Kesinlikle katılıyorum...
Herkesin sahip olmak istediği bir bedenimiz var...
Araba, ev, yiyecek, kozmetik, beyaz eşya.. Aklınıza gelebilecek ne varsa, hatta kadınla hiç alakası bile olmayan reklamlarda kadını yarı çıplak kullanak vücutlarından prim yapıyorlar... Bütün ama bütün dünyada kadın sadece süs ve seks objesi olarak kullanılıyor. İşe gidiyorsunuz, makyajlı ve etekli bakımlı olmalısınız. Mini etek giyseniz sapık dolu taciz var, çarşaf giyseniz rahatsız olan var. Moda adı altında ne giyeceğimizi erkekler ayarlıyor. Hatta bu yıl kalın kaş, ince dudak, mavi lens...herşeyimizi onlar karar veriyor. Yaşlısın anti aging krem sür, buruşuksun. Şişmansın 2 tabak gevrek ye. Çirkinsin bu ruju sür. Saçını bu renge boya... Hep bir kalıba sokulmak isteniyoruz ve o kadar kabullenmişiz ki. Aslında kendimiz olamadığımızın farkında mısınız? Bana 5 kilo fazlası olduğunu söylemeyen tek kadın gösterin. :)
evet 50 kilo olsak 45 olmaya çalışacağız nerdeyse servetler dolusu alınan kıyafetler ama bu senenn modası değil diye kenara atılıyor kısa giysek suçlanırız kapalı giiysek yadırganırız ama şu beyninin ötesini görmeye kimsenin zahmet ettiği yok oysa konuşmak siteseler anlatacağım tonla şey var sanırım şu saatten sonra yapacağım tek şey oğlum olursa ideal düşünceli bi birey yaratmak olacak belki böyle kurtarabiliriz dünyayı
Konu sahibi senin birçok yerde erkek arkadaşınla ilgili yazdıklarına denk geldim.
Her okuduğumda da içimden bu kız bu ilişkide ne çok yıpranıyor, hiç mutlu değil dedim.
Hep erkek arkadaşının çıkardığı sorunlardan behsetmişsin ve bu kişinin seni gerçekten bir birey olarak kötü etkilediğini düşünüyorum.
İsterse tüm bakımlı kalıbına uysun bir kadın memnun olmayan yine olmaz ama bir yandan da sizin bile kadın olarak beğenmeyeceğiniz, salaş bulduğunuz bir kadın eşi/sevgilisi tarafından kraliçe yapılır, kadın mutluluğundan güzelleşir.
Sen bu ilişkiye başlamadan önce ve şimdiki halini bir kıyasla bence.
Nedense senin hep mutsuz olduğunu düşünüyorum belki de çok mutlusundur o kişiyle ama yazdıklarına göre tamamen bu çıkarımı yaptım.
Ayrıca ona her laf vuruşunda sen de laf vur ve üzülme onun söylediklerine.
Mesela ben de uzun boylu, kaslı v.s.(yani onun sahip olmadığı fiziksel özelliklerini söyleyerek) birisini isterdim hep ama napalım aşk mı kısmet mi artık de.
Seni goturseymis ya gezmeye. Ay sinir oldum cicegide yeseymis
Biraz kendimi öveyim,içimden geldiaynaya her baktığım da"heyyy kızım çok iyi görünüyorsun"derim sakın bu"kendini beğenmişlik"olarak görülmesin,yada ne isterseniz düşünün bir birey olarak,kendime çok saygı duyarım..bakımı sadece "kendim"için yaparım..hiç bir zaman karşı cinse kendimi beğendirmek gibi bi çabam olmadı "erkekler"ne ister?neyi beğenir? Vs.. Umurumda değil..bazen eşim"aşkım 1,2 kg al" der ve hemen cvp alır"1,2 kg fazlası olan biriyle evlenseydin yada boşa ve istediğin gibi biriyle evlen" çokta FİFİ seçen ve seçilen konusuna gelirsek,eşimi ben seçtim internet sitesinde onlarca erkeğin içinden,dedim ki"bu olsun,bu iyidir yaww" Allah'tan seçimim iyi olmuş özetle" Ben Çok Değerli Bi Kadınım" tüm kadınların olduğu gibi EZDİRMEYİN KENDİNİZİ KIZLARRR
Kesinlikle katılıyorum...
Herkesin sahip olmak istediği bir bedenimiz var...
Araba, ev, yiyecek, kozmetik, beyaz eşya.. Aklınıza gelebilecek ne varsa, hatta kadınla hiç alakası bile olmayan reklamlarda kadını yarı çıplak kullanak vücutlarından prim yapıyorlar... Bütün ama bütün dünyada kadın sadece süs ve seks objesi olarak kullanılıyor. İşe gidiyorsunuz, makyajlı ve etekli bakımlı olmalısınız. Mini etek giyseniz sapık dolu taciz var, çarşaf giyseniz rahatsız olan var. Moda adı altında ne giyeceğimizi erkekler ayarlıyor. Hatta bu yıl kalın kaş, ince dudak, mavi lens...herşeyimizi onlar karar veriyor. Yaşlısın anti aging krem sür, buruşuksun. Şişmansın 2 tabak gevrek ye. Çirkinsin bu ruju sür. Saçını bu renge boya... Hep bir kalıba sokulmak isteniyoruz ve o kadar kabullenmişiz ki. Aslında kendimiz olamadığımızın farkında mısınız? Bana 5 kilo fazlası olduğunu söylemeyen tek kadın gösterin. :)
Ayy hiç çekemem valla, madem sarışın mavi gözlü istiyormuş buyur bul derim. Esmerim güzelim saçımı yapıp hafif makyaj ve güzel bir elbise giyip çarşılarda salınınca bir bakan bir daha bakıyor :) Konu sahibesi canım benim sen de böyle düşün. Güzelsin ama senin hayatındaki öküz bunun farkında değil bunun farkında değilse yolla, elbet farkında olan, kalbine dokunan, içinin güzelliğini görebilen sağlam karakterli, seni en çirkin halinle bile sevebilen ömürlük sevgili bulursuuunnn. En ümitsiz anında çıkıverir karşına.
bende esmerim gayet de güzelim peşimden koşan çoktur aynı dediğin gibi giyinip yolda yürüyünce elli adam bakar peşimden
en sınır olduğum erkek tıpı.kendılerını bı halt sanıyorlar.sanki kadınlar onların malı.ne çirkin bir şey.sarı saçlı mavı gözlü olmak mı?bu mu olay?ben anlamıyorum sız karsınızdakı bı ınsanla bı omur gecıreceksınız ve bunlar mı krıterler?suna da karsıyım bu tıp erkeklerle sırf sevıyorum napım dıye bu sekılde psıkolojık hakaretlere goz yuman hala onunla olmaya devam eden kadınların ıstıkrarlılıgına.
sizin bu konudaki rahatsızlığınızı ciddiye mi almıyor yoksa ciddiye alıyor da umursamıyor mu? ilk durumsa çözülebilir gibi geliyor.asla seviyorum herşeyine katlanırım diiye sürdürmüyorum ilişkiyi zaten sona geldik artık yapacak birşey yok sanırım. sarışın ve mavi gözlü bir kızla hayat boyu mutlu olur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?