sık sık yapılan şikayetler üzerine

Kesinlikle katılıyorum...
Herkesin sahip olmak istediği bir bedenimiz var...
Araba, ev, yiyecek, kozmetik, beyaz eşya.. Aklınıza gelebilecek ne varsa, hatta kadınla hiç alakası bile olmayan reklamlarda kadını yarı çıplak kullanak vücutlarından prim yapıyorlar... Bütün ama bütün dünyada kadın sadece süs ve seks objesi olarak kullanılıyor. İşe gidiyorsunuz, makyajlı ve etekli bakımlı olmalısınız. Mini etek giyseniz sapık dolu taciz var, çarşaf giyseniz rahatsız olan var. Moda adı altında ne giyeceğimizi erkekler ayarlıyor. Hatta bu yıl kalın kaş, ince dudak, mavi lens...herşeyimizi onlar karar veriyor. Yaşlısın anti aging krem sür, buruşuksun. Şişmansın 2 tabak gevrek ye. Çirkinsin bu ruju sür. Saçını bu renge boya... Hep bir kalıba sokulmak isteniyoruz ve o kadar kabullenmişiz ki. Aslında kendimiz olamadığımızın farkında mısınız? Bana 5 kilo fazlası olduğunu söylemeyen tek kadın gösterin. :)

evet 50 kilo olsak 45 olmaya çalışacağız nerdeyse servetler dolusu alınan kıyafetler ama bu senenn modası değil diye kenara atılıyor kısa giysek suçlanırız kapalı giiysek yadırganırız ama şu beyninin ötesini görmeye kimsenin zahmet ettiği yok oysa konuşmak siteseler anlatacağım tonla şey var sanırım şu saatten sonra yapacağım tek şey oğlum olursa ideal düşünceli bi birey yaratmak olacak belki böyle kurtarabiliriz dünyayı

Kesinlikle... Kadın toplumu doğuran, yetiştiren, eğitendir... Oğullarına pipi gösterten, pipileriyle oğullarını benzersiz hissetirip erkekleri tepemize çıkartan veya buna göz yuman anneler değil mi? Oğlü küfredince kahkaha atıp eğlenen, oğlum öyle deme çok kötü demeyen yine anne babalar değil mi? Oğlu içki içince aman nolucak erkektir, aslansın kaplansın diyen... erkekler bizi cinsel obje olarak görüyor, çünkü onlara pipini keserim önemsiz olursun dedik... erkeksin zırlama dedik... Ayıp nedir? Günah nedir? en önemlisi insan nedir? Kadın senin annendir, kardeşindir, eşindir oğlum onların ayaklarına cennet serili, hepsine değer ver incitme çünkü onlar çok kırılgandır diye öğreten baba veya anne hiç görmedim. Ama oğlu milli olunca aferin oğlum erkek oldu diye sevinen edep yoksunu baba sayısı hergün artıyor. Söylenecek o kadar çok şey var ki.

Bende sarisin severim. Herkesin tipi var. Ben basak burcuyum killi ve kara erkek ayyy icim eriyo pismis gibi geliyo... hep sarisindir benim gorustugum kisiler. Tuyleri olsa bile esmer kisilere gore az ve sari oluyo. Banada her renk sac gider ama koyu sevmiyorum. Kumral-sari en sevdigim renkler. Lens eskiden taktim ama sari sacimla kahve gozum dahada acik gozukuyor ve sanki daha soft... lens tercih etmiyorum. Boyum 1 70 ama severim topuklu giymesemde olur. Makyaji cok severim ama yazin yapmiyorum akiyor cunku... insanlar kendini nasil begeniyorsa oyle dolasmali bence... elestirmemek lazim. Sevgilinizede kizmayin demek ki sarisin seviyor. Kendinize degistirmk zorunda degilsiniz ama neden bastan fizigini begenmedigi biriyle gorusuyor niye sarisin sevgili bulmuyor anlamis degilim... elimdekiyle yetiniyim sarisin bulursam birakirim diyemi dusunuyo acaba... cok cakalca bi davranis

