- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Ama bak kuzum,bu tipler çok duygusal ve hassas tipler,kızmalarına rağmen severlerse,derin severler. Çok fazla üzerine gitme bence,akışına bırak bi müddet.
katılıyorum sana...bellıkı kıskanmıs yedırememıs...sakınce bekle bak nasıl kendıne gelecek
sevse zaten bu kadar cabuk kestirip atamazdı...bende tongaya düştüm işte brazcık saftiriğimdir ben:26:
şu an izni bitti ve gtti askere.. orda düşünmeyecek unutup gidecek bence.. olan bana olcak düşün düşün kafa kalmadı
o an ayrıldı hersey bıttı dedı gunlerce agladım...ama saknce bıkac gun sonra anlattım...o da sevdgı ıcın sustu mecbur ondan oncekı olaya karısamaz bu bı gercek...yalan sıleme olayına gelınce ona zamanı gelınce sole solersn sana mı anlatıcaktım nekadar ayıp bısı dersın...ben ınsanım eksıklerım var dersın...ama sana bısı solıycem aynı bnm sevgılımde bole...baskalarına senı hırsıyla rezıl etmeye calısam adamdan korkarım ben cnm...senın ayıbını ortmelıydı...gercek sevgı bu degıl...bence asık sana sacmalıo gb suan
sakın üzülme lütfen böyle insanlar cıktı karsına ve sen dahada gücleneceksin herseyden ders alacaksın,senide gercekten yürekten seven olacak inan.bende bu evrelerden gectim ve beni herseyimle kabul eden birini buldum sükür simdi o agladıgım zamanlara sükretyom degmiş diyorum.sende mutlu olacaksın
yahu kendine gelse nolur, kız paşanın keyfini mi beklicek bi de. onu sağa sola dedikodusunu yapmadan önce düşünseymiş. en tahammül edemediğim erkek modeli bu ağzını tutamayan tipler
sen kendı yerıne koy duydun bıle bısı yalan soledı sana...tepkını kontrol edemeyebılırdn...sakınce beklemessen senden ıntıkam alır ve agır konusur canın yanar...ozlemesını bekle nolur...zor olcak bılıorum ama ınan sakınleşecek heee yuzune hep vuracak ınu solemesı de benden,,
Hayır,bak buraya yazıyorum,asla unutmayacak. Lakin ilk adımı da o atmayacak bilmiş ol:))
bende atmak istemiyorum ama ilk adımıya bide yasadığm cevre coooook geri kafalı onun ailesi de öyle..sakinleşse bile yediremez gibime geliyor.s
Bence askerde tamamen kafayi bile yiyebilir,
surekli kendi dusunceleriyle basbasa kalacak cunku
bende atmak istemiyorum ama ilk adımıya bide yasadığm cevre coooook geri kafalı onun ailesi de öyle..sakinleşse bile yediremez gibime geliyor.s
ya bende olayım ve gecsım artık bızı uzenler offfff
sakın üzülme lütfen böyle insanlar cıktı karsına ve sen dahada gücleneceksin herseyden ders alacaksın,senide gercekten yürekten seven olacak inan.
daha öncede kavgalarımz hatta büyük kavgalarmz olurdu ama hemen pişman olurdu ben sensz yasayamam o yuzden kavgayı unutalm der gecerdi..ama bu kez ilk defa bu kadar kararlı ve sert..
insallah gecsin.ne olursa olsun kimseye kendinizi ezdirmeyin siz aileniniz bir tanesisiniz birtane daha varmı sizden yok.gerceten seven her sekilde yanında olurolan yokmu cok var inanın.tamam kıza bilir sasırmıs olabilir ama ipleri tamamen koparmasına sasırdım
Bak ne dicem. Al eline bir tesbih,Çek Çek...ya sabır de...baktın ki olmuyor,gir bu siteye dal konulara,bir bakmışsın milletin ne dertleri vardır,seninkisi bunların yanında nekii
Bak ne dicem. Al eline bir tesbih,Çek Çek...ya sabır de...baktın ki olmuyor,gir bu siteye dal konulara,bir bakmışsın milletin ne dertleri vardır,seninkisi bunların yanında nekii
inşallaaahama bi süre buna gücüm yok..yaş 24 daha acele etmycm artık gercekten..
of işte yasadığmz cevrenin nu denli tutucu olmasından kaynaklı sanırım.s inan bunu bu cevrede herhangi bi erkeğe anlatsam arkaına bakmaz gider.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?