#SevgiliyeNeAlinmaz ?

çok masum, altı çok dolu bir hediye paketi...

eşinize saygılar....

ahahahhahahah plates topuu ay ne güldüm yaaaa sevgilene taşıttırsaydın keşke o rezil olsaydı elinde kocaman ayıyla

erkek ya taşırmı hiç hem bakın kocaman ayı aldım len gıza havasını yaşamak varken neden kendi taşısın ki.
yolda gülme krizine girdiydim taşırken ya, ben gülünce bu salakta hediyeyi çok beğendim de ondan ağzım kulaklarımda zannediyordu, halbu ki ayı taşımanın verdiği reziiliğe gülüyordum ben. apartmana kendimi nasıl attığımı bilemedim.
bir daha ayı alan olursa o dakika ardıma bakmadan kaçmayı düşünüyorum

Offf offff dertliyimmm kazen
Erkek arkadaşım sewgililer gününe inanmıyor..
Geçen gün Taksim'de geziyoruz, millet harıl harıl sevgililer günü alışverişi yapıyor..
Ayy ne güzelll dedimm..
Çok saçma bişi bence aşkım dedii
Yılbaşında hediye almıştı bana hiç beklemiyordum hatta ama,
Bunda neden böyle düşünüyor..
Herşey hediye değil ayrıca onuda biliyorum ama,
Sewgililer günü diye özel bir gün diye bana güzel bi sözde söylemez o beklentimde sıfıra düştü..
Gerçi hergün güzel şeyler söylüyor sağolsun ama
Offf iş yerime bi çiçek geleydi barii

hediyeden ziyade anlatım tarzına bittim ne güzel işte çok amaçlı bir hediye almış

evet aslında çok işe yaradıydı zamanında perde asarken yetişemedik mi ona çıkıyorduk
balkonda oturduğumuzda totomuz donmasın diye onun üzerine oturuyorduk çok rezillik çekti yazık

Vayy, düşünceli kocaymış gene
Üşenmemiş geçmiş netin başına araştırıyor. Onu yapmayanlar da var
yasemin bence bu koca karısına ne alması gerektiğinin değil, karısının ona ne alması gerektiğinin peşinde hanımı yönlendir diyor abuk sabuk bişey almasın
bu kimin sevgilisi kocası acaba
Benimki umarsızca uyuduğuna göre, geriye kalan herkesin kocası olabilir

koca dediğine göre bnmkide değil

Ben mikser birilerine mikser alıcam Ortalıgı onunla karıstırsınlar

yasemin bence bu koca karısına ne alması gerektiğinin değil, karısının ona ne alması gerektiğinin peşinde hanımı yönlendir diyor abuk sabuk bişey almasın

Hhaahaa Gerçekten böyle bişey olabilir mi?
Ne günlere kaldık Bi kere kadınlar kötü hediye almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…