şimdi kim haklı ben bulamadım:(

aay bence biraz abartıyosun ve sen psikolojk olarak o kıza rahatszlığını dahada büyütüyosn..
kızda evliymiş yaaaa..sorun etme..ve kesinlikle git..
eşin ondan bu kadar rahatsız olduğunu düşünmesin..çünkü o kızdan kaçarsan bence eşinn gözünde küçük düşersn

sadece ilk sayfayı okudum bana göre çok çok abartmışsınız.eski sevgiliyi hatırlatmak,üstüne bide kavga çıkarmak ve üstüne küsmek.bütün akşam mahvolmuş.gereksiz.ben olsam şakayla karışık olayı geçiştirirdim.eşinizin ''unuttur'' demeside siizn tepkinize vermiş olduğu karşılık.

aaaa ne güzel eğlence işte.bayılırım böyle atraksiyonlara:)eşinle aradaki buzlarını erit hatta aşkım cicimler havada uçuşsun kızıda hiç takmıyormuş gibi davran kahkahalarda havada uçsun. gülşahta çatlasın:)

Her zaman bu tür olaylara pozitif yaklaşmaya çalışırım ama renklendirdiğim cümle çok nahoş...
Ayrıca sizin üzerinizde bu kadar olumsuz etki bırakan, sizi ayırmak için elinden geleni yapan, ilişkinizi bir dönem zedelemeye çalışan bir insanın isminin durduk yere, gayet gereksiz bir şekilde geçmesi de yeterince nahoş...

Bu kadın sizde takıntı durumuna kadar geldiyse, demek ki zamanında iyi şeyler yaşanmadı ve hala yaşanmıyor...
Eşiniz ne yapmaya çalışıyor anlayamadım ama düşüncesizliği gayet ortada....

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmdeki kız gülşah değildi ki, fatoştu. Yani boşuna kavga etmişsiniz :)

[video=youtube;KC7x3ic3tHs]http://www.youtube.com/watch?v=KC7x3ic3tHs[/video]

Şaka bir tarafa biraz abarttığınızı düşündüm ilk mesajı okuduğumda. Ben de arada şakayla-kıskançlıkla karışık nazlanırım eşime ama azı bağlarken çok kıskançlık adamı bunaltır. Bunalınca duymayı istemediğimiz şeyleri de söyleyebiliyorlar.

kesinlikle eşin haksız, gönlünü almaya falan çalışma. bir daha boyle munasebetsiz şakalar yapmasın.

filmin adı güllüşah değil, ibo ile güllüşah tamamen farklı bir filmdir,
o filmin adı garip, kızın adı ise fatoş. sırf gıcıklığına yaptığını düşünüyorum eşinin. ama unuttur vs demesi çok çirkin.

ayrıca ben de eşimin eski sevgilisiyle yazışmalarını okudum. acısı 1 -2 senede geçiyor. arada kullandıkları hitaplar aklıma gelip içim bii anda buz gibi oluyor ama inan bir süre sonra unutuyorsun. aldatılmak gibi değil sonuçta.