Konu sahibi senin birçok yerde erkek arkadaşınla ilgili yazdıklarına denk geldim.
Her okuduğumda da içimden bu kız bu ilişkide ne çok yıpranıyor, hiç mutlu değil dedim.
Hep erkek arkadaşının çıkardığı sorunlardan behsetmişsin ve bu kişinin seni gerçekten bir birey olarak kötü etkilediğini düşünüyorum.
İsterse tüm bakımlı kalıbına uysun bir kadın memnun olmayan yine olmaz ama bir yandan da sizin bile kadın olarak beğenmeyeceğiniz, salaş bulduğunuz bir kadın eşi/sevgilisi tarafından kraliçe yapılır, kadın mutluluğundan güzelleşir.
Sen bu ilişkiye başlamadan önce ve şimdiki halini bir kıyasla bence.
Nedense senin hep mutsuz olduğunu düşünüyorum belki de çok mutlusundur o kişiyle ama yazdıklarına göre tamamen bu çıkarımı yaptım.
Ayrıca ona her laf vuruşunda sen de laf vur ve üzülme onun söylediklerine.
Mesela ben de uzun boylu, kaslı v.s.(yani onun sahip olmadığı fiziksel özelliklerini söyleyerek) birisini isterdim hep ama napalım aşk mı kısmet mi artık de.

Vallaa ben bu konuda erkekler kadar kadınlarıda suclu buluyorum.tabıkı ısteyen ıstedıgını gıyer fakat sırf bıyerlere gelmek ıcın begenılmek ıcın bı erkegı elde tutmak ıcın baska kadınlardan altta kalmamak ıcın olmadıgı bırı gıbı yasamak kadının kabahatıdır.ben tesetturde buldum kendımı.bedenımle sarı saclarımla makyajımla degıl benlıgımle karakterımle ınsanlıgımla var olmayı sectım.ben bu yolda buldum kendımı bı baskası baska yolda.onemlı olan kendını hangı sekılde ıyı hıssettıgındır bence.sızı tekbır ozellıgınızı bıle degıstırmek ıstemeden sız oldugunuz ıcın seven bırını hakedıyorsunuz bence....

Vallaa ben bu konuda erkekler kadar kadınlarıda suclu buluyorum.tabıkı ısteyen ıstedıgını gıyer fakat sırf bıyerlere gelmek ıcın begenılmek ıcın bı erkegı elde tutmak ıcın baska kadınlardan altta kalmamak ıcın olmadıgı bırı gıbı yasamak kadının kabahatıdır.ben tesetturde buldum kendımı.bedenımle sarı saclarımla makyajımla degıl benlıgımle karakterımle ınsanlıgımla var olmayı sectım.ben bu yolda buldum kendımı bı baskası baska yolda.onemlı olan kendını hangı sekılde ıyı hıssettıgındır bence.sızı tekbır ozellıgınızı bıle degıstırmek ıstemeden sız oldugunuz ıcın seven bırını hakedıyorsunuz bence....

peki sen şu sana yakışır soyle ol böyle ol deyınce ne dıosun sevgılıne bu da cok onemlı. bi gün tam tersı cvp ver şaşırıp kalsın. sen bir sey demedıgın ıcın sureklı aynı seyı soyluyor ve nasıl olsa bıse demıosun dıe de rahat. sevgılın sanırım senden daha ıyı bı ıse sahıp her zaman senden daha ıyısını bulurum ımajı cızdıgı ıcın böyle davranıyor.

evet farkındayım ama ben ne yapayım dün elinde çiçekle gelmiş kırdım seni diye ama bugün iki bayan arkadaşıyla hopa ya gitti gezmeye

gün içinde yer yer sinir nöbeti yaşıyorum bilerek aramıyorum aradığında özledim diyor bana hediye almış ama öfkem geçmiyor. her şeyden önce ortak arkadaşımız olan kıza öfkeliyim ne olursa olsun çağırmamalıydı geziye bi bayan olarak benim hassasiyetimi anlayabilirdi tatil dönüşü kızla arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. zaten çok yakın olduğum biri değildi sevgilimden kaynaklı arkadaş olmuştum.

