sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Sevgilinize maaşını neye harcadığını sorun?Beraber yaşıyoruz kiraya faturalara market alışverişine yardım etmiyorsun peki maaşını nasıl değerlendiriyorsun.Ben elimdekini avucumdakini bizim için harcıyorum artık kendimi kullanılıyormuş hissediyorum.Peki sen kazandığın parayı ne yaptığını açıklar mısın?diyin bakalım beyefendinin cevabı ne olacak

Ben daha öncede yazdım ben sizin ilişkinizi bir erkeğin metres tutmasından ya da para karşılığı eskortla beraber olmasından farklı göremedim, hatta sizin durumunuz malesef daha kötü zira erkeklerden farklı olaral hem paranızı kaptırıyorsunuz, hem hizmet ediyorsunuz hemde gönülünü hoş etmeye uğraşıyorsunuz, verdiğiniz cevaplaradan anladığım kadarı ile siz aslında adamın sevgisinin sözde olduğunun, sizi sadece kullandığının maddi konularda ve ev işlerinde eşitlik talep ettiğinizde hrle hele evlilik fikri ile gittiğinizde sizden hemen gideceğininde farkındasınız. Yani kullanıldığınızı sizde biliyorsunuz. Eğer farkında olmasanız, eğer birşeyler talep ettiğinizde aranızın bozulacağından bu kadar çekinmezdiniz çünkü talep ettiğiniz şey yardım değil sadaka değil, şuan her evli ve beraber yaşayan her insanın birbirinden talep ettiği en basit şey çünkü.
İnsanın en acınası hali kendine gerçeği bile bile yalan söylemesi ve bu yalana inanmak istemesidir. Bence biz size ne kadar yazsak boşuna siz aslında size anlatmak istediğimiz herşeyi başından beri biliyorsunuz ve bu yüzden ilişkinin bitmesinden bu kadar korkuyorsunuz.

Siz normal bir insanin minimum seviyede 'iyi' olmasini sanki iyi bir iliski olarak yorumluyorsunuz, ilk probleminiz bu. Hayatinizdaki insan iyi bir insan olmak zorunda, bu size yaptigi bir ayricalik degil. Ancak siz ne kadar gormek istemeseniz de bu iliskideki hicbir ihtiyacinizin karsilanmadigi o kadar belli ki. Bir insani hayatimiza duygusal ihtiyaclarimiz karsilansin, bir hayati beraber goturdugumuzu hissettirsin diye aliriz. Sizin durumunuzda hicbir ihtiyaciniz karsilanmadigi gibi -tekrar ediyorum size iyi davranmasi ilgili olmasi ihtiyacinizi karsilamasi degil, iliskinin minimumu zaten- ustune kendinize maddi manevi yuk ediyorsunuz. 30 yasindan fazla olan bir adam ailesine sizi soyleyemiyor bile gercekten bu kadar degersiz misiniz?

Bence bu kisiyi besleyeceginize bu davranislarinizin altinda yatan sebepleri anlamak icin terapi gorseniz daha karli bir yatirim olur.

Bu aralar okuduğum en doğru yorumdur

+1 bunun böyle olmasını kadın istiyor

Konuşmanız hiç birşey değiştirmeyecek. Çünkü adam sıkıştığınızda verdiği parayı bile borç olarak veriyor. Ilerde terkedilip ,sizde kaldığı sürece birikim yaptığı para ile başkası ile evlenip gideceğine siz yol verin bu adam. Tekrar diyorum konuşmanız hiç birşey değiştirmeyecek. Ya terkedecek hemen yâda yalandan bir kaç gün, bir kaç hafta belki yardımcı olacak sonra yeniden eski düzen yâda terketme gelecek.

biliyorum çirkin bir tabir ama adam resmen yiyici. evli gibi yaşamak işine geliyor ama eli taşın altına girmiyor maşallah.
konu sahibi ne yaptı, gelişme var mı okuyamadım ama umarım tez zamanda bu karakterden kurtulur.

o laf bizim buralarda da var

Kullaniliyorsun net. Sen de buba izin veriyorsun. Adam borç para verse bile utanır almaya almaz. Diğer giderlere hani katkı sağlamadı. Verdiği borcu geri alması nedir yav.

Ben bile sevdim su an bedava yaşam, kira ve mutfak masrafını başkası öderse elimde fazladan 4bin kalıyor niye sevmeyeyim ki
Şoklardayım, arkadaşım artı don yıkama yemek yapma gibi hizmetler de var. Birde diyor beni seviyor. Kim kimi sevmez bu durumda ?

tüm sayfaları okudum.Herkes gibi aynı şeyleri düşünüyorum.
Kendinize yazık ediyorsunuz.
Biz burdan ne desek boş.
Siz ertelemeye devam ediyorsunuz.
Bunun sonu yok çözümü belli konunun aslında ama..
bi söz vardı tam hatırlamıyorum ama
sahte bi ilişkin olacağına,kaliteli bir yalnızlığın olsun gibi bişeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…