Benimki olmadığı kesin
,
ahhh ahhh nerede GS kombinesi alacak kadınlar ? Eğer böyle bir hediye verirseniz 12'den vurursunuz....
hediyeden ziyade anlatım tarzına bittimne güzel işte çok amaçlı bir hediye almış
yasemin bence bu koca karısına ne alması gerektiğinin değil, karısının ona ne alması gerektiğinin peşindeVayy, düşünceli kocaymış gene
Üşenmemiş geçmiş netin başına araştırıyor.Onu yapmayanlar da var
Benimki umarsızca uyuduğuna göre, geriye kalan herkesin kocası olabilirbu kimin sevgilisi kocası acaba
O kadar da umudunu kesme bee
Vayy kocalar bile takip ediyo haa
yasemin bence bu koca karısına ne alması gerektiğinin değil, karısının ona ne alması gerektiğinin peşindehanımı yönlendir diyor abuk sabuk bişey almasın
Benimki umarsızca uyuduğuna göre, geriye kalan herkesin kocası olabilir
Ben o pepeli bardaktan sonra çoktaaan kestim umudumu
asla benimkide değilBenimki olmadığı kesin
yasemin bence bu koca karısına ne alması gerektiğinin değil, karısının ona ne alması gerektiğinin peşindehanımı yönlendir diyor abuk sabuk bişey almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?