Sigarayı bırakmak

Bn birakali yedi ay oldu 8-9 yıldır iciyodm cokta kolay oldu bırakmam zaten ara ara birakiyordm ictgmde de baya iciyordm.Aradaki tek fark daha iyi nefes aliyorm o zamanlar nefes darligi cekiyordm

Ben 12 yıl kullandım son 1yıldır kullanmıyorum.o 12 yıl içinde hep bırakma girişimlerim oldu ama hepsi başarısız o olmayınca nasıl vakit geçer yemekten sonra ne yaparım hep boş boş nasıl yaşanır her derdimin dermanı ya sözde sorunlarla kafayı yemeden nasıl başa çıkarm vs birsürü bahane.gerçekten istediğimde nekadar zararlı ve boş bişey olduğuna gerçekten inandığımda bitti benim için.ilk 20 gün çok canım çekti ama inat ettim başka şeylerle meşgul oldum birisi en ufak bir şey söylese elimdeydi sigara ama direndm herseferinde.inşallah bırakırsnız gerçekten isteyin ve meşgul olacak bir hobi bulun evde sigara bulundurmayın hepsini bi kırıp atın önce.bıraktıktan sonra öyle pişman olacaksınızki o zehirlendğiniz yıllara ve ben ençok sigara içerken ona olan acizliğime pişmanım

Bn gunde yarim paket iciyordum
Simdi paket almiyorum aksamlari annem geldginde 1 2 iciyorum onun sigarasndan

günde 2 paketmiiiii bende içiyorum ama 3 günde 1 paket anca yuhhhh bünyeniz nasıl kaldırıyor bende kullanmama rağmen azaltmanızı tavsiye ediyorum çok yaşamazsınız oksijenden çok karbonmonoksit+nikotin+zifir alıyorsunuz oksijeni artırmalısınız

Canin her istediğinde dislerini fırçala üstüne sakiz cigne. ..insallah bırakabilirsin öncelikle gerçekten iste butun aklına kalbinle..

eşim de bırakamıyor.
nikotin bandı sakızı ıvırı zıvırı neler denemedi ki.
1 sene içmedi. sonra yine başladı 1 paket günde..
6.5 lira az para mı ya.
para da bulamazsa açık tütün alıp sarma sigara içiyor.
bıktım artık
champix alcam yemeğine karıştırcam en sonunda.

hayatının en doğru hareketini yapmış olursun kendin için.
Organlarını bile bile kendi elinle öldürüyorsun farkında değilsin.
Bir kaza geçirsen ve iç organlarından biri parçalanıp işlevini yitirse almak zorunda kalsalar nasıl üzülürsün demi? Kabul edemezsin. Ama sen kendin bile bile yapıyorsun bunu.
İradeni kullan, tek bırakan sen olmayacaksın.

benim esimde cok uzun yillar icmis..sonra nikotin tabletine basladi..ilk kullanisinda ise yaramadi..cunku yeterince azimli degildi...kac defa konustum, tavsiye verdim kizdim ise yaramadi...en sonunda cok agir bir konusma yaptim ve tekrar tablete basladi...ben gene basaracagina inanmiyordum ama cok sukur bu sefer basardi...insaAllah sizde birakirsiniz...

Masrafından ziyade sağlığın için bırakmalısın bende deli gibi içen biri olarak yaklaşık 1 yıldır içmiyorum,hamilelik ve emzirme dolayısıyla bıraktım ve şimdiye kadar kafam nerdeydı de bırakmadım dedım nefesım kokmuyor dişlerim sararmıyor üstüm basım kokmuyor ki benım eşim sigara içen bir adam degıl yazık bana nasıl katlanmış bunca zaman şimdi koksunda tihsiniyorum o derece ve bu iş tamamen irade ile alakalı bırakamıyorum dıyene asla ınanamıyorum bırakamayacak olsam ben bırakamazdım kı deli gibi içiciydim

2 paket çoook fazla gerçekten.
kendi deyiminle leş gibi kokmaman imkansız zaten.
canım kaç yaşındasın,evlimisin bilmiyorum ama sigaranın kadınlar üzerindeki hasarı daha da ağır.
yumurtalıklarına ciddi zararı var ve erken menopoz sebebi.diğerlerini az çok biliyoruz zaten.
belki bu açılardan da düşünürsen ikna edebilirsin kendi kendini.
ayrıca çalışıyormusun,işyerindeysen günde 2 paket sigarayı nasıl içebiliyosun.içeride içilmiyor ya dışarıya da bu sıklıkla nasıl çıkabiliyosun merak ettim:))
valla 2 paket çok abartı be canım ya.
ne yap et azalt önce.sonra da bırak.tabi en güzeli kestirip atman da.
gerçekten iradeli ve istekli olman lazım bunun için de.

Yüksek fiyatlı bir ilaç var bitkisel isim vermiyim reklam olur.
O ilaçla 2 kaynım ve görümcem bıraktılar sigarayı.
Eşim de geniz eti ameliyatı olunca bıraktı.
Eczaneye danışmanı öneririm.

Ah bilen bana da öğretsin
Farenjitten perişanım, yemek borumda aşırı tahriş var yutma sorunu yaşıyorum
Doktor doktor dolaşıyorum bu ara ama sigarayı bırakamıyorum
Bırakmak bir yana biraz azaltsam iyileşeceğim biliyorum ama onu bile başaramıyorum
Günde 1 paket içiyorum =((((((

bu videoyu izlemişmiydiniz ... bende işe yaramıştı...

bu sabah önce kahvaltı, sonra sigara içmeyi
başardımmmm
akşam da 1 _2 tane daha içtimmi tamamdır
ayy ben bu işi beceriyorum galiba :)

o sigaraya vereceğim parayı cildime saç bakımıma kuaförüme harcıyorum her yerdede artısını görüyorum.. bırak spora başla , güzelliğine harca .. sağlıklıda beslenirsen 5 senede atarsın ciğerlerinden :))

ne sakızı bana yazarmısın adını canım eşim içiyor bıraktıramıyorum.bir de fiyatını yazarsan çok makbule girer

Sigara bandı kullan canım ben öyle bıraktım he ara ara içiyor muyum evet ama alışkanlık haline getirmiyorum ve kendimi hep tutuyorum.

Bende öyle başladım 1 tane ile 14 yaşındaydım
Şimdi 37 yim günde bir paket bazen daha fazla içiyorum
Sakın günde 1 tane diye avutma kendini, anlamadan bağımlı oluveriyorsun
Nolur başlama da , bağımlı da olma
Öyle zor ki, şu an boğazımdan yutkunamıyorum ileri derecede farenjitim var, sanki içim parçalanmış gibi ama yine de içiyorum, bağımlılık çok zor bir şey, başlama

bazen hoşuma gitmiyor yine de adet yerini bulsun diye içiyorum. sanırım kendime yaptığım en büyük kötülük bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…