Sigarayı bırakmak

bende kullanıyorum... ama bır bayan için günde 2 paket sıgara ıcmek nedır fabrıka bacası gibi boş durmuyor agzın?

Ş
Nikotin sakızını bende kullandım
boğazı mavhediyordu...hayır birde sigara isteğini daha da azdırdı ya...:) vhalla ben kararlıyım
en fazla 1aya bu işi bitiricem...
sonu yok çünkü..
u sakız bi bende işe yaradı heralde. Yarım yarım günde 3-4 kez falan çiğnedim ama sadece. Bir de çiğneme metodu var öyle sakız gibi çiğneyince işe yaramıyormuş.

Biliyorum igrenc bi olay yol yakınken donmek lazım yasım genc cigerlerim hırpaşanmadı ama hep boyle kalmıcam sonucta. Ustumden basımdan kısıp sigara parası ayırıyorum ya bıktım. Dua et bırakayım
ah canım benim ya inşallah Allah bi kuvvet verirde kurtulursun.herşey irade meselesi canım.oruç tutar gibi.at gitsin çöpe.şu paket bitsin bırakcam diye bahaneler üretme.

Ş

u sakız bi bende işe yaradı heralde. Yarım yarım günde 3-4 kez falan çiğnedim ama sadece. Bir de çiğneme metodu var öyle sakız gibi çiğneyince işe yaramıyormuş.
evet yazıyordu çiğneme şeklini
ama tadı berbattı ya
birde nikotin bandını denemek istiyorum
sabahları benim için sorun
sabah illa aç karna 2-3 tane içmessem deliriyorum yaa...halbuki sabag içmemeyi başarsam anında bırakırım hiç zorlanmam

Benim sakız çok güzeldi ya meyveli meyveli. Markadan markaya farkediyor heralde.
Beni de yemekten sonrası zorluyor. Bir de kahve ve sohbet varsa, bir de alkol alırken. Bu üçünü halledersem bırakıcam. Halledemesem de bırakıcam gerçi.
Nikotin bandı denemek lazım aslında.
Bir de bana yer elması acayip iyi gelmişti ne alakaysa. Canım sigara istedimi yer elması yiyordum geçiyordu.

Ben 50 liralık ilaçla önce kendim, sonra eşim, en sonda babamı bıraktırdım. Bizdeki fakir şansı oldu, bir paket ilaçla nerdeyse yedi sülale sigarayı bırakacaktık Kendimi anlatayım ki ben bile bıraktıysam gerisini siz tahmin edin. Ben o kadar keyif alıyordum ki sigaradan, hamile bile kalsam, ciddi rahatsızlığım bile olsa gene de bırakmam o kadar seviyorum derdim. Sizin gibi hiç şikayetim de yoktu, üstümün, dişimin, başımın koktuğunu bile düşünmezdim, o derece aşıktım sigaraya.

Neyse bir gün bu ilaçla ilgili bir şeyler okudum, ve "hadi ordan" diye sırf ilaçla inatlaşmak için (evet işsizdim ) gidip aldım. Ve kullanmaya başladım. 7 gün boyunca hem sigarayı içtim hem her gün bir ilaç. 8.gün ilacı iki tane almaya başlıyorsunuz. Bende kayış o gün koptu. Çarpıntı, heyecan, telaş, "biri beni takip mi ediyor acaba" paranoyası, uykusuzluk, iştahsızlık Neyse 8. gün pes edip ilacı bıraktım. Ertesi gün oldu ben sigara içmiyorum, bir gün geçti, iki gün geçti derken..Ben kim sigara tiryakisi kim..Tüm her şey sıfırlandı ve sigara hayatımdan gitti. (2 senedir temizim )
Baktım 60 tane ilaçtan, 10 tanesini kullanmışım 50 tanesi duruyor. Eee serde fakirlik var, dedim bu kalan israf olacak yazık 40 yıllık tiryaki babamı aradım, anlattım, ilaçların geri kalanını babama yolladım, o da bıraktı (ilave olarak 2 ay daha kullanarak) sonra bir gün ilaç dolabını temizlerken baktım "aa sigara bırakma hapı". (Kedi gibi, gönderiyorum geri geliyor sanki ) 5-6 tablet araya karışmış, babama yollarken unutmuşum. Onu da çöp olmasın diye eşime yutturdum O da bir paket de ilave kullanarak sigarayı bıraktı

Özetle ben kafada falan bitirmedim, hayattaki tek aşkımdı, herkesi bırakırım onu bırakmam derken, bıraktım.

