sıkıldım rol yapmaktan..anlatamıyorum..yine sizden çare bekliyorum...

Kimi erkekler böyle. Belki mesajlaşmayı sevmiyor. Ben nişanlımla hergün mesajlaşmıyorum bile. En son bana belki 1 ay önce attı. Telefonda konuşuruz günde bir kere - iki kere o kadar. Dahası ne olsun ki ne bekliyosun ? Gönül ister 24 saati birlikte geçirin ama herkesin dünyası apayrı bu bir gerçek. Çok üzerine gitme biraz rahat bırak sonumuz Allah kerim deme illaki sen fırsat verince o seni arayacak. Bu tarz şikayetten önce onu gerçekten sevip sevmediğini tart. Sırf ilgisi mi senin istediğin şey ? Çünkü sevgi bunu gerektirmez sorun etme bak ne güzel nişanlanmışsın. Zamana bırak biraz sen de kafanı dinle.

Hayat bu değil. Sevgililerin nişanlıların 24 saat sms le birbirlerine agucuk gugucuk yapması değil. Sen de insansın önce kendine. Kapitooo

Kimi erkekler böyle. Belki mesajlaşmayı sevmiyor. Ben nişanlımla hergün mesajlaşmıyorum bile. En son bana belki 1 ay önce attı. Telefonda konuşuruz günde bir kere - iki kere o kadar. Dahası ne olsun ki ne bekliyosun ? Gönül ister 24 saati birlikte geçirin ama herkesin dünyası apayrı bu bir gerçek. Çok üzerine gitme biraz rahat bırak sonumuz Allah kerim deme illaki sen fırsat verince o seni arayacak. Bu tarz şikayetten önce onu gerçekten sevip sevmediğini tart. Sırf ilgisi mi senin istediğin şey ? Çünkü sevgi bunu gerektirmez sorun etme bak ne güzel nişanlanmışsın. Zamana bırak biraz sen de kafanı dinle.

Hayat bu değil. Sevgililerin nişanlıların 24 saat sms le birbirlerine agucuk gugucuk yapması değil. Sen de insansın önce kendine. Kapitooo

bizim alışkanlığımız budur ama canım günde 10 kere msj atarız ne yaptığımız söyleriz sorarız vs. ne zaman işten çıksa böyle oluyo ama bu sefer daha 1 hafta oldu ve kendi çıktı bu durumları anlamıyorum.onu seviyorum hem de çok ama ilgilenmesini de istiyorum. bi de bütün gün internetin başında çok fazla ders çalışmadığını da biliyorum zaman bulamaması mantıklı değil. bi de korkuyorum ya ne bileyim okuyoruz internette şöyle msj ını yakaladım böyle aldattı bilmem ne..ayy ne bileyim sıkıntıdan ben de kuruyorum kafamda..

onun iş bulamaması büyük sıkıntı yapmş olabilir ama sana olan ilgisizliğinin bu boyuta varması hoş değil .bnce sen hiç bişey yapma o mesaj attığında cevap ver sadece onun seni geçiştrmek için attığı mesjlara bile defalarca karşılık vermişsin bu yanlış işte . bırak baklım ne yapacak hiç bi sorun yokmuş gbi davran sen ilgini azalt zamnla değişecek mi bakalım erkekler sevgilisinikaybetme korkusu yaşadığı anlarda değişir birz seni kaybetme korkusu yaşasın bnce . hakkınızda hyrlsı tatlım

hepimizi hakkında hayırlısı canım. bugün aslında biraz dediğin gibi yaptım bakalım ne zaman aklına geleceğim diye bi süre sonra o sordu napıyosun diye ama bilmiyorum yaa eskiden böyle değildik bişeyler mi değişiyor ben mi geri kalıyorum anlamıyorum ki...

Güzelim bence kendi haline bırak... Belki evlilikten korkuyordur yada bulunduğu durumdan bunalmıştır. Çok dikkatli davranmalısın yoksa onu kaybedersin...
Ama sen onun üstüne bu kadar titriyorken de o sana karşı bu kadar ilgisiz davranıyorsa hiç gururunu incitme... Bırak gitsin...
Bide sakın zamanla düzelir mantığıyla hareket etme... Sevmediğin seni kıran davranışlar gerçekten değişmiyor...
Tecrübeyle sabit...

sanırım başından bu tarz bi ayrılık geçmiş gerçekten üzüldüm canım umarım da yaralarını sarabilmişsindir. ilgisizliği dönem dönem oluyor işte her dönemde de böyle geriliyorum ne olacak diye..niye değişiyor bu erkekler anlamıyorum ki..

bu olay sevdiği insana sırtını dönmesi değil ki. alınganlık yapma. aranızda bir şeyler geçmiş bunun kırgınlığı ve işsizliğin verdiği sıkıntıdan kaynaklanıyordur.

yanına gittiğinde lütfen esip gürleme sakin ol.

ilgilenmesini istemekte haklısın ama onu da anlamaya çalış. onu anlamaya çalışarak destek ol. ilgilenecek durumda olsa zaten ilgilenir değil mi ? bile bile ilgisini senden esirgemez bence. sence ?

yok canım esip gürlemem şu an alttan alırım elimden geldiğince konu sakinleşince bu sefer ben esmeye başlarım o susar ;) ilgilenecek kadar boş zamanı var çünkü ders çalışmak dışında internette bakınıyor öyle. ben mesaj attığımda da dakıkasında cevap verir. ama aklına gelmiyor mesaj atmak işte ona sinir oluyorum..

Canım çoğu arkadaşın dediği gibi ben de üzerine fazla gitme diyeceğim...
Gerçi sana mesaj atacak vakti bulamayan adamın arkadaşlarına film izlemeye gidecek vaktinin olması biraz saçma geldi ama sevgisine inanıyorsun ve 2,5 yıllık oturmuş bir ilişkiniz var madem, yüz yüze oturup konusun bi adam akıllı. O da zor bir dönemden geciyor sanırım işsizlik vs. Zamanla düzeleceğine inanıyorum
Düzelir umarım aranız tatlım, Mutluluklar...

ahh bi de beni düşünse biraz.. benim sıkıntılarımı kime anlatayım ben ooff off..

Back