Şiddetli Kavga

hayır kendi işi değil, bundan sonra öyle yapacağım kendimi yıprattıgıma değmiyor.
O zaman süper,oda zor durumda kalsın sizi anlasın. Sizde binin taksiye gidin acımayın. Sorarsa"3 kez kaldırdım,kalkmadın,ben sorun yaşiyorum işyerimde kusura bakma,yarın yine vaktim olursa kaldırırım,kalkarsan gideriz birlikte,kalkmazsan kendi sorunun"dersiniz.

Ayy çok tanidiksiniz bana...
Dün biz de yemeğe çıktık ayıptır söylemesi 1 saat bekledim iş çıkışı, sonra bi gelişi var sallana sallana. Ben de biraz daha sallansaydin dedim bi öfke bu atarlanma. Ben de istemiyorum yemek eve gidelim dedim tamam dedi, ben sok tabi. Eve geldik surat yerleri supuruyo ( ben tamam diyeceğini düşünmüyordum ama tamam diyince de geri adım atmadim.) E haliyle karnımiz aç, 1saat sonra fln " yemek yaptım" dedim, yok tokum diyor, iyi dedim. Dayanamadim yine,İçim el vermedi birkaç saat sonra yine gittim yine yok dedi. Yav burda haklı olan benim daha peşinden koşuyorum. Bugün eve gelsin yemek hazır diycem, yine yok derse iyi sen bilirsin diyip geçip yicem Bunlara böyle olmak lazım, annesi değilim ya karisiyim:) ehehe

Bi kadın evinden çıkmamalı bence. İşe kendin gitmeyi dene bence

bende onu bir kere yaptım baktım yiyeceği yok, ısrar bekliyor, kendime tepsi hazırladım geçtim tv nin karşısına yedim, inadından gitmiş peynir ekmek yemiş güzelim kurufasülye pilav varken

gerçekten üstlerine düşmemek lazım, hem dırdırcı oluyoruz hem de kendimiz yıpranıyoruz, uyanmıyor mu bırakacaksın uyuyaklsın, yemek mi yemiyor bırak yemesin ama işte biz dayanamıyoruz

Bi kadın evinden çıkmamalı bence. İşe kendin gitmeyi dene bence

evinden çıkmamalı derken? anneme gitmeyi mi diyorsunuz? yok zaten anneme bile gitsem öyle evi terketmiş gibi gitmeyecektim normal akşm oturması gibi yapacaktım eşimi de mesaide yada şehir dışına gitti derdim ama vazgeçtim, kendi evime gideceğim. işe de artık uyanmazsa kendim gideceğim.

Hiçbir şey olmamış gibi eve git. Yarın sabah da çağır taksiyi bin git. Annesi değilsin. Sorumluluklarını bilsin. Madem sorumluluk alamayacaktı evlenmeseydi.

aynen bir anne gibi oldum, kıyafetini seç ver, ayagına üşümesin aman çorabını ver, karnı mı acıktı yemeğini ver, aman uyku geldi hadi uyu, anneden beter oldum sayesinde artık bende yoruldum tabii. artık sorumluluk alması lazım ama ona göre zaten bir kusur yok.

Bu şekilde annelik yapmaya devam edersen sana, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler. :)
Kendi kıymetini de bil. Yazık sana da.

Bu şekilde annelik yapmaya devam edersen sana, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler. :)
Kendi kıymetini de bil. Yazık sana da.

inan ben de onu düşünmekten yoruldum ama ben düşünmeyince de hiçbir şey olmuyor, her şeyi ama her şeyi ben düşünmeliyim adamın herhangi bir şeyi yapmak aklına bile gelmiyor, aklına gelince de bana söylüyor zaten, yine ben organize etmek zorunda kalıyorum

Suç bizde bizde...Üstlerine düşe düşe bu hale getirdik...Aslında biraz cool olmak lazım. Hakkaten bi de dırdırcı demiyolar mı gel de delirme! Bndan böyle ben üstüme düşeni yaparım, gerisi de onun bileceği iş eheheheh:)) bakalım işe yarayacak mı:)

yapabilirsen işe yarar diye düşünüyorum, ama yapabilir misin? önemli olan bu sorunun cevabı :))

Ben annene gitmeni yanlış anladım canım kusura bakma sandım temelli gidiyorsun

Ben annene gitmeni yanlış anladım canım kusura bakma sandım temelli gidiyorsun

yok canım Allah korusun gerçekten ciddi olarak boşanmayı düşünmediğim sürece o şekilde gitmem aileme, Allah göstermesim

evet canım her zaman böyledir, bir şey yok gibi şaka yapr ve konu kapanır ama ben kapanmasın özür dilesin ve artık bu sabah gerginliklerini yaşatmasın istiyorum
Bundan başka sorun yaşadığınız bi konu yok anladığım kadarıyla demi

" her sabah tartışıyoruz, yoruldum artık bakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek"

Yalniz bu lafindan sonra resmen gülmekten gozlerimden yas geldi kusura bakma tutamadim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…