şimdi kim haklı ben bulamadım:(

amin canım allah herkesin mutluluğunu daim etsin kıskanmak güzel ama ogün ben biraz fazla abartmışım bende kocacığımı çok seviyorum arada kızsamda hep anası yanlısı oluyo bazen oofff inşş.. zamanlaa oda düzelirde kurtuluruz bu derttende;:))))

amin canım allah herkesin mutluluğunu daim etsin kıskanmak güzel ama ogün ben biraz fazla abartmışım bende kocacığımı çok seviyorum arada kızsamda hep anası yanlısı oluyo bazen oofff inşş.. zamanlaa oda düzelirde kurtuluruz bu derttende;:))))

aminn cnm aminnn..bu mutlulugu bozdurmayın kimselere.annesi dahi olsa.

haklısınız ama bu kız bana cidden çok çektirdi zamanında

Haklısın geçmişten kalma bir antipati duyuyorsan her şeyden nem kapabilirsin tabi. Ama erkekler ya unutur ya unutmaz..ikisinin ortasında bir modda olmaları çok azdır. Unutma yolunda olma diye bir şey çok az görülür nedense erkeklerde.. yani ya saplanır kalır ya da olay biter.. bence senin eşin için de çoktan bitmiş ve seni sevdiğini hissettim ben de yazdıklarından. Geçmişi çok düşünme bence, bitti gitti.. geri sayım olmuyor hayatımızda kronometre hep ileri gidiyor. Değmiyor gerçekten hayatta geçmiş için üzülmeye.. o kadar uzun değil zaten hayat..

heeyy..sıkıntı yok yani canm yoluan girmiş herşey sevdnm :)

haklısın canım eşimin sevgisinden şüphe duymam yanlıştı ama ne bileyim işte bazen kıl oluyorum ama iyi geldi o kkızla aynı ortamda olmak ve mutlu olmak güzeldi neyseki bi problem kalmadı bu konuda soru işaretlerimde sonlandı mutluyum:))))

sen sonuna kadar haksızsın.

canım yaa anladım sen bana çok yardımcı olmak istiyosun kayınvaldemi nasıl yok edebilirizzz:)

buda olmadı
ben kaynana avukatıyım

ipekçim yoktum, yurtdışındaydım
sinire gel burda geyikten uçmayalım, kazende dönmüş zaten

valllaa iyi oluyom olmuyo kötü duruyom olmuyo bulamadım şu kadını etkisiz hale getirmenin yolunu ben bulmadım kadın hertürlü laf çarpmayı başarıyo nasıl bişey bu kadın anlayamadmmmm MİTle falan çalışıyo bence hertürlü gizli bilgi mevcut allahım bide bunun yaşı genç olsa ben napardım :2::2::2::2:

bir tek sende yok canım bu sorun. evrensel bir konu kk da ve tüm TR de. çözüm bulsak bu kadar kadın aynı yerdeyken bulunurdu kk da. ama sanırım tam olarak yok. sadece geçici olarak devre dışı bırakabilirsin kaynanaları ya da kısa devre yaptırcan kısa süreli kurtuluş için. yoksaaa.. çok zor canım. ha aklında olsun sen de bulursan çözüm paylaşıver bizimle

ah canım ben bi bulsam benimki hem çok seviyo hemde gizliden saklıdan laflarını veriştiriyor çözüm bulursam sözz hepinizle paylaşıcam:)

ah canım ben bi bulsam benimki hem çok seviyo hemde gizliden saklıdan laflarını veriştiriyor çözüm bulursam sözz hepinizle paylaşıcam:)

Hepsi ayrı bir versiyon işte…ay ben benimkini demiycem iyice daralıyorum.. böyle sağdan soldan geliyorlar bana sonra…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…