bende tıryakıyım ama aç karnına ıstesem de ıcemıyorumBende o sabah kahve sigara olayını napıcam diye karalar baglıyorum daha bırakmadan. Siz azalmıssınız baya? Nasıl yaptınız?
Yemekten sonra kahveyle ickiyle cayla muhabbetle her anımda yanımda olan birini nasıl bırakıcam benkocamdan daha kolay bosanırdım heralde:)
İyi azmıs yine seninki:) sakızın markasını soyler misin bende onu alayım:)
İnsallah bırakırız en buyuk istegim bu suan
O asamaya nasıl geldin? Hic zorlanmadın mı?
İnan oyleyim sabah kalkıp hop bi sigara yakıyorum gece basımı yastıga koyana kadar elimde hic sonmuyor
Markasını soyle nolur:)
İnsallah bırakıcam. Suan elimde sigara goz ucuyla seni bırakıcam diye diye iciyorum:)
Uyanınca kahvaltıdan once sigara kahve gazete rituelim var bırakınca nası yapıcam onu dusunuyorım
Markası neydi ilacın? Tebrikler size darısı basıma:)
Su an bile elimde sigara sizi okuyorum. Pakette bi tane kaldı umarım son sigaram olur
Nicorette 4 mg olanı yarım yarım çiğnedim. Meyve aromalı olanından. Bir de nicotinell var onu sevmedim açıkçası.Bende o sabah kahve sigara olayını napıcam diye karalar baglıyorum daha bırakmadan. Siz azalmıssınız baya? Nasıl yaptınız?
Yemekten sonra kahveyle ickiyle cayla muhabbetle her anımda yanımda olan birini nasıl bırakıcam benkocamdan daha kolay bosanırdım heralde:)
İyi azmıs yine seninki:) sakızın markasını soyler misin bende onu alayım:)
İnsallah bırakırız en buyuk istegim bu suan
O asamaya nasıl geldin? Hic zorlanmadın mı?
İnan oyleyim sabah kalkıp hop bi sigara yakıyorum gece basımı yastıga koyana kadar elimde hic sonmuyor
Markasını soyle nolur:)
İnsallah bırakıcam. Suan elimde sigara goz ucuyla seni bırakıcam diye diye iciyorum:)
Uyanınca kahvaltıdan once sigara kahve gazete rituelim var bırakınca nası yapıcam onu dusunuyorım
Markası neydi ilacın? Tebrikler size darısı basıma:)
Su an bile elimde sigara sizi okuyorum. Pakette bi tane kaldı umarım son sigaram olur
nasıl canım istediannemle babamın paketinde de birer tane kalmış alıp yaksam kabak gibi belli olacak... günde 1 tane sigara içiyorum hatta bazen o bile olmuyor. ama 1 yıl olmadı başlayalı. sizce bu böyle devam eder mi ?
Bende oyle baslamıstım sonuc gunde 2 paket:) icme kuzuum icmeLise son zamanlarımı hatırlattın. Ah o son sigara, içsen bir dert içmesen bir ..
Tesekkur ederim denicem. Bırakırsam size bi karton sigara yollarım:)Nicorette 4 mg olanı yarım yarım çiğnedim. Meyve aromalı olanından. Bir de nicotinell var onu sevmedim açıkçası.
Darısı basıma15 yaşında başladım 30 uma kadar içtim.. Çok istediğim bir operasyon için dr 10 gün önce bırakmamı istedi.. 2,5 paket içiyorum anca 1 pakete düşürürüm dedim.. Pazarlık yapma benle komple bırakacaksın ameliyata 10 gün kala dedi.. Paçalar tutuştu, patch ( yapışkan) denedim strestenmi nedir 3 pakete çıktı :/
Baktım 10 gü
N kalmış ben hala 1 tane eksiltmemişim.. Ve farkettimki bu işin az az ı yavaş yavaşı yok.. Birden bıraktım.. Birinci gün 4 tane nikotin sakızı çiğnedim dahaa ağzıma birşey sokadmadım.. Yalan söylemiyeyim ilk zamanlar çok zordu 1 hafta kadar uçan sinek sinirimi bozdu..şimdi etrafımdaki herkez içiyor, yak bir tane diyene kolayca HAYIRR diyebiliyorum.. Birazcık azimle herşeyi başarırız biz kadınlar :) 7 ay bitti
Aman siz bırakın da bana yollamayın sigara falan. Paket bana bakıyor ben pakete. Terapide paketinizi bitirmeyi beklemeyin, kırın atın diyordu terapist bey amca. Gaza geldim kırıp atacam şimdi.Bende oyle baslamıstım sonuc gunde 2 paket:) icme kuzuum icme
Tesekkur ederim denicem. Bırakırsam size bi karton sigara yollarım:)
inşallah :)Darısı basıma
Şimdi ben once kadın saglıgı merkezınde sıgara bıraktırma odası oldugunu gördum orda kıytırık bı test yapıp nıkotın bagımlılıgını olcup sonrada zararlı oldugunu gösteren fotograflar gösterdı cok anlamsızdı benım ıcın tabı kı sonra bana bandı onerdı onları eczanede sorun zaten en tıryakıler ıcın olan en cok nıkotın ıcerenı..ondan aldım..kadın bu arada nıkotın sevıyemı ölctu bırseye ufleterek sanırım 9-10 tıryakı anlamına gelırken ben 21 cıktım:):) sonra da korktum kadın da bunu tak haftaya gel ölcelım deyınce hemen taktım ...kolundan sankı nıkotın vucuduna yayılıyor agzında bı sıgara tadıyla gezıyorsun dogal olarak canın da cekmıyor..basarmıstım bı anda..tavsıye ederım..işe yaradı mı bant..biraz bilgi verirmisin :)
aboooo iki senede araba alırsınız o paraya ...Soyle bi salaklık var bide. Suan ailemin yanındayım 4umuz de sigara kullanıyoruz. Gunde 4 paketten ayda 1200 lira icim yanıyor
owff değil içmek,kül ve su karışımı kokusu adamı delşye döndürüyor...rezalet bir koku...Ben yapamam ama yapmak isteyenlere söyleyeyim, annemin iki komşusu böyle bıraktı.
Akşam sigaraları iç iç küllüğü dökme, sabaha filtreleri at, külü al, bardağa koy, suyla karıştır ve bir yudum içmeyi dene. Acaip mide bulandırıp tiksindiriyormuş sigaradan. Her yaktığında aklına geliyormuş falan. İllaki içmen gerekmiyor suyu sadece dene, zaten kokusu yetiyor demişlerdi.
Cok yazık ediyoruz cok hala goz ucuyla pakete bakıyorumaboooo iki senede araba alırsınız o paraya ...
En buyuk dunyevi zevkim sigara. Elim ayagım gibi. O kadar amlam yukledim ki ona:) buyuk keyif veriyor ve ben bu keyiften nasıl vazgecicem onu dusunuyorum.Ben yapamam ama yapmak isteyenlere söyleyeyim, annemin iki komşusu böyle bıraktı.
Akşam sigaraları iç iç küllüğü dökme, sabaha filtreleri at, külü al, bardağa koy, suyla karıştır ve bir yudum içmeyi dene. Acaip mide bulandırıp tiksindiriyormuş sigaradan. Her yaktığında aklına geliyormuş falan. İllaki içmen gerekmiyor suyu sadece dene, zaten kokusu yetiyor demişlerdi.
owff değil içmek,kül ve su karışımı kokusu adamı delşye döndürüyor...rezalet bir koku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?