Not: Halil pazarlama gibi oldum ama hapın üreticisi ile ortaklığım yok 200 liralık champixin muadili olan, hatta devletin bir dönem bedava verdiği zyban ile bıraktım.(50-60 lira arasındaydı)

Not 2: Ben 8 gün kullanabildim, 8 günde 5 kilo verdim, nerdeyse hiç uyumadım, kabuslar feciydi, paranoyalar tavan yapmıştı, ciddi yan etkisine maruz kaldım. Eşim kullandı , sadece suratta anlamsız sırıtış "bu hap beni mutlu ediyor, stresimi alıyor" diye polyanna gibi gezdi, başka bir yan etki yoktu. 55 yaşındaki babam kullandı, yan etkisi olmadı. Yani herkes için bünyede reaksiyonu farklı oldu. Dikkat edilmeli.

Umarım siz de sağlığınız için hangi yöntemle olursa olsun en kısa sürede sigarayı bırakırsınız.

Ben senı anlayabılecek bır tuketıcıyım ve bagımlıyım..Ama hamıle kalmaya karar verdıgım zaman nıkotın bandı takarak sorundan kurtulmustum..İştah acıp kılo aldırması cok kötu onun dısında cok guzel bır duyguydu..Nefes aldıgımı hıssetmıstım onu kullanmanı önerırım...

Bana da devlet werbutrin gibi bişeydi adı ondan verdi. Hiç uyku yok, sinirler tavan yaptı. Hergün birilerine sarıyorum. Acaip agresif oldum. Bir hafta kullandım. Dayanamadım bıraktım. O ilaçla da bırakan çokmuş ama ben de müthiş yan etki yaptı.

işe yaradı mı bant..biraz bilgi verirmisin :)

nasıl canım istedi annemle babamın paketinde de birer tane kalmış alıp yaksam kabak gibi belli olacak... günde 1 tane sigara içiyorum hatta bazen o bile olmuyor. ama 1 yıl olmadı başlayalı. sizce bu böyle devam eder mi ?

Lise son zamanlarımı hatırlattın. Ah o son sigara, içsen bir dert içmesen bir ..

evet kendini seviyorsannnn sakın çoğaltmaa
ah ahh şimdi ki aklım olsa...
yahu ben sigaraya başlarken zararlı olduğunu bilmeyip 6yıl sonra öğrenmişim ya
allahın bir kulu çıkıp anlatmadı bana
trajikomik resmen...

Bende o sabah kahve sigara olayını napıcam diye karalar baglıyorum daha bırakmadan. Siz azalmıssınız baya? Nasıl yaptınız?

Su yemeklerden sonra olmasa aklima gelmicek ama yemek yer yemez sigara ariyorum bi cozumu olan varsa hep birlikte faydalanalim
Yemekten sonra kahveyle ickiyle cayla muhabbetle her anımda yanımda olan birini nasıl bırakıcam ben kocamdan daha kolay bosanırdım heralde:)

İyi azmıs yine seninki:) sakızın markasını soyler misin bende onu alayım:)

hep imrenmişimdir isteyince sigara içip
isteyince de içemeyenlere...bu kişiler de sayılıdır..ve bende onlardan olucam...
bu ne böyle ta sigara bize bağımlı olsun biz değil :) :)
İnsallah bırakırız en buyuk istegim bu suan

O asamaya nasıl geldin? Hic zorlanmadın mı?

bende kullanıyorum... ama bır bayan için günde 2 paket sıgara ıcmek nedır fabrıka bacası gibi boş durmuyor agzın?
İnan oyleyim sabah kalkıp hop bi sigara yakıyorum gece basımı yastıga koyana kadar elimde hic sonmuyor

Ş

Markasını soyle nolur:)

ah canım benim ya inşallah Allah bi kuvvet verirde kurtulursun.herşey irade meselesi canım.oruç tutar gibi.at gitsin çöpe.şu paket bitsin bırakcam diye bahaneler üretme.
İnsallah bırakıcam. Suan elimde sigara goz ucuyla seni bırakıcam diye diye iciyorum:)

Uyanınca kahvaltıdan once sigara kahve gazete rituelim var bırakınca nası yapıcam onu dusunuyorım

Markası neydi ilacın? Tebrikler size darısı basıma:)

Su an bile elimde sigara sizi okuyorum. Pakette bi tane kaldı umarım son sigaram olur

Lise son zamanlarımı hatırlattın. Ah o son sigara, içsen bir dert içmesen bir ..
eski çantalarımda sigara aradım tek bir tane olsa yetecek çok dertliyim onların pakette az kalınca alsan bir dert almasan bir dert dediğiniz gibi... her şey dert

ayy çok tatlısınız ya çoğaltmayacağım da bir bulsam bir tane olsa ah olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…