#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Ben hicbisey almam,esim de bana bi buket gul alir sevgililer gunu dahil tum ozel gunlerimizde.yani ikimizin de hediye secme derdi yok

,
ahhh ahhh nerede GS kombinesi alacak kadınlar ? Eğer böyle bir hediye verirseniz 12'den vurursunuz....

Sizin için şuan yattığı yerde uyumakta olan kocamı bi dürtüp, "yarın 14 şubat biliyor musun" diycem bakalım.

Vereceği cevabı sansürsüz aktarıcam buraya Bekleyin.

ahahahaahahahahah bnmkinin hakkını yemeyim bana pilav arabası alır istesem bak anca onu alır zaten ahahahahah

Yok anam benim odundan umut yok

öyle deme ama içine cımbız koyuyorum ben onun, o olmasa cımbızım kaybolacak

Benimki de hem soğumaya sebep bu çıtçıtlılar diyip hem de bi düzüne alıp gelmişti Evet iyi ki almış bak adam bi de yaranamıyo sana

Geleneksel Sevgililer Günü kalp pastamı yapıp geldim :)
Bir baktım Sevgililer Günü konusu açılmış,tam oldu.

Eşime hediye almam çünkü zaten giysilerini çoğunlukla ben alırım.
İkimiz de parfüm hediye sevmeyiz,kullandığımız parfümler bellidir,alınması ihtiyaca girer.
Eşim bana ev eşyası,kitap,makyaj veya çamaşır alsın istemem.Ayıcık veya yastığa hayır demem:)
Genellikle parası varsa takı alır yoksa kalpli çikolata,gül filan alır.
Bu sene ufukta takı görünmüyor :)

,
ahhh ahhh nerede GS kombinesi alacak kadınlar ? Eğer böyle bir hediye verirseniz 12'den vurursunuz....

BNMKİSİ DE CİMBOMLU TÜH HİÇ AKLIMA GELMEDİ AH KAZEN AH GEÇAÇTIN KONUYU GEÇ

Sizin için şuan yattığı yerde uyumakta olan kocamı bi dürtüp, "yarın 14 şubat biliyor musun" diycem bakalım.

Vereceği cevabı sansürsüz aktarıcam buraya Bekleyin.

Etme bacım adam doğum başladı filan sanar uyku sersemi

hahahahahahaha eşlerinizden gelen mesajları burada paylaşayım bu ilk gelen mesaj ...

Konuyu kibledim burası dert bölümü malum. Bir sonraki oylamalarda sitedeki en gıcık üye anketinde ilk sırada yer almak istiyorum. Hakkımdır.

Hiç kutlamadım 14 şubatı. Emperyalizm vs diye muhteşem bir girizgah sunmayacağım. Emperyalist güçler de sömürgecilik de zerre umurumda değil. Lüzumsuz bulduğumdan hiç kutlamadım. Bir de durduk yere "ne hediye alacağım para da yetişmiyor la, maaşı da yeni tükettim" gibi streslere girmek istemediğimden kutlamamış da olabilirim.

Lakin kutlamayı tercih etseydim alyans almazdım. "Evlen benimleğğğ beni al laaan" demek gibi bir şey bu. Hani illa alınacaksa o zımbırtı bugün seçilmemeli. Bir de alyans alıp "sevgili olduğumuz son günü bu yüzükle taçlandırmak istedim" gibi bir şey yazarlarsa bence ölsünler.

Eşime sordum "yarın ne yapıyoruz?"
Cevap: "Yarın ne günlerden?"
Ben: "14 şubat"
Eşim gözlerini kapatır, uyumaya devam eder.

Konuyu görünce aklıma eşimden aldığım bir hediye geldi.
Biz öyle sevgililer günü falan kutlamayız.
Neyse eşim bir gün eve hediye paketiyle geldi. (özel bir gün değil).
Büyük hevesle açtım içinden havya çıktı ( lehim makinası ). Önce çok şaşırdım sonra çok güldüm ama mutlu da oldum.
O sıralar eşim led tabela yapıyordu (heryerde pek yoktu o zamanlar) Ben de onu izliyordum. Beraber çalışmamızı istemiş.
Hala gülerek hatırlarız (şuan da gülüyoruz). Demek ki etkili bir hediyemiş, bizi hala güldürüyor.

Hahahahahahaha

Google reklamlarında incili istiridye reklamı çıkıyor şaka gibi :)
Haha.
Vıcık vıcık iğrenç bişey o sulu sulu.Ellerim balık balık kokmuştu, bi de aç çok güzel , bayılacaksın demişti. Bayılacaktım ama mide bulantısından

Son düzenleme:
[video=youtube;jw9ctfYR9Lc]http://www.youtube.com/watch?v=jw9ctfYR9Lc[/video]

yorumlarınızı alayım .... Baba parası bu kadar kolay harcanıyor sanırım ...

Eveet bu videoyu izlediğimde vay anasını demiştim

evine ekmek getiren erkeği hiç bir şeye değişmem ....

Bu çok iyiydi kazenn

,

Şimdi mi söylenir hem bi kombine ne kadar ki nerde bizde o kdar baba parası

Sevgilicağzım da gidemez ki yahu okuyo benm aşkm

Ama chelsea maçına bilet alıyım diye düşünmüştüm

Ağzını aramıştım bulunmaz çok pahalı olur biletler demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…