- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
tatlım kafana takma. bazı şeyleri değiştiremeyeceksek kabullenmek lazım. ne güzelki yanına ikinci bir isim koymuşun. kendi ailen ve sen çocuğuna istediğin isimle seslen. zaten çocuk büyüdükçe istediği ismi kullanırCanim burnuma geldi 10 gün önce doğum yaptım.İlk hamile kaldığım günden beri isim kavgamiz var.Eşimin açık açık ve ailesinin kapalı baskıları sonucunda ismini koydurdu kp!
İki ismi var bunlar göstermelik olarak ailemin yanında iki isim söylüyorlar. Ama lanet olası telefonda ve kendi içlerinde hep kp ismini söylüyorlar.
Hergün arayip x nasıl demesinden eşimle kavga etmekten kendi annemlerin yanında ağlama krizlerine görmekten bıktım. Bu işin içinden nasil cikicam bilmiyorum aklımda hep boşanmak ve aileden kurtulmak var şeytan diyor al cocugu bin git bi otobüse cehennemin dibine kadar.
Annem babamın esimin ağzında sürekli aynı laf ayda 2 3 görecekler bırak öyle desinler sen ne ogretirsen onu soyleyecek ilerde vs vs.. tamam da bu artık bi inat malzemesi oldu gorumcelere ve kaynanaya. .Eltim dede aynı sorun var kaynanamin adı onunkide sadece o ismi söylüyorlar çocuk. 2 yaşında bide onla aynı binadalar o çocuk diğer ismini bilmiyor bile ..
Eşime binlerce kere istemedigimi söyledim ama maddi olarak (düğün zamani doğum gibi zaruri seylerde) filan kp den destek aldığı için ki onuda alma dedim benim ailem onların yaptığının on katını yapıyor ama nedense gözükmüyor.
Bana bi akıl verin yalvaririm dayanamiyorum sinirimden kafayi yicem çocuğum la ilgilenemiyorum yüzüne baktıkça kp geliyor aklıma lohusaligim hamileligimi evlilifim hayatım zehir oldu..Eşim iki taraflı idare ediyor net bı tavrı yok beni bu hale getirdiği için ondan da sogudum artık. .kaderime lanet olsun
Ne yapim peki içim almıyorçocuğun adı istediğiniz isimle sınırlı kalmadı diye madem isimsiz kaldı birde babasız kalsın mı diyorsunuz yani
(7 yıl sonra..
anne babamla neden ayrıldınız?
sana istediğim şekilde seslenemeyeceğim için yavrum, hadi sen yemeğini ye)
aklınız alıyor mu ?
Öyle ama dayanamıyorum napayım ölüyorum sanki o ismi duydukcabenim de oğlumun adı kp adı ama ben isteyerek verdim.ilk başta bana da söylemek zor geldi ama insan gerçekten alışıyor.o benim oğlumun adı bu kadar.sen şimdi en güzel zamanlarını neden bunlara üzülerek geçiriyosun canım benim.bak bebeğini sağlıkla dünyaya getirmişsin sağlıklı ve yanında en önemli şey bu şükretmelisin. isim bir boncuktur,zten 2 ismi varmış sen ikisini kullan bırak onlar istediklerini söylesinler zaten ayda 2-3 kez görüyolar diyosun o senin söylediğin isimle büyüyecek ona alışacak.kendini de eşini de üzme sonra sütün kesilirse ne yapacaksın?yavruna yazık günah değil mi annesi...
Allah bin kat dusmanima yaşamasın bu sıkıntıyı ne cektigimi bi Allah biliyorya allah aşkına şu takıldığınız şeye bak ,bir evlilik ancak bu kadar basit bir sebeple çıkmaza sokulur ,alt tarafı bir isim ,canı içinde mi sen ona şükret ,sağlıklımı sen ona şükrret daha ne deyimki,öyle bir hiddetle yazmışsınız ki görende gerçekten çok çıkılması güç bir durumdasınız sanar.
Gercekten abartmissin. Gitseydin madem nufusa sende. Hayir bu olcak deseydin. Kavga cikarsaydin ne biliyim.Allah bin kat dusmanima yaşamasın bu sıkıntıyı ne cektigimi bi Allah biliyor
Severken kendi koyduğun isimle sev, kızınca kp ismiyle kız küfretHanimlar bütün mesajları tek tek okudum haklısınız sağlığına elbette sukredıyorum . Ama bu hamileligimin başından beri baskıyla konulmuş bi isim yoksa kp severdim iyi de anlasirdim ama çocuklara dede ismi vermek hiç tasvip etmediğim bi durumdu başıma geldi ne yazık ki.. şimdi karşılıklı bi inat sözkonusu seni saymiyoruz bizim çocuğumuz bizim soyumuz bizim ismimiz olacak tabiki tavrı beni çıldırtan bu ismi soyleyen herkese tavirliyim istesem de başka türlü olamaz eşim de beni bu duruma soktuğu için en büyük suçlu iliskimizi bitiren ısrarla bunları görmemesi görmek istememesi.bende inat bir.insanım sonuna kadar canım da yandi bu huyum yüzüden ama bu böyle .
Gözüm artık hiçbişey görmüyor hepsini arayip ağzıma geleni saymak.istiyorum evliliginede evine de deyip düz gitmek istiyorum
Isimleri söyleyemem deşifre olmamak adına çok kötü bir isim değil benim koyduğum güncel bi dizilerde sık rastlanan bi isim kp eski dini bi isim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?