- 28 Aralık 2016
- 1.861
- 4.712
- 133
- 40
- Konu Sahibi hildabroom
-
Sevgilinize maaşını neye harcadığını sorun?Beraber yaşıyoruz kiraya faturalara market alışverişine yardım etmiyorsun peki maaşını nasıl değerlendiriyorsun.Ben elimdekini avucumdakini bizim için harcıyorum artık kendimi kullanılıyormuş hissediyorum.Peki sen kazandığın parayı ne yaptığını açıklar mısın?diyin bakalım beyefendinin cevabı ne olacaksorunlarımla baş etme şeklim hep ertelme şeklinde belirlemekte güçlük çektiğim doğru
ama burda evet bugün konuşacağım deyip insanların sonucunu beklemesini istemiyorum
kendinim konustugumda burada da yazacağım
ve hissediyorum bu cok yakında olacak
Bu aralar okuduğum en doğru yorumdurBen daha öncede yazdım ben sizin ilişkinizi bir erkeğin metres tutmasından ya da para karşılığı eskortla beraber olmasından farklı göremedim, hatta sizin durumunuz malesef daha kötü zira erkeklerden farklı olaral hem paranızı kaptırıyorsunuz, hem hizmet ediyorsunuz hemde gönülünü hoş etmeye uğraşıyorsunuz, verdiğiniz cevaplaradan anladığım kadarı ile siz aslında adamın sevgisinin sözde olduğunun, sizi sadece kullandığının maddi konularda ve ev işlerinde eşitlik talep ettiğinizde hrle hele evlilik fikri ile gittiğinizde sizden hemen gideceğininde farkındasınız. Yani kullanıldığınızı sizde biliyorsunuz. Eğer farkında olmasanız, eğer birşeyler talep ettiğinizde aranızın bozulacağından bu kadar çekinmezdiniz çünkü talep ettiğiniz şey yardım değil sadaka değil, şuan her evli ve beraber yaşayan her insanın birbirinden talep ettiği en basit şey çünkü.
İnsanın en acınası hali kendine gerçeği bile bile yalan söylemesi ve bu yalana inanmak istemesidir. Bence biz size ne kadar yazsak boşuna siz aslında size anlatmak istediğimiz herşeyi başından beri biliyorsunuz ve bu yüzden ilişkinin bitmesinden bu kadar korkuyorsunuz.
+1 bunun böyle olmasını kadın istiyorBen daha öncede yazdım ben sizin ilişkinizi bir erkeğin metres tutmasından ya da para karşılığı eskortla beraber olmasından farklı göremedim, hatta sizin durumunuz malesef daha kötü zira erkeklerden farklı olaral hem paranızı kaptırıyorsunuz, hem hizmet ediyorsunuz hemde gönülünü hoş etmeye uğraşıyorsunuz, verdiğiniz cevaplaradan anladığım kadarı ile siz aslında adamın sevgisinin sözde olduğunun, sizi sadece kullandığının maddi konularda ve ev işlerinde eşitlik talep ettiğinizde hrle hele evlilik fikri ile gittiğinizde sizden hemen gideceğininde farkındasınız. Yani kullanıldığınızı sizde biliyorsunuz. Eğer farkında olmasanız, eğer birşeyler talep ettiğinizde aranızın bozulacağından bu kadar çekinmezdiniz çünkü talep ettiğiniz şey yardım değil sadaka değil, şuan her evli ve beraber yaşayan her insanın birbirinden talep ettiği en basit şey çünkü.
İnsanın en acınası hali kendine gerçeği bile bile yalan söylemesi ve bu yalana inanmak istemesidir. Bence biz size ne kadar yazsak boşuna siz aslında size anlatmak istediğimiz herşeyi başından beri biliyorsunuz ve bu yüzden ilişkinin bitmesinden bu kadar korkuyorsunuz.
Evlilikten korkması normal şu gün bu kadınla evlense giderlerin yarısı üstüne yıkılacak. Ama evlilikte yaşayacaklarını şu an sorumluluk almadan yaşıyor zaten ne diye evlensin. Korkuyorum ayağına yatıyor
o laf bizim buralarda da varAçıkça konuşun bence maddi olarak desteği yok . Sadece maneviyatla hayat yürümüyor . Kuru kuru kurban olayım diye bir laf bizim oralarda. Tam da öyle. Size destek olması lazım. Herşeyi geçtim verdiği parayı geri ödediğinizde almasi çok saçma .
Şoklardayım, arkadaşım artı don yıkama yemek yapma gibi hizmetler de var. Birde diyor beni seviyor. Kim kimi sevmez bu durumda ?Ben bile sevdim su an bedava yaşam, kira ve mutfak masrafını başkası öderse elimde fazladan 4bin kalıyor niye sevmeyeyim ki
henüz konusamadımH hildabroom ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?