sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Yerde para diye bulsan bu adamı sahte çıkar....

Beş para etmeyen kan emici adamlar.

Ohhh ne güzel cinselligi yaşıyor, nikah yapmıyor, kadının da kene gibi sırtına yapışmış.

Daha tüy dikmesini mi bekliyorsunuz.

Bu arada ailesi kesinlikle sizinle yasadığını biliyordur.

Evliyken nasıl olacaksa o şekilde olmalı. Ortak bir bütçe birikim vs hesabınız olmalı. Kimin neyi harcadığı bilinmeli. Adam sizin evinizde daimi misafir gibi davranıyor bu çok rahatsız eder bir süre sonra ki gelmiş o süre sömürüldüğünüzü hissedersiniz.

biliyorum hiç inanmayacak zerre kadar dikkate almayacaksınız ama yine de ben yazayım burada bulunsun

tam olarak şöyle olacak yarın bir gün kendi deyimiyle " el değmemiş' bir kız bulacak
sizin sayenizde yaptığı birikimler ile borçsuz olarak sıfırdan a'dan z'ye (belki bir ev satın almayı da becerip) içine de eşyaları doldurup onunla evlenip sizden ayrılacak tam olarak olay bu

Bu heriften kurtulsa ben burada çocuk sevindirecegim yahu :) Nasıl dayanıyor anlamadım.
Ne tuhaf değil mi, bazen tanımadığımız birini ne kadar önemsiyoruz. Yanlış kararlar verip üzülmesini istemiyoruz. Ama bu olayları yaşayanlar bizzat kendine bunu yapabiliyor, kendine bunu reva görüyor. Gerçekten çok ilginç.

Bir insanın kendine yaptığını 40 kişi bir araya gelse yapamaz çok doğru bir söz. Biz tüm forum toplansak konu sahibinin Kendi kararlarının verdiği maddi manevi zararın yarısını anca veririz.

Aynı evde yaşadığınızı idrak edemedi mi acaba kendini misafir gibi mi hissediyo. Oturup güzel bi dille konuşun bence yine yapmazsa işine gelmiyo olabilir

36 sayfayı atlaya atlaya okudum bir cozum oldu mu merak etti hala yeni bişey yok konu sahibi lütfen konuşmuş ve sorunu çözmüş olun adam ayrılacak diye korkmayın zaten para yüzünden ayrilacaksa da ayrılsın sizi kullanmasın sırf evlenip ayrıldınız diye kendinizi küçük görüyorsunuz. Bir mesajınızda annesi hayırlı gelin deyip duruyo beni tanısa bir sürü olaylar olacak yazmistin çok uzuldum neden kendini değersiz görüyorsun, önce sen egolu ve özgüvenli ol onlar mecbur sana saygı duyacak.ayrica aynı evde yaşayacak kadar yakın ama ailesinin haberi bile yok çok kötü bir durum ben olsam ona da cemkiririm

Yuh artık çüş artık konu sahibi.
Beni seviyor beni seviyor tutturdunuz gidiyor ama adam sizi değil paranızı, hizmetinizi, sunduğunuz imkanlari seviyor yahu nasıl göremiyorsunuz!

34 yasında evlenip ayrilmis bir kadinsiniz, 31 yasinda hic evlenmemis anasinin evinden sizin eve yerleşmiş ama anası uygun gormez diye sizle yasadigini soylemeyen adam yarin yine anasi uygun gormedi diye kendinden buyuk ve evlenip ayrilmis olan bir kadinla evlenmeyecek zaten bunu goremiyormusunuz?
Maksimum 25 yasinda mumkunse bakire bir kizla evlenecek, siz onu beslediginiz icin biriktirdigi paralarla da mis gibi dugun dernegini yapacak ve siz de kendinizi kullandirdiginiz icin kafanizi duvardan duvara vuracaksiniz ama ne diyelim belli ki illa yasayarak gormek istiyorsunuz.

Son düzenleme:
Konu sahibi. Şu yiyici adama yedirdiğiniz parayı lütfen bir psikologa verin. Bütün iyi niyetimle söylüyorum gerçekten bir terapiye ihtiyacınız var sizin. Konuşamıyorsunuz, hala sevildiğinizi sanıyorsunuz. Bu şekilde birinden kurtulsanız başka problemli birini çekersiniz hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…