- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi hildabroom
-
aynen diğerleri de doğru değil hemde hiç herşeye ortak olması gerekir ama verdiği parayı geri alması tamamen şok edici.Hiç hoşuma gitmedi bari verdiği parayı geri almasın pes böyle bir insanı neden hayatında tutar ki insan?
Sencede çok net olmadimiben eşimlede evlenmeden önce birlikte yaşadım, başka sevgilerimlede, ev arkadaşlarımda da. hiç böyle bir parazitle karşılaşmadım, şanslıymışım. aramızda para mevzusu olmaz diye bir tabir varya o sizinki gibi bir düzenden bahsetmiyor, herkes elinden geldiğince katkı sağlar, huzur içinde yaşarız demek o. sizinle para biriktirip, sizi ortada bırakma ihtimali var ailesine yalan söyleyen bir adamın biliyorsunuz değil mi? kendinize gelin lütfen, büyü mü yapıyor bu adamlar basiretiniz nasıl bağlanıyor anlamıyorum valla.
Belesciye gel
Evden atip yerine kimi kimsesi olmayan birini alin,ogrenci falan. Bari sevap kazanirsiniz.
haklısınız oturup konuşmadığım için gelip burdan medet umdugum için hatalıyımbu konu hakkında oturup konuşmamanız lazım. Sevgilinizin de işine gelmiş para vermemek. Düşünceli biri olsa iste demezdi verirdi. En basiti faturaları alır öderdi. Ya da bir masrafı karşılardı.
bahsettiginiz gibi eksik hissetmemeye çalışsam da bazen engel olamıyorum bunaSiz bence sebepsiz bir gurur yapmışsınız
Belki ona karşı ben evlendim boşandım, o hiç evlenmemiş, ona layık değilim aslında diye, ona bilinçaltınız yaranmak için her şeyi üstlenmiş olabilir.
Şuan herşeye maddi olarak karşılıyor olabilirsiniz, ama hayatınız böyle mi devam edecek ? Bir birikim yapmayacak misiniz hiç ?
Karşınızdaki kişinin de, buna hiç aldırış etmemesi, yalandan sikisirsan bana şöyle demesini çok ilgisiz buldum.
Sizin üzerinizden böyle geçinen biriyle ilişkinizi sürdürmeye kararlı misiniz ?
O ne yapıyor maaşı peki, sizin gözünüze baka baka, maaşınızın tükendiğini gore göre birikim mi yapıyor ?
tercihim derken kastettigim temizlik vs kısımlarını yapması gibi bir beklentim yokYa kusura bakmayin benim tercihim demişsiniz ama tercihleriniz saçma sapan.
Yemeğini yap çamaşırıni yika pisligini temizle, üstüne bir de evine çöksün beş kuruş vermesin. Bu mu tercih?
ailesine böyle söyleme nedeni kız arkadaşı ile beraber yaşamak görüşlerine ters oldugu içingenç olsa düşünemiyor denilebilirdi belki ama kafasının basması gereken yaşta.
otlakçı gibi yaşıyor sizinle. erzak alışverişi de yapmıyor anladığım.
koskoca adamın ailesine erkek arkadaşlarımda kalıyorum demesi de tuhaf.
çünkü onu seviyorum. bunlar dışında kafa dengiyiz, eğleniyoruz güzel zaman geçirebiliyoruz vs vs. kesip atmamak için de sebepler var yaniHiç hoşuma gitmedi bari verdiği parayı geri almasın pes böyle bir insanı neden hayatında tutar ki insan?
Ne kadar da iyi niyetli bir üyehaklısınız oturup konuşmadığım için gelip burdan medet umdugum için hatalıyım
belki de kendisi hiç farkında bile değil
evlilik konusmuyoruz hiçOh ne guzel, ekmek elden su gölden.
Adam sizin yaninizda birikimini yapiyor, cebi iyice dolunca ailesinin munasip gordugu bir kizla evlenir. Oylece arkasindan baka kalirsiniz.
Bence bir an once kendinize gelin duzgun bir insan olsa her seye ortak olurdu. Bir de siz sıkısinca lutfedip para vermis ve suan utanmadan geri aliyor taksit taksit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?