ahahahaahahahahah bnmkinin hakkını yemeyim bana pilav arabası alır istesem bakYahu ne beyaz şahini? Bisiklet bilem almazzz
Şükür yarabbim. Benimki hiç olmazsa çıtçıtlı badi almıştı
,Ben nişanlıma gömlek ve kazak alıp kargoyla yolladım. Kargocu erken götürmüş bugün. Nişanlım beni arayıp teşekkür etti, sevgililer gününe inanmadığını ve bana hediye almadığını söyledi. Aynı cümleleri yılbaşında da kurmuştu. Ben de bundan sonra uğraşmayacağım hediyeyle. Tüm özel günlerin adına ya lig tv aboneliği ya da Beşiktaş'ın 1 yıllık ucuzundan kombine biletini alacağım, toptan yırtacağım yani :)
ahahahaahahahahah bnmkinin hakkını yemeyim bana pilav arabası alır istesem bakanca onu alır zaten ahahahahah
öyle deme ama içine cımbız koyuyorum ben onun, o olmasa cımbızım kaybolacak
beklemedeyim benSizin için şuan yattığı yerde uyumakta olan kocamı bi dürtüp, "yarın 14 şubat biliyor musun" diycem bakalım.
Vereceği cevabı sansürsüz aktarıcam burayaBekleyin.
,
ahhh ahhh nerede GS kombinesi alacak kadınlar ? Eğer böyle bir hediye verirseniz 12'den vurursunuz....
Sizin için şuan yattığı yerde uyumakta olan kocamı bi dürtüp, "yarın 14 şubat biliyor musun" diycem bakalım.
Vereceği cevabı sansürsüz aktarıcam burayaBekleyin.
Merhaba,
Sayin ziyaretçi tarafindan gönderilmistir.
--------------------------------
Abi eşimin üye adını versem onu yönlendirsen olurmu ? süpersin takipteyiz
--------------------------------
IP-Adresi: 159.146.XX.XXX
hahahahahahaha eşlerinizden gelen mesajları burada paylaşayım bu ilk gelen mesaj ...
Sevgililer gününde aldığınız en kötü hediye nedir ? Hediyenin kötüsü olmaz ama gene de merak ettik :)
Malum yarın 14 Şubat siteyi takip edenlere(!) belki fikir olur !
Ve eşleriniz / sevgilileriniz "canım 14 Şubat'a amma takıldın bize her gün 14 Şubat" cümlesini kurdu mu ?
Haha.Hahahahahahaha
Google reklamlarında incili istiridye reklamı çıkıyor şaka gibi :)
[video=youtube;jw9ctfYR9Lc]http://www.youtube.com/watch?v=jw9ctfYR9Lc[/video]
yorumlarınızı alayım .... Baba parası bu kadar kolay harcanıyor sanırım ...
evine ekmek getiren erkeği hiç bir şeye değişmem ....
,
ahhh ahhh nerede GS kombinesi alacak kadınlar ? Eğer böyle bir hediye verirseniz 12'den vurursunuz....
Yönlendirmekle neyi kastetmiş ki
Ha ayrıca evlilik yıl dönümünde masa üstü Şirine kalemliği alan bir adam, 14 şubatta ne alır?
Alsa alsa akşam gelirken 2 ekmek alır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?