- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi hildabroom
-
Bir gün öyle büyük pişmanlık yasiyacaksin ki o sevgili bozuntusu dönüm arkasını gidicek sizde öylece aptalliginiza yanıp kalicaksiniz
Öyle olucak zaten yada çok daha durumu iyi olan bedeva bir kapı daha bulucak oraya çadır kurucak...şu lafa belki denmez de ironi amaçlı diyorum kim istemez böyle bedava hayatıYarın birgün ya kendi ya da ailesinin bulduğu el değmemiş bir kızla sürpriz bir şekilde evlenip gider, konu sahibi de ağzı açık "ama ama ama" larla bakakalır arkasından.
15’ini beklemeyin bence. Çünkü o gün size “ben ödeme planımı yaptım, şu kadarı aileme, şu kadarı borca, şu kadarı kredi kartına, bana kalmıyor” diyebilir.henüz konusamadım
ama bende ve davranışlarımda tuhaflık olduğunu anladı
ayın 15 inde aylık ödemeler sırasında beraber olalım ve konuyu açayım diye plan yaptım
ben olsam aha bu kapı bu da sapı der gonderırdım sız hala sızı maddı manevı kullanan adamla aynı yolda yurumeye calısıyorsunuzhenüz konusamadım
ama bende ve davranışlarımda tuhaflık olduğunu anladı
ayın 15 inde aylık ödemeler sırasında beraber olalım ve konuyu açayım diye plan yaptım
kesinlikle katılıyorum sizin söylemenize gerek yokki erkek olan kirayıda öder veya faturaları vs. öyle eve gelip yerleşmesini biliyor ama. ve bence bu durumun farkında siz ses etmediğiniz için nereye kadar giderse böyle davranacakmış gibi. bence konuşmalısınızYa kusura bakmayin benim tercihim demişsiniz ama tercihleriniz saçma sapan.
Yemeğini yap çamaşırıni yika pisligini temizle, üstüne bir de evine çöksün beş kuruş vermesin. Bu mu tercih?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?