Şikayet etmek istiyorum tekarardan yardımcı olabilir misiniz?

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum

her alkol aldığınızda tecavuze mi uğruyorsunuz?
alkollüyken başınıza böyle bir şey gelmiş olsa, daha agzınıza sürmezdiniz.
nerenizie içiyorsunuz ayrıca bu kadar kendinizi kaybedip hiç bir şeyden haberiniz olmuyor?

odama geldi içirdi ne demek? tanımadığınız adamın ne işi var odanızda? niye çığlığı basmadınız?
neden içtiniz?

ne mesajı gösterdiler babanıza? ne yazıyordu da kendinizi sığınma evinde buldunuz?

sorunuza gelince burada bu kadar kişinin yazdığını görüyorsunuz, size bu davadan ekmek çıkmaz.
bilmem kaç kişinin tecavuzune uğrayan ÇOCUKlar için rızası vardı deniyor,
siz otel odasında adamla içip birlikte olup. hangi kafa ile tecavüz suçlaması yapacaksınız?

Bile isteye birlikte olmuşsunuz sonra da çevresine karşı küçük düşürmek için dava açmaya kalkmışsınız. Ama ne ilginçtir ki olay ters dönüp size patlamış. Bir nevi haketmişsiniz yani. İftira atarken iki kere düşünmeli insan. Bu arada dava açabilseniz bile bir şey elde edemezsiniz. Yani alkollüyken birlikte ol, sonra istismar diye dava aç paraları götür. Yok öyle bir dünya.

Ayrıca lütfen böyle durumlara istismar demeyelim olur mu. Bu günlerde gerçek istismar vakalarını bile ispat edebilmek inandırabilmek için kırk takla attırıyorlar. Lütfen yalan yanlış suçlamalarla bu tabiri hafifletmeyelim.

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Siz neden otele gitmiştiniz? Tanımadığınız bir adam zorla size nasıl içki içirdi ve tanımadığınızı iddia ettiğiniz kişiyle nasıl mesajlaşmalarınız olabiliyor? Müge Anlı ya bağladım yeminle, insanı çıldırtırsınız :confused:

Tanimadigin adamla nasil mesajlastin? Otelde kalmana ailen nasil izin verdi? Hic mi iradeb yok adam geldi icirdi falan diyorsun?

Beraber içki içtiğin hatta sevgilin olan kişiyle birlikte olmak zorunda değilsin yani bu da suç.Sırf odasına çağırması da beraber olmaya rızası olduğunu göstermez.Ha daha önceki konularınızı bilmiyorum, eğer bir zorlama yokken cinsel birliktelik yaşandıysa inanın bu dertleri çekmeye değmez.Mahkeme, hastane kontrolleri vs vs bir inat uğruna psikolojiniz de yıpranır.Ve şu konuda herkese katılıyorum.Neden hem bilgi isteyip hem hiç olayı anlatmamışsınız.Ayrıca kaç yaşındasınız?İstismar için yaşınız 18'den küçük olmalı.Saldırı sonrası rapor alındı mı?Ya da ne kadar süre sonra muayene oldu bunlar da önemli.Son olarak eğer bu anlattıklarınız biraz bile gerçekse şikayette bulunduğunuz yerin sulh ceza hakimliğine itirazda bulunabilirsiniz.Kanıt toplamayı da unutmayın.Ama tekrar söylüyorum.Bu konu intikama konu edilebilecek kadar basit bir şey değil.Ve bence tazminattan önce ceza almasını önemseyin.

Tabımadığın adamla ne mesajlaştın

Davadan anlayan varsa yorum yapsın diğerlerine girmek istemiyorum
Sen Üniversitede okurken otel odasında kalan kız değil misin?
Otel sahibinin yanında çalışan gençte de odanın yedek anahtarı vardı sonra seninle orda birlikte oluyordu. Tabi bir yandan da seni bırakmak istiyordu ..Sen o kızsın.
Konun o zaman tuhaf gelmişti şimdi daha da tuhaf. .En kısa zamanda aklını başına almanı dilerim. .
Ailenin işi çok zor..

Otel sahibinin yanında çalışan gençte de odanın yedek anahtarı vardı sonra seninle orda birlikte oluyordu. Tabi bir yandan da seni bırakmak istiyordu ..Sen o kızsın.
Konun o zaman tuhaf gelmişti şimdi daha da tuhaf. .En kısa zamanda aklını başına almanı dilerim. .
Ailenin işi çok zor..
Aaa o mu , nasıl hatırladınya .
O daha düzgün cümleler kurmuyormuydu.

Ailenin işi çok zor..
O konuyu hatırlıyorum ama bu arkadaş bu üyelikle o konuyu açmadı .İkinci üyelik mi diyorsun ?

Ne var ki bu mesajlarda

Aaa o mu , nasıl hatırladınya .
O daha düzgün cümleler kurmuyormuydu.
Bence o
Tabi yasadiklari normal değildi. .Dengesi bozulmuş ve intikam duygusu iyice kabarmış.
Çünkü o çocuk onu istemiyordu ama izinsiz de olsa odasına girip birlikte oluyorlardı.

Hafızam kuvvetlidir bu o kız..

Ben dava edersem itiraz yemez merak etme.Dünyadan bir haber değilim, aksine hak arama uzmanlık alanım.Sen başına gelenlere şeylerde şikayet etmiyorsun belli ki.
Neyse ki aklı selim bir kadınım bir otele gidiyorsam oraya biri geliyorsa tanımıyorum ama geliyor :27: neyse ve içip sevişiyorsam iyi vakit geçirdim derim geçerim insanlara iftira atmam bu konuda iyisiniz belli ki ;)

Bence o
Tabi yasadiklari normal değildi. .Dengesi bozulmuş ve intikam duygusu iyice kabarmış.
Çünkü o çocuk onu istemiyordu ama izinsiz de olsa odasına girip birlikte oluyorlardı.

Hafızam kuvvetlidir bu o kız..
Evet evet o konuyu hatırladım otel falan doğru , ama adamı tanımıyorum diyor , hım büyük ihtimal adam başka ozaman , çalışan çocuk vardı bide . Zaten iki kişide hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diyor . Evet okey tamam çözdük sonunda . :olamaz:

Back
X