sık sık yapılan şikayetler üzerine

kime güvenicez biz kızlar hep hayalkırıklığı başta kapında köle olan yalvaran insan nasıl oluyorda bu kadar değişebiliyor erkeklere özgü bişy bu sanırım

kime güvenicez biz kızlar hep hayalkırıklığı başta kapında köle olan yalvaran insan nasıl oluyorda bu kadar değişebiliyor erkeklere özgü bişy bu sanırım

sürekli daha fazlasını isteme maymun iştah eldekiyle yetinememe her şeyin kendi iktidarında olmasına inanmaları ve asla hata yapmadıklarını sanmaları

erkeklern %98 i böle düşünüyo

Bana sevgilim eşim,fiziğimle ilgili eleştiri getiremez.Ben çevremdeki arkadaşlarımın eşleri veya sevgilileri tarafından fiziksel eleştiriye maruz kaldıklarını duymadım.Hani eş yine bir yerde de,sevgili böyle birşey yapamaz.Bu onun terbiyesiyle alakalı birşey.Kilo alsam,eşim kilo mu aldın der.Ama yok şu güzel,bu çok güzel,sen şöylesin diyemez.Şahsıma hakaret kabul ederim.Gururum zedelenir.
Senin içinde aynı şey geçerli.Beğenmiyorsa,gitsin beğendikleriyle olsun.Eski sevgili daha güzeldi de güzellik para etseydi,eski sevgili olmazdı.Eskimezdi :)

yani bi eksiklik görülürse ya da daha doğrusu yaşam kalitemin daha yüksek olması ile ilgili bi eleştiriyi tabiki anlarım ama olmayacak şeyler istenmesi çok saçma

hayatımda bir kere makyaj yaptım o da düğünümde:) boyum kısa :) zayıf değilim (kilolu da değilim) ama eşimden fiziğime dair en ufak bir şikayet almadım bugüne kadar ki benim eşim gerçekten yakışıklı bir adamdır ve o dediğin sarışın mavi gözlü okulun en güzel kızları var ya belki de onlara gözü doyduğu için benden fiziksel anlamda değişmemi hiç beklemedi...

benim sevgilim yakışıklı değil ama o tür kızlara da doymuş biri hayatında hep güzel kızlarla çıkmış ben çirkin biri değilim çok şükür makyaj yapmama bile gerek yok kilolu deilim ama bugüne kadar çevremde dikkat çekmem hep duruşumla ilgiliydi öğretmenim yüksek lisans yapıyorum çok şükür iyi ve dürüst bi aileye sahibim zaman zaman hatalar yapsam da yanlıştan dönebilmeyi aklımla sağlamış biriyim işte beni bunlarla sevsin istiyorum

Canım çok doğru söylemişsin erkeklerin geneli böyle malesef..ama şu da var birini sevmek güzellikle ilgili değil bence..etkileşim sıcaklık çok başka..diyelim ki kız çok bakımlı değil sevgilisi var onu bu haliyle pek sevmiyor,sonrasında estetikler boyalar lensler zayıflama aletleri yeni kıyafetlerle çok farklı ve bakımlı biri oldu ve erkek arkadaşı onu yeni haliyle daha mı çok sevecek, hayır tabi. eğer değişti diye seviyorsa kesinlikle sevmiyordur o kişiden hayır gelmez gösteriş meraklısı budaladır..

Mesela yolda yürüyoruz karşıdan bakımlı hoş bir kız geliyorsa erkek arkadaşım da ben de bakabiliriz herkes bakar,bu aldatmak değil ki..
Saçımı boyatıyorum spor yapıp kilo veriyorum erkek arkadaşıma soruyorum nasıl olmuş diye fikrini söylüyor,kıyafetlerimi ona danışıyorum nasıl olmuş diye,estetik olucam soruyorum sence nasıl bir tasarım yakışır diye,fikir veriyor, ben sormadığım sürece bu konulara karışmaz ama eğer bana dese ki sen saçlarını başka renk yap zayıfla ameliyat ol,şu tarz kadınlardan hoşlanırım..o zaman orda dururum..hiiiç benimle uğraşmasın kendine özelliklerine uyan birini bulsun,zaten ben ne yaparsam yapım gözü dışarda olur..

yani aşkın gözü böyle şeyler görmezz en çirkin hali bile tatlı gelir..beğenmeyen değiştirmeye çalışan kişiden bi cacık olmaz bence..

eğer sevgilin seninle birlikteyse seni mutlaka onlarla da seviyordur dış görünüşünle de seviyordur sonuçta onların hepsini toplayınca sen olmuyor musun? ama ben tam anlamadım galiba fiziksel özelliklerin ya da bakımınla ilgili eleştiriler mi yapıyor sana ?

