- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Önce açtığınız konulara baktım.
Geçmişte yaşadığınız ilişkilerle ilgili sorunlarınız varmış.
Bunlar geçmişte yaşanılmış olaylar,ozaman bu sevgiliniz hayatınızda yoktu.
Zaten nekadar pişman olduğunuzuda yazmışınız.
Sevgilim askerde demişin acaba sevgiliniz askerden geldimi?
Ona nasıl anlatma fırsatın oldu?
yaa dedim ki..bak hayatm, ben gecmişte hani X sahısıyla cıkmştım ya..o aralarda bi boşluktaydım ve onun evnde kaldığm zamanlar oldu pskolojm bozuktu vs..cok ileri derecede bişey yasamadık ama yasanan seyler oldu..şimdide o insan ve cevresnden bkaç kşi bnm hakkmda atp tutuolarmış ve ilerde duyma die şimdi sölüorum ddm..Kaldıramadı. evet sildm seni sende sil ve arama ddi kapattı
aynen öyle... ama inanırmısın o arkadaslar bile bnm yanımda oldular hergün arayp destek oluyorlar! bi sürü insan bana ddi ki ''cnm evet sen hatalar yapmşsın ama kalbin öle güzel ki o güzelllk herseyi kapatıyor pişmanlığn ble aslet katıyor sana '' bunu ddiler ya ...mllet tanımış ama sevdiğm adam tanıyamamış!
amacı neymış acaba senı rezıl etmekmı...anlattıklarına bakınca aynı benmkı dıyorum aktep burcumu acaba :)))
tutamadım kendimi,okuyunca cok sinirlendim.bir erkek kız arkadasıyla rasında yasadıklarını ne olursa olsun konusulanları baska insana anlatırmı.bu insan hayırsızmıs.bence uzak dur ondan canım.erkek dediğin dedikoducu olmaz:26:
peki bunları o askerdeyken mi söyledin? eğer öyleyse çok büyük yanlış yapmışsın dönmesini beklemeliydin. askerlik psikolojisi öyle böyle bi sey değil cünkü. askerdeyken bi erkek dışarı çıkmana bile normalden 5 kat daha fazla tepki verir o kadar erkeğin içinde dura dura olaylara tepkisi normalden farklı olur, daha fazla bi erkeklik taslama çabası yani
yok cnm kova.d amacını anlayamadım ki işte..daha dün ölüp ben adam şimdi ne hale geldi inanamıyorum gercekten..tmm kaldıramayablir anlıyorm ama bu kadar cabuk da silinip kestrp atılmaz
yok cnm kova.d amacını anlayamadım ki işte..daha dün ölüp ben adam şimdi ne hale geldi inanamıyorum gercekten..tmm kaldıramayablir anlıyorm ama bu kadar cabuk da silinip kestrp atılmaz
yanlış anlamışsınız, dedikoduyu yapan su anki sevgilisi değil daha önce hayatında olan biriyle geçmişte bir seyler yasamıs konu sahibi, sonra o şahıs arkasından konusmaya baslamıs, konu sahibi de bunu su anki sevgilisine anlatmıs böyle böyle bi durum var, baskalarından duyacağına benden duy demiş
evet izne geldğinde söyledm cnkü cok üzerime geldi..ya anlat iste ne olacak falan dye oltaya getirdi resmen..gecmş gecmştir umrumda değil hadi anlat hadi lütfen ,bak anlatmazsan asıl o zmn üzülürüm blmem ne böyle söledi.
Bismillah buyurun,bir kova tipi :))
Gururları yüzünden bu burç erkekleri güzel giden ilişkilerini bir anda kesip atarlar,hiç şaşırmadım.
Bu tipler özgür hayatlarına o kadar düşkünlerkiii...
yanlış anlamışsınız, dedikoduyu yapan su anki sevgilisi değil daha önce hayatında olan biriyle geçmişte bir seyler yasamıs konu sahibi, sonra o şahıs arkasından konusmaya baslamıs, konu sahibi de bunu su anki sevgilisine anlatmıs böyle böyle bi durum var, baskalarından duyacağına benden duy demiş
hayatım hala sevıodur kızgındır sımdı cok aynı durum bende de vardır...basta soylemedım sonra soledın falan gunlerce burnumdan getırsı sonra dndu kendıne geldı eskısı benı baglamaz dedı ama hepppp yuzume vurdu onu dıyım sana...yapman gereken sessızce beklemek...sakın ol ben senı sevdım zamannda bı hata yaptım bana guvenemeyebılırsın ama benıntanıorsun sakınce dusun sonra kararını ver dıye bı mesaj atabılırsın
tipini sevdiğim:) Allahm sinirlerm o kadar bozukki..bi ağlayp bi gülüorum
yokk cnm arkadaslar falan uğrastı ama cok kararlı...bide kızınca ağır konuşan bi insan..tutup üzecek bşey söyler toparlanamam die korkuyorumpeki sen sölediğinde hemen ayrıldımı
yok cnmm arkadas doğru anlamışyeni ayrıldığm insan bu hatalarımı bkaç arkadasımıza anlatmş böle böle oldu o yuzden ayrıldk diye.
resmen agzından laf almıs...kusura bkma cnm ama seven bunu da sındırır ıcıne...mıllet ne kadınları bas tacı yapıo...kendısı herhalde hıcbısey yapmamış gecmıste olaya bak
Ama bak kuzum,bu tipler çok duygusal ve hassas tipler,kızmalarına rağmen severlerse,derin severler. Çok fazla üzerine gitme bence,akışına bırak bi müddet.
tipini sevdiğim:) Allahm sinirlerm o kadar bozukki..bi ağlayp bi gülüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?