Her cümlesine katılıyorum yazdıklarının..
Güzelliği en çok ergen erkekler önemsiyor. Olgun erkekler, her şeyin bilincinde olan erkekler güzellikten de ötesine bakıyor.. Güzellik elbette çok önemlidir ama karakter...Peki ya karakter? Seni karaktersizliğiyle rezil eden bir kadının güzelliği o anda biter... Dünyanın en güzel yüzlü kadını olsa bile..
şikayet eden erkek mi?
bence öyle erkekler için hiç üzülmeye değmez.
neysen osun en başta da aynıydın ilişki devam ederkende.
mutasyona uğramanı mı bekliyormuş?
madem sarışınlardan hoşlanıyormuş neden bulmamış.
çünkü onlarda biliyor ki adriana lima açmış kollarını onları beklemiyor.
biraz uzaklaş bence.
istersen hala şansın var kendine mavi gözlü sarışın bulabilirsin de.
merak etme gitmez.
canım seni konu başlığının da bunu yazmamda etkisi var seni çok iyi anlıyorum bnm sevgilimin önceki kız arkadaşı çok güzel sarışın mavi gözlüymüş ama bunu aldatmış çok şükür elim yüzüm düzgün ama erkek ve kadınları mum gibi karşımda tutmamın sebebi çok sağlam bi karakterimin olması çünkü çok okumuş kültürlü biriyim ama erkek arkadaşım fiziksel olarak kendimi kötü hissetmeme neden oluyo
Katılıyorum bayanların seçici değil seçilen olan konuma getirilmiş olması benimde canımı çok sıkan bir durum.
Sürekli 0 beden, bol makyajla renklendirilen reklamlar, saçma sapan dizilerle kişiliğin değil bedenin, şehvetin ön plana çıkarılması vs
Görsellik kişiliğin önüne geçmiş maalesef.
Dışı güzel olmadıkça tanımaya layık bile görülmüyor artık insanlar
Oysa kimse ne zayıf olmak zorunda ne de makyaj yapmak.
Şu ülkede bakımın b sini geçtim dişini bile fırçalamaktan aciz olan erkeklerin bakımlı kadın istemesi tuhafıma gidiyor
Katılıyorum bayanların seçici değil seçilen olan konuma getirilmiş olması benimde canımı çok sıkan bir durum.
Sürekli 0 beden, bol makyajla renklendirilen reklamlar, saçma sapan dizilerle kişiliğin değil bedenin, şehvetin ön plana çıkarılması vs
Görsellik kişiliğin önüne geçmiş maalesef.
Dışı güzel olmadıkça tanımaya layık bile görülmüyor artık insanlar
Oysa kimse ne zayıf olmak zorunda ne de makyaj yapmak.
Şu ülkede bakımın b sini geçtim dişini bile fırçalamaktan aciz olan erkeklerin bakımlı kadın istemesi tuhafıma gidiyor
sadece ona gününü göstermek istiyorumElin yüzün düzgün okumuş karakterli bir bayan olarak, seni kendine kötü hissettirmeyi başaran erkeğe göre biraz fazla değil misin?
Bırak kendisi gibi basit kokoşlarla beraber olsun ve gerekirse haksa yine aldatılsın..
Sen ona göre çooook fazlasın canım :)
buyur yol senin hayalindeki kadını bulabilirsin dediğimde
benim hayalim aşık olduğum kadın sensin diyor
ama aradada bana laf sokmayı ihmal etmiyor
Burda mesele güzellik meselesi değil ki.Sevgilinin kendisini yetiştirmemiş olması.Dar kalıpta kalması.Beğenmeyen defolur gider.Bakım önemli birşey.Bakımlı olmak,dediğin gibi süslü püslü dizilerden fırlamış gibi olmak demek değil.Kadında erkekte önce karşı cinsin dış görünüşünden etkilenir.İlk izlenim.Ama karakter herşeyin ötesinde.
Arkadaşım eşinden boşandı saçları siyah makyaj yapmayan biriydi, eşi evliyken aynen sizin tarif ettiğiniz gibi mavi lensli sarı boya saçlı pembe öjeli pembe rujlu boyu kısa etine dolgun biriyle aldattı hemde defalarca, arkadaşım boşandıktan sonra saçlarını platin sarısına boyadı makyaj yapmaya başladı zayıfladı burnunu yaptırdı, şu an eski eşi peşinde dört dönüyor çok sinir bozucu ama işte sevdiği için reddemiyor, genel olarak Türk erkeklerinde sarışın takıntısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?