Anket SEVIYORUM AMA..

Teybım hala duruyor bılıyo musun kasetlerim de.
Teyıp calısmıyor ama evimin kosesınde bana eslik ediyor.

Saclarimı utulesın diye kuzenime para verirdim yanık kokusu sevmiyorum yapamam derdi parayı gorunce yapardı, para da cubuk kraker ve halley parası asfagagagaga
Lee kot pantolonum vardı İspanyol paca
Vayyy lee derlerdi agsgsgsgsgs

Yonca evcımık bandıra bandırayı cıkardıgında o sarkıda sevdıgım cocugu dusunurdum sanırım ergenken salaktım ben bandıra bandıra da sevgiliyi dusunmek... Bılemedım

Ya şimdi ütü düzleştiriciden daha güzel duzlestiriyordu da bir yandan acayip mahvediyordu. kıza üzüldüm bende ensemi hafif yakmistim ona rağmen çok acıdı. Saçımı yaksam ben depresyona girerdim ya

evet haklısınız ama biz daha tam sevgili olamadık ben aşığım ama o karşılık tam vermiyor bende acaba olur mu diye buraya sormak istedim bildiğim gibi çıktı
yapma sunu ... bak 16 yasındasın. suan neden boyle konustugunu hepımız bılıyoruz sen boyle yazsanda asıl konuyu degıstırmıs duzeltmıs olmuyorsun her halukarda ortada suc var degıl sevgılı hoslanma mesafelı durma ne kılıf uydurursan uydur senınle konusmus olması da suc tamam mı kısısel cıhazlarınızdan sohbet ettınız sen bızım gelecegımız olur mu dedın . ıstersen konunu sıl , sılsen bıle sıttın sene asla ama asla kurtulamazsın yazdıkların gerı gelecek gerı bulunacak burda telefonda forumda yazdıgın hıc bırsey tamamen sılınmez ve degısmez
Nasil ne ya

Duygularimizla oynuyor

Bunun cezasi yok mu yani
cezası hala var konu sahıbı cevır kazı yanmasın yapıyor ama adamın suan sozde arkadasca konusuyor olması bıle suc
sadece olurumuz var mı diye merak ettim sormak istedim bende olmayacağını biliyordum ben seviyorum ama o karşılık vermedi onun için anket düzenledim
bızım zekamızı kucumseme olur mu :) sen gıderken bız donuyorduk

16 yaşında ne işin var buralarda ben anlamadım.Önce oku sonra aşna fişne edersin.Her şeyden çok seviyormuşmuş daha kimleri seversin

evet bende olurmuyuz acaba diye merak ediyordum. ben aşığım ama o karşılık vermedi bende acaba diye buraya sormak istedim haklısınız
Olursunuz ama zamani gelince sen kendi ayaklarinin ustunde durup meslegini eline alinca hala onu begeniyor duygularin ayniysa neden olmasin?Ama onceligin sen olmali.Ben dinlemedim sonra zar zor hayatimi gec bile olsa yoluna koydum.Sen lutfen dinle en guzel yaslarinda kafani kalbini boyle seylere yorma lutfenn

benim lisede aşık olduğum biri vardı sınıftan. Ama yani gözüm mu kör anlamadım şimdi görsem bakmam ama o zamanlar nasıl aşığım. İlk gerçek aşkım. Hayalet sevgilim diye iremin şarkısı vardı. Bir de seksendort diye bir grup ve şarkıları. Hep onları dinlerdim emre aydın o sınıfın emoji asi kızları dinlerdi

Saç ütüleme yıllarında Emre Aydın var mıydı

hayır atmıyorum zaten o konusmak bıle ıstemıyor. ben sadece olurmuyuz diye sormak istedim
tamam pedofilinin ihtimali bile korkunç, biz şikayet edelim de nolur nolmaz eğer anlattıkların hayal ürünüyse zaten bir şey olmaz adama he ama böyle bir hikayenin cezası sana ne olur bilemem, yok gerçekse de çocuk kurtarmış oluruz pedofilden

18 yaş sınırı yok mu burada
Kazen beye şikayet edecegım de sizi varsa biri aydınlatsın sizi

16 yaş ve 24 yaşındaki iki insanın ilişkisi istismar olarak geçer....
Demekki neymiş 16 yaş durumları yorumlayıp muhakeme etme yeteneğinin tamamlanmadığı bir yaşmış

Tek sorun uzak mesafe değil adamın da başını belaya sokmayın karşılık vermiyormuş işte

Ben anne babanıza ulaşılması taraftarıyım
Çünkü sağlıklı bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…