bende de unutma gibi bişe var kavga ettik herşey düzeldi sonra diyelim o kavganın kinini hale'n güderim hep ilk adımı ondan beklerim o atmıyorsa bende atamam gururuma yediremem sizin dediğiniz şeyi yapmayı çok istiyorum ilk adımı atim mutlu edim ama yapamıyoruz zaten ben bu dediğimi yapsam ortada hiç sorun kalmaz bana 10 kat iyi davranır
Kendi arabanla git işe diyen arkadaşlara katılmıyorum.Aynı saatte tek arabayla gitmek varken neden iki araba ayrı ayrı gideceksiniz ki!Eşinizin sorumluluğunu öğrenmesi gerek akşam yatma saatinde birlikte yatağa girin telefon vs bakmak yasak olsun.Ve beraber kalkın bunu ısrarla yapın.Ayrıca bazı erkekler bekarlıktan kalma alışkanlıklarla sorumsuzluk sergileyebiliyorlar.Kendinize iyi bir çalar saat ya da dijital saatlerden alın ve bu saat çaldığında ikimizde kalkacağız artık sorumluluğunu bilmen gerek deyin.
arabam var ama genelde babamda duruyor, ama yakında alacağım tamamen, gerçekten aynı yol üzerindeyiz yok yere 2 araç gitmesin diye uğraşıyorum ama uğraştığıma değmez her sabah uyan uyan diye diye yaşlandım bide ısrarcı olursam bugün olduğu gibi kavga çıkıyor,birde insanlar niye 2 araçla çıktınız diye laf ediyorlarmillet fırsat arıyor gibi benim iş yerimdekiler bile "aa kocan niye bırakmadı arabayla niye geldin" diye hemen fırsat peşindeler.
Eğer o kadar problem oluyorsa 1 saat erken çık yürüyerek git işe ya da havalar düzeliyor bisiklet ile git. İş yerleri birbirine yakın araba almak saçma ve masraflı olur diyorsan böyle yap. Hele sen bir kaç kere yürü eğer dayanamazsa o da erken kalkmaya çalışır. Ayrıca tabi ki eve git.
Bencede kendi arabanla git, eşini de bir kere uyandır, uyanmazsa sen hazırlan çık. Kendi bilir.
İki arabayı soranlara da para var huzur var dersin :)
Şaka yollu söylüyorsa eğer kendi kendine arayı yunuşatmaya çalışıyo anlaşılan. Klasik erkeklerin özür dileme şekli şakaya vurmaterketmek gibi değil de zaten şehirdışına gidecek ya 1 gün önceden annemlere gideyim dedim ama gitmeyeceğim herkes bu yönde tavsiye vermiş. konuşmak istemiyorum ama konuşmadan da duramıyorum.
az önce eve elektrikçi gelecekti mecbur konuştuk, ne yaptın diyorum " davayı açtımi yarın mahkememiz var" diyor, komik mi bu
Şaka yollu söylüyorsa eğer kendi kendine arayı yunuşatmaya çalışıyo anlaşılan. Klasik erkeklerin özür dileme şekli şakaya vurmaSabahki uyku haliyle girilmiş bi tartışma olduğu için çok üstünde durmayın derim tabiki tribinizi ve tavrınızı yapmayı ihmal etmeyin
Alarmlari ardarda kurun. 07.05 07.10 07.15 gibi. Esinizinden once uyaniyorsaniz telefonlardan birini dibine koyun, birinide uzaga. Uzaga koydugunuz telefonun alarmini kapatmak icin yataktan kalkmak zorunda kalacaktir. Çözüm odakli olarak konusmayi deneyin
bakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyorgerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
Herkesin derdi kendine büyük ama ilk kavgada avukata gidilmez.Genelde gördüğüm mesajlarda mutlu bir evliliğin var.Zamanla rayına oturur herşey. İkinizde 30 lu yaşlarda yanlış hatırlamıyorsam geç evliliklerde alışkanlıkları değiştirmek zordur. Sen annene değil eve git direkt sürekli uyarı aldığından bahset başkasının seni iş yerinde uyarmasından hoşlanmadığından bahset.Azda olsa değişir umarım
ŞU yazdığın paragrafa istemsizce güldüm eşimin işi olmadığına mı,araba mı olmadığına yanayım bilemedimişin esprisi. Mutlu bir evliliğim var orası ayrı tabiki
Yerinizde olsam bir iki söyledim uyanmıyorsa bırakır çıkardım evden. İşe geç kalsın anlasın derdim yani.
Bir süre sonra mecbur kalacaktı kendi işi değilse kalkmaya.
Bence eve gidin annenize giderseniz hakliyken haksız olursunuz. Evde konunun üstüne düşmeyin, tavrinizi koyun, sanki evde tekmissiniz gibi takılın bugun. birkaç gün taksiyle gidin işe, maddi durumunuz nasıl bilmem ama taksi parasına her gün can dayanmaz sırf bu yüzden bir müddet sonra mecbur erken kalkıp işe bırakacak sizi. Hem siz erken gidince onu sürekli kalk, hazırlan diye uyaran da olmayacak, birkaç gün kendi de işe geç kalacak. Her türlü zararını görünce düzelir diye düşünüyorum ( ben olsam böyle yapardim )
Bu adamlar çocuk gibi...Benimki de böyle, yapar eder sonra da simarip gönül almaya çalışır. E hemen yelkenleri suya indirimde de yüz bulup her defasında aynısını yaparlar. Bence kendimizi tutup yola getirmek lazım bunları, evcilik oynamiyoruz burda, ettiği lafların ağırlığını öyle ya da böyle farkedecekler (benimkine gitti aklım sinirlendim :)canım avukata gideceğinden değil de işte sinirle laf olsun diye konuştuaz önce de aramış sen annene git, benim şehirdışına çıktığımı söylersin dedi, olur dedim, bu seferde ciddi misin? cidden gidecek misin diyor laf olsun diye konuşuyor, bide "ben mal paylaşımını yaptım altınları sana bırakıyorum hadi yine iyisin 6 ayda bir sürü altının oldu" diyor ağzına sakız yaptı, komikmiş gibi ama ben soguk davranmaya devam ediyorum.
evet genelde eşimle mutluyum ama bu huyları beni çok yoruyor, özünde iyi bir insan ama hiçbir düzen alışkanlıgı yok, inanılmaz tembel bir insan. kaç kere söyledim, ben uyarılınca bu senin hoşuna gidiyor mu diye, 2 gün dikkat ediyor 3. gün yine geç kalıyoruz, hep aynı hep...
sizin de eşiniz umrım tez zamanda gönlünce bir iş bulabilir, tabii ki çok büyük sıkıntılar var, Allah beterinden korusun ama işte insan o an ne sıkıntısı varsa ona üzülüyor, küçücük bir olay sabah sabah kıyamete dönüştü.
Bu adamlar çocuk gibi...Benimki de böyle, yapar eder sonra da simarip gönül almaya çalışır. E hemen yelkenleri suya indirimde de yüz bulup her defasında aynısını yaparlar. Bence kendimizi tutup yola getirmek lazım bunları, evcilik oynamiyoruz burda, ettiği lafların ağırlığını öyle ya da böyle farkedecekler (benimkine gitti aklım sinirlendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?