- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.916
- 798
O zaman süper,oda zor durumda kalsın sizi anlasın. Sizde binin taksiye gidin acımayın. Sorarsa"3 kez kaldırdım,kalkmadın,ben sorun yaşiyorum işyerimde kusura bakma,yarın yine vaktim olursa kaldırırım,kalkarsan gideriz birlikte,kalkmazsan kendi sorunun"dersiniz.hayır kendi işi değil, bundan sonra öyle yapacağım kendimi yıprattıgıma değmiyor.
Ayy çok tanidiksiniz bana...haha evet bende hemen yelkenleri suya indiriyoum ve bazen bu huyumdan nefret ediyorum, kavga sırasında canavara dönüşüyorum ama hiç kinlenmem, ne demiş olursa olsun hafızam o an siliyor olaylarıbugün konuşmayı düşünmüyorum, cidden anlamalı söylediği şeyleri, daha önce nişanlıyken de yaşadık benzer olayları, o zamanda çıkıp metro ile gitmişliğim çoktur işe, son dakika geç kaldığını haber veriyordu, hem ben mağdur oluyordum, sadece 5 dakika için bana bunu yapıyor. bide sabah sabah onca öfke nedir yani?
Bi kadın evinden çıkmamalı bence. İşe kendin gitmeyi dene benceeşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
Ayy çok tanidiksiniz bana...
Dün biz de yemeğe çıktık ayıptır söylemesi 1 saat bekledim iş çıkışı, sonra bi gelişi var sallana sallana. Ben de biraz daha sallansaydin dedim bi öfke bu atarlanma. Ben de istemiyorum yemek eve gidelim dedim tamam dedi, ben sok tabi. Eve geldik surat yerleri supuruyo ( ben tamam diyeceğini düşünmüyordum ama tamam diyince de geri adım atmadim.) E haliyle karnımiz aç, 1saat sonra fln " yemek yaptım" dedim, yok tokum diyor, iyi dedim. Dayanamadim yine,İçim el vermedi birkaç saat sonra yine gittim yine yok dedi. Yav burda haklı olan benim daha peşinden koşuyorum. Bugün eve gelsin yemek hazır diycem, yine yok derse iyi sen bilirsin diyip geçip yicem Bunlara böyle olmak lazım, annesi değilim ya karisiyim:) ehehe
bende onu bir kere yaptım baktım yiyeceği yok, ısrar bekliyor, kendime tepsi hazırladım geçtim tv nin karşısına yedim, inadından gitmiş peynir ekmek yemiş güzelim kurufasülye pilav varken
gerçekten üstlerine düşmemek lazım, hem dırdırcı oluyoruz hem de kendimiz yıpranıyoruz, uyanmıyor mu bırakacaksın uyuyaklsın, yemek mi yemiyor bırak yemesin ama işte biz dayanamıyoruz
Bi kadın evinden çıkmamalı bence. İşe kendin gitmeyi dene bence
Hiçbir şey olmamış gibi eve git. Yarın sabah da çağır taksiyi bin git. Annesi değilsin. Sorumluluklarını bilsin. Madem sorumluluk alamayacaktı evlenmeseydi.
aynen bir anne gibi oldum, kıyafetini seç ver, ayagına üşümesin aman çorabını ver, karnı mı acıktı yemeğini ver, aman uyku geldi hadi uyu, anneden beter oldum sayesinde artık bende yoruldum tabii. artık sorumluluk alması lazım ama ona göre zaten bir kusur yok.
Bu şekilde annelik yapmaya devam edersen sana, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler. :)
Kendi kıymetini de bil. Yazık sana da.
Suç bizde bizde...Üstlerine düşe düşe bu hale getirdik...Aslında biraz cool olmak lazım. Hakkaten bi de dırdırcı demiyolar mı gel de delirme! Bndan böyle ben üstüme düşeni yaparım, gerisi de onun bileceği iş eheheheh:)) bakalım işe yarayacak mı:)
Ben annene gitmeni yanlış anladım canım kusura bakma sandım temelli gidiyorsunevinden çıkmamalı derken? anneme gitmeyi mi diyorsunuz? yok zaten anneme bile gitsem öyle evi terketmiş gibi gitmeyecektim normal akşm oturması gibi yapacaktım eşimi de mesaide yada şehir dışına gitti derdim ama vazgeçtim, kendi evime gideceğim. işe de artık uyanmazsa kendim gideceğim.
Ben annene gitmeni yanlış anladım canım kusura bakma sandım temelli gidiyorsun
Bu erkekler gerçekten çocuktan beter
Kararlıyım :)yapabilirsen işe yarar diye düşünüyorum, ama yapabilir misin? önemli olan bu sorunun cevabı :))
Bundan başka sorun yaşadığınız bi konu yok anladığım kadarıyla demievet canım her zaman böyledir, bir şey yok gibi şaka yapr ve konu kapanır ama ben kapanmasın özür dilesin ve artık bu sabah gerginliklerini yaşatmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?