evet yapıyor şunu yap yakışıyor mu böyle şeyler felan diye bazen yolda güzel kızlar geçiyor ona bakıyo çok üzülüyorum çünkü istediği o tarz kızlarmış gibi geliyor ve yarın birgün biri pas verse gidecek sanki bilmiyorum belki de ben abartıyorum

sevgiliniz ya patavatsız yada sevgısınde sorun var yok yanı her ilişki böyle değil bence onu serbest bırakın gıtsın sarı saçlı mavı gözlü bulsun sizde sizi olduğunuz gıbı seven bırını bulun her erkek böyle değil en azından ınsanın yüzüne bukadar iğreti bi şekilde söylemez insan

şimdi bu konuyu biraz açmak lazım sadece bir kere iki kere şunu şöyle yapsan yakışır mı demesi dış görünüşünü eleştirdiği anlamına gelmez ama sana bunu hissettirdiğine göre söyledikleri daha fazla sanırım, ya bak seni üzmek istemiyorum ben genelde anlayışlılığım konusunda eleştirilirim ama bu konu pek anlayış gösterilecek bir konu değil bence çünkü biz kadınlar beğenilmek isteriz bizi beğenmeyen biri ile mutlu olamayız ki uzun vadede ne kadar sağlıklı olabilir bu ilişki ? ben eminim ki sen çok güzel bir bayansın güzelliğini ve kültürünü onu anlamayan biri için feda etmeye değer mi? o güzelliğin ve kültürün peşinden koşacak ne kadar çok erkek var sana kendini değersiz hissettirmesine daha fazla izin verme derim.. çok incitir seni çünkü ne biliyim...

evet birşey demese bile bi göz hareketi bile böyle hissetmeme neden oluyor ama belki de haksızlık yaptığım için biraz daha vakit vermek istiyorum ona ama bu şekilde devam ederse devam edemeyceğim sanırım

o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki bana pek bişey kalmamış.
yanında oturunca 2 cümle kuracak kapasitesi olmayan kadın ve erkekler güzelliklerinden ötürü hiç yalnız kalmıyor.. halbuki suratına harcadığı o kadar masrafı eğitimine yapsa şu anda çok başka bişey olabilirlerdi

bu arada benimde beğendiğim erkrk tipi; kumral yeşil gözlü erkekler ama evlendiğim adam esmer kıvırcık saçlı kahve gözlü birisiydi. çünkü ben onun zekasına aşık oldum güzelliğine, tipine yada başka bişeyine değil..

Bende biscolata erkeği gibi bişey istiyodum ama tutmadı
Pişman değilim de hani birisi bi kalıp talep ederse benden, bende ondan bunu talep edecem

yani bi eksiklik görülürse ya da daha doğrusu yaşam kalitemin daha yüksek olması ile ilgili bi eleştiriyi tabiki anlarım ama olmayacak şeyler istenmesi çok saçma

Tabi canım,boşver ya.İnsanın düşünceleri tavırları ile ilgili eleştirilere açığız,açık olamk gerek.Ama iş fiziksel görünüme gelince,hepsi kendine baksın.Senin herkesin lendine göre güzelliği vardır.Allah kalbi güzel insanla karşılaştırsın.

Bende biscolata erkeği gibi bişey istiyodum ama tutmadı
Pişman değilim de hani birisi bi kalıp talep ederse benden, bende ondan bunu talep edecem

biskolatanın ilk reklamlarını hatırladım birden bir kadın grubu sokak ortasında yamyam dansı yapıyordu... çikolatadan soğuma eşiğine getirmişti beni.. hey gidi değişen reklamcılık zekası...

biskolatanın ilk reklamlarını hatırladım birden bir kadın grubu sokak ortasında yamyam dansı yapıyordu... çikolatadan soğuma eşiğine getirmişti beni.. hey gidi değişen reklamcılık zekası...

Bugün üzerinizde bi gerginlik var galiba
Birçok konuda birden fazla kişinin yorumlarını başka türlü anlıyorsunuz

Konu dış görünüş olunca, Adriana Lima nasıl bir örnekse Biscolata reklamındaki erkekte öyle bi örnekti
Reklamın konusu veya reklamcılığın geldiği noktayla bi ilgisi yok

Neyse..
Yarın tatil
Herkese şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar
Çıktım

Son düzenleme:

:) ay inanmıyorum ben öyle demek istemedim ama kendimi yalnış anlattıysam gerçekten kusura bakma siz biskolata reklamlarından bahsedince çok eski reklamları geldi de aklıma siz de hatırlıyorsunuzdur belki diye öyle paylaştım gerçekten sizinle ilgili en ufak bir gerginlik ya da kötülük aklıma gelmedi bundan başka konulardaki gerginliğim cevap veren arkadaşın bir cevabında namusuma yönelik konuşmasıyla başlamıştı o konu çok çok farklı yani karıştırmanıza gerek yok ama dediğim gibi ben ne biliyim sandım ki siz de hatırlarsınız yaa o reklamlar neydi hiç sorma dersiniz sandım neyse size de iyi bayramlar

her daim esmer kara kaşlı kara gözlü kara yağız tipler dikkatimi çekmiştir ama eşim kumral yeşil gözlü, açıkçası erkeklerin şu tipi beğeniyorum lafına inanmıyorum kan basıncı nereyi gösteriyosa onu beğeniyolar fırsat olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…