sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Bazen diyorum ki insan kendini nasıl suurcasizsa kullandirir. Okudum ve bu kadar kendi seçimim deyip kendini harap edip başkasına cenneti yaşatan kişilere ne denir saflik mi akıl tutulması mi cidden kızıyorum hem cinslerime kendilerini köle gibi kullandıran bide iyi bir şeymiş gibi bunu savunan herkese kızıyorum...bir şey demiş konu sahibi sıkıntıya düşmüş sevgilisinden para almış bide bunu borç gibi ödüyormuş. Pes yani

Bir gün öyle büyük pişmanlık yasiyacaksin ki o sevgili bozuntusu dönüm arkasını gidicek sizde öylece aptalliginiza yanıp kalicaksiniz

Yarın birgün ya kendi ya da ailesinin bulduğu el değmemiş bir kızla sürpriz bir şekilde evlenip gider, konu sahibi de ağzı açık "ama ama ama" larla bakakalır arkasından.

Yarın birgün ya kendi ya da ailesinin bulduğu el değmemiş bir kızla sürpriz bir şekilde evlenip gider, konu sahibi de ağzı açık "ama ama ama" larla bakakalır arkasından.
Öyle olucak zaten yada çok daha durumu iyi olan bedeva bir kapı daha bulucak oraya çadır kurucak...şu lafa belki denmez de ironi amaçlı diyorum kim istemez böyle bedava hayatı

henüz konusamadım
ama bende ve davranışlarımda tuhaflık olduğunu anladı
ayın 15 inde aylık ödemeler sırasında beraber olalım ve konuyu açayım diye plan yaptım
15’ini beklemeyin bence. Çünkü o gün size “ben ödeme planımı yaptım, şu kadarı aileme, şu kadarı borca, şu kadarı kredi kartına, bana kalmıyor” diyebilir.
Şimdiden deyin ki ona göre yapsın planını.

konu sahıbı sız bellıkı yanlıs tercıhler ve yanlıs kararlar verıyorsunuz once bunu bır kabul edın
sutden agzınız yanmıs yogurdu ufleyerek yemenız gerekırken ekşimiz yogurtdan cacık yapmalara kalkıyorsunuz
olmaz. boyle olmaz.

henüz konusamadım
ama bende ve davranışlarımda tuhaflık olduğunu anladı
ayın 15 inde aylık ödemeler sırasında beraber olalım ve konuyu açayım diye plan yaptım
ben olsam aha bu kapı bu da sapı der gonderırdım sız hala sızı maddı manevı kullanan adamla aynı yolda yurumeye calısıyorsunuz
ıttıre ıttıre

valla sız emın olun bulunmaz hazınesınız oohh yemek temızlık maddı manevı destek verıyorsunuz buyuk konfor yanınızdakı ınsanlar ıcın.
neden kendınıze yapıyorsunuz bunu ? kendınıze bır kızgınlıgınız mı var suclu mu hıssedıyorsunuz kendınıze bır bedel mı odetmeye calısıyorsunuz da boyle ezdırıyorsunuz degersızlestırıyorsunuz kendınızı

sızın adınıza cok uzuldum ve sankı kardesım yapıyormus bunları gıbı kızdım omuzunuzdan tutup sılkelemek ıstıyorum

Madem sevgi daha kıymetli, o da verdiği parayı almasın.

Adam tam bir asalak. Bir şey konuşmayın direk yollayın anasının evine.

Biz de eşimle evlenmeden beraber yaşadık. Bir dönem 10 liralık aidatı bile 5 5 bölüştük. Daha sonra bütçeyi birleştirdik. Maaşlar benim hesapta toplandı, ona ek kart çıkarttık. Oradan ihtiyaçlar harcandı. Faturalar ödendi. Kalan da aynı karta bağlı dolar ve vadelide birikim yapıldı.

Ev işini de bölüşmeniz lazımdı. Oh ne güzel hayat ya beyefendiye... Çok pişman olursunuz

Yahu bu saatten sonra ödeme yapsa ne olur yapmasa ne olur? Adam sizi kullanıyor,sevmiyor ki. Bunu görmek için 15 yasında olmak lazım. Gerci ergenler bile boyle degil artik. Ödemelere katılırsa kabul mu edeceksiniz yani? Saka mi bu? İnsan kendini nasil bu kadar degersizlestirir vallahi anlamiyorum. 2 defa ust uste hesap odetse bi adam 3.de bulusmaz insan. Hic mi erkek kalmadi. Jigolo gibi resmen ayyy fenalik basti bana artik

Ohhh ev bedava yemek bedava faturalar bedava üstü başı temizlenir bedava üstü başı Batsın pislik sevişmek bedava bir de para veriyor borc oda yuh diyorum başka bir şey der ya neyse o parayi ilerde ailesinin bulacağı aile kızı biriyle yapıcağı evlilik için biriktiriyor buda kesin zaten para birikimi yapmak için iyi fırsat zamanı gelince de arkasına bakmadan gidicek o zaten belli bence siz nasıl gecinirden çok bir sürü mendil alın lazım olucak

Bence 15ini beklemeyin. Simddiden söyleyin kendini ayarlasın. Bu ay sıkışığım yetistiremedim. Faturaları sen öder misin diyebilirsin. Merak ediyorum ne diyecek. 15inde söylesen ödemeler vardı oraya gitti bende de tek harçlığım kaldı vs. diyebilir

Ya kusura bakmayin benim tercihim demişsiniz ama tercihleriniz saçma sapan.
Yemeğini yap çamaşırıni yika pisligini temizle, üstüne bir de evine çöksün beş kuruş vermesin. Bu mu tercih?
kesinlikle katılıyorum sizin söylemenize gerek yokki erkek olan kirayıda öder veya faturaları vs. öyle eve gelip yerleşmesini biliyor ama. ve bence bu durumun farkında siz ses etmediğiniz için nereye kadar giderse böyle davranacakmış gibi. bence konuşmalısınız

Temizliğini yap, ödemeleri yap, onunu bununu öde, yatak arkadaşlığı yap, yemek yap, sonra beni seviyor de. Ya büyük bi feleğin çemberinden geçmişsiniz tekrar o çembere girmeye çalışıyorsunuz. Bu zamandan sonra dadılıkmı yapacaksın. Seninle yaşadığını ailesine bile söylememiş çünkü ciddi değil seni kullanıyor. İlerde evleneceği kişi için gizli gizli para biriktirir, anne babaya hesap vermeden gezer tozar seks yapar ama sizi de çok sever çünkü gereksiz bonkörsünüz. Sevmesin de ne yapsın..

İstediginiz kadar 'benı seviyor' diyip kendinizi kandırın, ayın 15ınde konusacagım diye erteleyin olanı biteni.
35 sayfa okudum,adam tarafından kullanılmanızla ilgili herkes hemfıkır.. siz harıc.

İlla yasayıp gorecegım diyorsunuz, yasayın oyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…