kızlarr cumadan başlıyorum :)))))
,cuma günü yemeğe gidellimi dedi gttik orda konuştuk böyle bişeyin saçmalık olduğunu artık evli oldumuzu bbirbirmizi isteidğimiz için evlendiğimizi söyledi o banadaha çıkarken evli olsaydın ve çocuğun olmadığını bilseydim eşinin değil benim senin ruh eşin olduğumu anlatmak için elimden geleni yapardım demişti o sözü hatırlattı bana ve unuttur ozaman demesinin nedeninin sen saçmaladın ve bak ben daha fazla saçmalıyorum anlamında söylediğini bunu böyle düşünmem kadar saçma bişey olamıcağını anlattı cumartesi günü kocişimin şirkette işleri vardı sabahtan bebişe hediye almaya çıktım ççok güzel bi mont aldım herkes çok beğendi ordan kuaföre tabi kokoş bi hatun olasrak çıktım kuaförden eşim eve gelince şaşırdı kıskançlık krizlerine girdi azcık :))) neyse gttiğimizde herkes gelmişti gülşah hannmın eşide herkes tabi bize bir ilgi falan çoğu düğünden sonra ilk defa gördü sizin kızınız ne zaman oluyo dedii arkadaşllarından biri bitane densizde eşim için oğlum o kız istemez erkek ister dedi sinir şey neyse eşimde benim bitane kız çocuğum var önce onun ruhunu okşamam lazım dedi sarıldı ama bitane daha lazım bizim eve küçük kız dedii:) neyse baya muhabbet güzel geçti gülşahın eşide vardı ortamda ondan başka alkol alan yoktu adam inanırmısınız btün gece içti kimseyle knşmadı bile herkes çok güzel bi gelin olduğumu söyledi düğünümüzü beğendiklerinden bahsetti gülşah hanımda ben nasıldım demezmi eşimin çok sevidğim munzur bir arkadaşı var güülşahtan hiç hoşlanmaz kızım gencecik kızda durudğu gbi durumu kartlamışız biz dedi bu arada gülşah 33 yalında 11 yaş büyük benden şekerim valla ben hiçte kart değilim kendine al dedi güldüler ama gülşah bildiğin dumurr:))) neyse çıkışta arkadaşlar vardı dedik biz bırakalım sizi bizim ee yakın evleri bizde kahve içelim dedim bize gttik kadın bana eşimin bana olan aşkını anlattı gülşahla aynı ortamda olduğum için özgvenime hayran kaldığını tabi kadn bilse ben neler yaşadım :))) eşimin dürüstlüğünden beni görene kadrar kimseyle evlenmeyi düşünmediğinden gülşhaın ona sülük gibi yapıştığından bahsetti kızlar iyiki gtmişim onlar gidincede hiç konuyu açmadım tabi ben film izledik kocişimle keyifli bir geceydi ...dünde yine kayınbalde akrabaları yemeğe çağır 6da gttik 8de kalktım ooff gına geldi artık bide şu işe çözüm bulsam tam olcakk:)))hepiniz çok saulun tekrardann:))))

bence abartmışssınız
eşinizin diğer söyledikleride sizi kızdırmak içindi bence çünkü uzatarak sizde onu sinir ettiniz gülüp geçseydiniz bu kadar takılmasaydınız böyle olmazdı....

ohhhh çok şükür herşey istediğin gibi olmuş valla :))
o gülşah cadısına da pek iyi olmuş.. canım bu adam çok seviyor seni maşallah sözlere bak daha nasıl kanıtlasın
sakın bir daha böyle kıskançlıklar yapma ok. elde değil biliyorum ama
sımsıkı sarıl evliliğine aşkına, inş. herşey gönlünce olur.. öpüyorum :))

saol canım yaaa vallaa kıyamam kocama :) ya sanki yanındaki adamı zorla tutmuş gtrmiş bütün gece çaktırmadan bizi izledi ooffff sinir kızz

Ben de olayı abarttığını düşünenlerdenim. Eşin mantıklı bir açıklama yapmış; onu sevseydi seninle değil onunla evlenirdi. Böyle basit şeyler için kırgınlık yaşanması çok yersiz.

saol canım yaaa vallaa kıyamam kocama :) ya sanki yanındaki adamı zorla tutmuş gtrmiş bütün gece çaktırmadan bizi izledi ooffff sinir kızz

çekemiyodur şekerim.. boşver sen hiç takılma ona.. çatlasın dursun :)
kıskandığını belli etmemeye çalış her zaman ondan yapıyo o gıcık
mutluluklar :))

ben de eşinin "unuttur o zaman"lafına kızmıştım..sonra düşündüm olayı unuttur demek istedigini anladım kendimcesen de benim gibi kıskançlık krizine girmişsin,ama eşin seni belli ki çok seviyor.Allah mutlulugunuz daim eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…