bende sinir olurum..biraz kırılayım bozulayım...
hayatım tamam naz yapma diyor ya benim koca
yada niye trip atıyorsun şimdi diyor yaa
illet oluyorum yeminle..
kardeşim kırıldım ben kırıldım...anlıyormusun kırılıp döküldüm paramparçayım şu an..ne tribi ne nazı ya.. diyorum daha çok kızıyorum..
dün akşamda bizim evde yaşandıda gerginlik..naz yapma hayatım dedi bana..sinir oldum ayrıca..
işim gücüm yok sana naz yapıcam ben..iki çocuktan sonra
allam yaa
oof kocam demeee..
off ben ooff de
bu arada bazı arklar "unuttur demiş sana aaa" falan die tepki vermşler ya
oraya hiç taklma "hatırlatma" demek istemiş adam
bak mesela bu durumndan ben bile ders aldım
sende ders almş olacaksn şekerim hiiiç takma..
Ben sizi haksız bula bula okurken
'O zaman düzgün davran unuttur' dediğini duyunca şok oldum
Unutmamış mı yani ? Bir de senden mi talep ediyor unuttur diye ?
Pes..
zoruma zaten ogitti üsteleyince iiyice zırvaladı o kıza karşı olan kinimi biliyooor ve böyle birşeyi söyleyip ne olursa olsun beni sinirlendiriyor.
oof kocam demeee..
off ben ooff de
bu arada bazı arklar "unuttur demiş sana aaa" falan die tepki vermşler ya
oraya hiç taklma "hatırlatma" demek istemiş adam
bak mesela bu durumndan ben bile ders aldım
sende ders almş olacaksn şekerim hiiiç takma..
E madem öyle siz niye özür dilemeyi düşünüyorsunuz ki ? Eşiniz haksız , düzgün davran unuttur ne demek
arkadaşım o filmin ismi güllişah değilki 'GARİP' güllüşah başka bir filminin ismi buda benim garibime gitti :)
KIZLARRRRRRRRR şimdi telefon geldi şok şok şokkk((( eşimin ardaaşı var o aradı kızlarının 1. yaşgünü doğum günü yapıcaklarmış cafe tutmuşlar cumartesi günü bizi çağırdı ve çok çok çok amaçokk büyük ihtimalleee GÜLŞAHTA GELECEK offfffffff napıcam ben yaaa yarın ben bu kıza nasıl tahmmül edeceğim (( gitmezsemde çok ayıp offff
ay çıkdırcam çocuğun yaş günü olduğunu biliyom ama dedesi vedat etti yeniyapmazlar sanıyordum ben d.günü oofffff muhtemelen eşim bitteri arayınn dedi yoksa neden kadın arasın bennii gitmelimiyim secnce
ay tabiki git tatlım yaa..
gitmemeyi düşnmen o kız yüzünde mi diyorum yaa..mutlu görün hatta çok güzel giyin bakmlı ol nispet olsunn
eşinde kaçtığını sanır o kızdan saçmalamaaa
ay tabiki git tatlım yaa..
gitmemeyi düşnmen o kız yüzünde mi diyorum yaa..mutlu görün hatta çok güzel giyin bakmlı ol nispet olsunn
eşinde kaçtığını sanır o kızdan saçmalamaaa
Oyyyyyyy! Kızın adını ana ana gerçekten getirdik iyi mi! Bak şimdi bittercim ben senin yerinde olsam napardım diye düşündüm, hiç suratımı asmaz ne kadar gıcık olsam da bunu ona hissettirmezdim, dişini sıkman gerekecek yani. Sonuçla evlenmişsiniz var mı bundan ötesi hiç kasma kendini, napcam ben diye de kendini yiyip bitirme, aksine daha rahat olmaya çalış, sanki senin hayatında çok önemli biriymiş hissini verme ona, kendi huzurunu kaçırma.
ay çıkdırcam çocuğun yaş günü olduğunu biliyom ama dedesi vedat etti yeniyapmazlar sanıyordum ben d.günü oofffff muhtemelen eşim bitteri arayınn dedi yoksa neden kadın arasın bennii gitmelimiyim secnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?