Sildim seni dedi bana...:(

katılıyorum sana...bellıkı kıskanmıs yedırememıs...sakınce bekle bak nasıl kendıne gelecek

yahu kendine gelse nolur, kız paşanın keyfini mi beklicek bi de. onu sağa sola dedikodusunu yapmadan önce düşünseymiş. en tahammül edemediğim erkek modeli bu ağzını tutamayan tipler

Son düzenleyen: Moderatör:
sevse zaten bu kadar cabuk kestirip atamazdı... bende tongaya düştüm işte brazcık saftiriğimdir ben:26:

sen kendı yerıne koy duydun bıle bısı yalan soledı sana...tepkını kontrol edemeyebılırdn...sakınce beklemessen senden ıntıkam alır ve agır konusur canın yanar...ozlemesını bekle nolur...zor olcak bılıorum ama ınan sakınleşecek heee yuzune hep vuracak ınu solemesı de benden,,

ya dinlemiyor ki beni düzgünce anlatam tekrar..işte dün aradm lafı ağzıma tıkadı ben seni sildm sende beni sil bidahada arama bnm duygularmla oynadn dedi bide..

ya bende olayım ve gecsım artık bızı uzenler offfff

yahu kendine gelse nolur, kız paşanın keyfini mi beklicek bi de. onu sağa sola dedikodusunu yapmadan önce düşünseymiş. en tahammül edemediğim erkek modeli bu ağzını tutamayan tipler

Maalesef erkekler bizlerden daha çok severler dedi kodu yapmayı bunu kendileri bile tasdik ediyorlar

Hayır,bak buraya yazıyorum,asla unutmayacak. Lakin ilk adımı da o atmayacak bilmiş ol:))

bende atmak istemiyorum ama ilk adımı ya bide yasadığm cevre coooook geri kafalı onun ailesi de öyle..sakinleşse bile yediremez gibime geliyor.s

bende atmak istemiyorum ama ilk adımı ya bide yasadığm cevre coooook geri kafalı onun ailesi de öyle..sakinleşse bile yediremez gibime geliyor.s

bak eger Allah bole bı olayı ortaya cıkarttıysa bu bır sebeptır...senı koruodur suphesız...senı her halınle sevmelı degılmı...eger cok mutasıpsa ve senden hıc beklemıosa yada bole seylere cok tepkılıyse omrunu yer artık...bunla gecmez omur...ya benm bı arkadasım herseyı anlattı adam da evlendı ben anlayamıorum erkek cınsını

Bak ne dicem. Al eline bir tesbih,Çek Çek...ya sabır de...baktın ki olmuyor,gir bu siteye dal konulara,bir bakmışsın milletin ne dertleri vardır,seninkisi bunların yanında nekii

ya bende olayım ve gecsım artık bızı uzenler offfff

insallah gecsin.ne olursa olsun kimseye kendinizi ezdirmeyin siz aileniniz bir tanesisiniz birtane daha varmı sizden yok.gerceten seven her sekilde yanında olurolan yokmu cok var inanın.tamam kıza bilir sasırmıs olabilir ama ipleri tamamen koparmasına sasırdım

of işte yasadığmz cevrenin nu denli tutucu olmasından kaynaklı sanırım.s inan bunu bu cevrede herhangi bi erkeğe anlatsam arkaına bakmaz gider.s

Bak ne dicem. Al eline bir tesbih,Çek Çek...ya sabır de...baktın ki olmuyor,gir bu siteye dal konulara,bir bakmışsın milletin ne dertleri vardır,seninkisi bunların yanında nekii

bır de ya vedud onerımdır hem sakınlesırsın,,,dua et yaradanına...hayırlısı degılse bu vesıledır belkı,,,sımdı uzulursun belkı ama dedıkodunu yapan ınsan yarın annesıne de kotuleyebılır ne dersın...yasın cok kucuk,,,ya vedudu her gun cek..aradakı sıkıntılar ıcındır rahatlatır bak

zzaten bu site cok ii geliyor bana geceleri rahat girebiliorum bian önce gece olsada grsem dyorum..yoksa yatakta dön allah dön düşün düşün dşün sabah olmuyor..tesbih de cekiyorum Allh kabul etsn:)

inşallaaah ama bi süre buna gücüm yok..yaş 24 daha acele etmycm artık gercekten..

benim yasım 29 inan bu yasa kadar bende hep mutluluk aradım umutsuzluk hepsi vardı artık sevgiye inancım kalmamıstı.ama Allah büyük,elbet bir zamanı var.Allah seni el üstünde tutacak bir ömür sevecek insana nasip etsin hayırlın kim ise.bence biraz zaman ver ona,normal arkadas olarak konusup dertlesmeye calıs derim...

of işte yasadığmz cevrenin nu denli tutucu olmasından kaynaklı sanırım.s inan bunu bu cevrede herhangi bi erkeğe anlatsam arkaına bakmaz gider.s

ya kuzum severek ısteyerek yakınlaşmadınmı...olamazmı olabılır...o zaman o cereden bulmayacksın esını sevılını...sende egıtımlı artık kendılerı herseyı yapıp kadınları kınayanlara verme bu hakkı...kendısının. yaptıkları burdan dag olur...sana gelınce namussuz olursun...canım sen tovbenı et...allahım ıyı nsanlar cıkar karsıma evleneyım de..duanı et bı sakınles...sevıodur ıllakı...ama sevgı yetmıo ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…