sık sık yapılan şikayetler üzerine

buyur yol senin hayalindeki kadını bulabilirsin dediğimde
benim hayalim aşık olduğum kadın sensin diyor
ama aradada bana laf sokmayı ihmal etmiyor

Aman ne uzuyorsun kendini.. Sen de soyle: benim hayalimdeki erkek de soyle genis omuzlu, yapili, kumral, yesil gozlu 1.90 boyunda diye.. Bakalim bir daha soyler mi..
Benim hayalimdeki erkek tarif ettigimin esmer olani idi, ama esim sarisin, ela gozlu. Esmer, yesil gozlu erkek ancak birisi hayalimdeki erkek modelini sorarsa aklima geliyor..
Hayalindeki model karsina ciksa bile ona isinip seveceginin garantisi yok. Senin yumusak karnini bulmus, kafa yapiyor senle.. Sana bir sir vereyim mi, kendini dunyanin en guzel kadini olduguna inandirdigin gun o da buna inanacaktir . Neden mi? Cunki o gun tavrin, bakisin bile degisecektir, bundan etkilenmeyecek erkek yoktur..

asla seviyorum herşeyine katlanırım diiye sürdürmüyorum ilişkiyi zaten sona geldik artık yapacak birşey yok sanırım. sarışın ve mavi gözlü bir kızla hayat boyu mutlu olur umarım...

aynen canım.ınan bana bu tıp ınsanlar mutlu da olamaz bu sekılde .goruntu tabı kı onemlı ama bı yerde artık karakter kısılık devreye gırer.su da var ki bu sarı sac mavı goz olayını saplantı halıne getırmıs ınsanlar var.bu nasıl bır egonun tavan yapmış halıdır kı soyle bır donup de kendılerıne bakmazlar hiç pessssss

ego yapabilecek kapasiteye sahip olsa neyse egosunu sevecem de

bence de galiba yaptığı psikolojik baskılarla özgüveni yitirdim şöle bi süsleneyimde kendime geleyim

kızlar bir yerde okumuştum kendini begenmeyen özgüveni eksik kızların sanki salgıladığı bi koku varmış gibi davranıslarıyla bakıslarıyla erkekler bunu cok rahat hissederlermiş.o nedenle kişinin kendisiyle barışık olup kendınden emin davranıp bunu göstermesi gerek.

valla koku mu bilmem ama davranışlara yansıyor bi kere kıskançlık çok fazla artıyor yürüyüş konuşma herşeye yansıyor

yani ilişkinin başlarında böyle değildi ama zamanla artan eleştiriler beni olumsuz etkiledi kendime güvenip gitti ve gittikçe güçlenmeye başladı ezdikçe ezdi benim kendimi toparlamam lazım

boyle ınsanlar enerji vampiri.olan güvenini de elinden alırlar.uzaklaş canım bir an önce.yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle

boyle ınsanlar enerji vampiri.olan güvenini de elinden alırlar.uzaklaş canım bir an önce.yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle

dün baya atıştık baya sert çıktı bana mutlu olamıyormuş felan filan bugün hiç aramadım ara ara kendi arıyor nerdesin diye

ablamı arayacam diye yanlışlıkla aradım farkedince kapadım ardımdan aradı hemen sohbet çabasına girdi oralı olmadım kapatayım mı teli diyo sen bilirsin dedim çooğğ bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…