- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.014
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Siz neden otele gitmiştiniz? Tanımadığınız bir adam zorla size nasıl içki içirdi ve tanımadığınızı iddia ettiğiniz kişiyle nasıl mesajlaşmalarınız olabiliyor? Müge Anlı ya bağladım yeminle, insanı çıldırtırsınızOdama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Tanımadığınız adamla mesajlarınız varmış ama!Ya aynı kişi değil diyorum ben bu insanı tanımıyorum
Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Neden hem bilgi isteyip hem hiç olayı anlatmamışsınız.
Ben dava edersem itiraz yemez merak etme.Dünyadan bir haber değilim, aksine hak arama uzmanlık alanım.Sen başına gelenlere şeylerde şikayet etmiyorsun belli ki.
Sen Üniversitede okurken otel odasında kalan kız değil misin?Davadan anlayan varsa yorum yapsın diğerlerine girmek istemiyorum
Aaa o mu , nasıl hatırladınya .Sen Üniversitede okurken otel odasında kalan kız değil misin?
Otel sahibinin yanında çalışan gençte de odanın yedek anahtarı vardı sonra seninle orda birlikte oluyordu. Tabi bir yandan da seni bırakmak istiyordu ..Sen o kızsın.
Konun o zaman tuhaf gelmişti şimdi daha da tuhaf. .En kısa zamanda aklını başına almanı dilerim. .
Ailenin işi çok zor..
O konuyu hatırlıyorum ama bu arkadaş bu üyelikle o konuyu açmadı .İkinci üyelik mi diyorsun ?Sen Üniversitede okurken otel odasında kalan kız değil misin?
Otel sahibinin yanında çalışan gençte de odanın yedek anahtarı vardı sonra seninle orda birlikte oluyordu. Tabi bir yandan da seni bırakmak istiyordu ..Sen o kızsın.
Konun o zaman tuhaf gelmişti şimdi daha da tuhaf. .En kısa zamanda aklını başına almanı dilerim. .
Ailenin işi çok zor..
Yüzde yüz bilmeden zan altında bırakmak istemiyorum kimseyi ama yalansa da baya kötü kurgulanmış.Çünkü konuyla ilgili her ayrıntıda yalanıyla ilgili falso veriyor.
Ne var ki bu mesajlardaOdama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Bence oAaa o mu , nasıl hatırladınya .
O daha düzgün cümleler kurmuyormuydu.
Neyse ki aklı selim bir kadınım bir otele gidiyorsam oraya biri geliyorsa tanımıyorum ama geliyorBen dava edersem itiraz yemez merak etme.Dünyadan bir haber değilim, aksine hak arama uzmanlık alanım.Sen başına gelenlere şeylerde şikayet etmiyorsun belli ki.
Evet konu çok benziyor.O konuyu hatırlıyorum ama bu arkadaş bu üyelikle o konuyu açmadı .İkinci üyelik mi diyorsun ?
Evet evet o konuyu hatırladım otel falan doğru , ama adamı tanımıyorum diyor , hım büyük ihtimal adam başka ozaman , çalışan çocuk vardı bide . Zaten iki kişide hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diyor . Evet okey tamam çözdük sonunda .Bence o
Tabi yasadiklari normal değildi. .Dengesi bozulmuş ve intikam duygusu iyice kabarmış.
Çünkü o çocuk onu istemiyordu ama izinsiz de olsa odasına girip birlikte oluyorlardı.
Hafızam kuvvetlidir bu o kız..