Ayy hiç çekemem valla, madem sarışın mavi gözlü istiyormuş buyur bul derim. Esmerim güzelim saçımı yapıp hafif makyaj ve güzel bir elbise giyip çarşılarda salınınca bir bakan bir daha bakıyor :) Konu sahibesi canım benim sen de böyle düşün. Güzelsin ama senin hayatındaki öküz bunun farkında değil bunun farkında değilse yolla, elbet farkında olan, kalbine dokunan, içinin güzelliğini görebilen sağlam karakterli, seni en çirkin halinle bile sevebilen ömürlük sevgili bulursuuunnn. En ümitsiz anında çıkıverir karşına.

Ayy bayıldım sana yaa çok tatlısın. İşte bu yaaa.

Tüm bunlar kapitalizm, yani o firmaların para kazanması, ceplerine daha çok doldurması için. Bunun için önce erkek nefsi körükleniyor. Yani basit bir teknoloji dergisi kapağında neden yarı çıplak kadın kullansın. Erkek o kadını görecek belki içinde daha çok çıplak kadın gör me umuduyla o dergiyi alacak, he arada işte içindeki teknolojik ürünlere bakacak. Eee klasik, araba fuarlarındaki o manken gibi taş gibi kızların kullanılması. Erkekler arabalara değil kızlara gidiyor. Kızlar da işte araba tanıtımı yapıyorlar aradan hemen uyanık işin kurdu olmuş "erkek satış temsilcisi" veya yine "erkek galeri sahibi" kızlara eblek gibi bakan, aklı gitmiş erkek müşterilerine o arada kandırıp arabayı kakalamaya çalışıyor:))

Kozmetik sektörü de aynı nce güzel kadınlar sunulup güzellik budur diye beyinlere işletiyor, bunu gören erkekler yanındaki gül gibi karısına bakıyor veya sevgilisine beğenmiyor, baskı yapıyor, aşağılıyor karısını sevgilisi. Sonuç erkek tarafındna beğenilmeyen kadınlar hurra kozmetik sektörüne, estetik sektörüne hücum edyor sonraa gelsin paracıklar, dolsun cepler :))

Olay tamamen parasal, yoksa bu şirketlerin ne erkeklerin beğenip beğenmediğiyle ne kadınları güzleliğiyle hiç alakaları yok :)

Son düzenleme:

bende esmerim gayet de güzelim peşimden koşan çoktur aynı dediğin gibi giyinip yolda yürüyünce elli adam bakar peşimden

bende esmerim gayet de güzelim peşimden koşan çoktur aynı dediğin gibi giyinip yolda yürüyünce elli adam bakar peşimden

Peki niye sevgilinin hayalimdeki aslında sarışındı demelerine üzülüyorsun. Ben kendimi övmek için demedim sdece böyle dış görünüşe önem veren yanındakinin kıymetini beğenmeyen çocuklara prim vermeyin diye dedim.

en sınır olduğum erkek tıpı.kendılerını bı halt sanıyorlar.sanki kadınlar onların malı.ne çirkin bir şey.sarı saçlı mavı gözlü olmak mı?bu mu olay?ben anlamıyorum sız karsınızdakı bı ınsanla bı omur gecıreceksınız ve bunlar mı krıterler?suna da karsıyım bu tıp erkeklerle sırf sevıyorum napım dıye bu sekılde psıkolojık hakaretlere goz yuman hala onunla olmaya devam eden kadınların ıstıkrarlılıgına.

asla seviyorum herşeyine katlanırım diiye sürdürmüyorum ilişkiyi zaten sona geldik artık yapacak birşey yok sanırım. sarışın ve mavi gözlü bir kızla hayat boyu mutlu olur umarım...

asla seviyorum herşeyine katlanırım diiye sürdürmüyorum ilişkiyi zaten sona geldik artık yapacak birşey yok sanırım. sarışın ve mavi gözlü bir kızla hayat boyu mutlu olur umarım...
sizin bu konudaki rahatsızlığınızı ciddiye mi almıyor yoksa ciddiye alıyor da umursamıyor mu? ilk durumsa çözülebilir gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…