şimdi kim haklı ben bulamadım:(

oofff erkeklerin düşünme kapasiteleri yok inanmıyorum odunlar hıh kendilerine geldimi hemen kırılırlar surat asarlar ama biz kızalım neden kızdık off bilmiyom vallada sevmedim ben kavgayı hiç orda aşkım surat asma diceğine gelip sarılsaydı ben ona öyle yapıyom çnkü ama o ne yaptı yok bide oturmuş bana kızartma yapını koyduğumuz şişeyi neden yıkamamışım hesap sorar gibi sıpaaacık

tamtatama kesinlikle katılıyorum bitter..
konuşmanın sadece o kısmına odaklananlar var.. hemcinsimiz olan seni korumak adına.. ama dogruyuda görebilmek gerekiyor bencede..
bencede takma

Ben sizi haksız bula bula okurken

'O zaman düzgün davran unuttur' dediğini duyunca şok oldum

Unutmamış mı yani ? Bir de senden mi talep ediyor unuttur diye ?

Pes..

zoruma zaten ogitti üsteleyince iiyice zırvaladı o kıza karşı olan kinimi biliyooor ve böyle birşeyi söyleyip ne olursa olsun beni sinirlendiriyor.

E madem öyle siz niye özür dilemeyi düşünüyorsunuz ki ? Eşiniz haksız , düzgün davran unuttur ne demek

ya okonuda şüphem yok nişanlı bile değişlken kız beni arayıp fotoğraflar yolladı diye kolumdan tuuttu işyeri çıkışına götürdü bak bu kız benim karım aşığım onun gözünden tek damla daha yaş getirirsen hayatımıza girersen yeminle öldürürüm seni dedi:)) kız yüzsüzü tabi sincice yaptı yapçağını kız biz nişanlandıkk birile nişanlandı sonra ayrıldı evlendik gitti adamın birile evlendi arkadaşları hep ortak ordan biliyorum yani eşimin ona yaptıkları sevilen birine yapılcak şey değil ama kızın adına tahammülüm yok aldım aldım ders bidaha G.... İSMİ ÇIKMAZ AĞZMDANN:) SENİNDE ÇIKMASIN :))))

E madem öyle siz niye özür dilemeyi düşünüyorsunuz ki ? Eşiniz haksız , düzgün davran unuttur ne demek

ÖZÜR İLEMEK DEĞİL SADECE YEMEK YAPICAM VE KONUŞMA FIRSATI YARATICAM SADECE KOLUNA VURDUĞUM İÇİN ÖZRÜMÜ DİLİCEM KONU HAKKINDA HASSASİSYETİMİ BİLİYOR bu konudada muhtemelen o özür diler yada öyle umuyorum...

arkadaşım o filmin ismi güllişah değilki 'GARİP' güllüşah başka bir filminin ismi buda benim garibime gitti :)

Alakasız olacak ama ben de bunu düşünüyordum İbo ile Güllüşah başka film Garip başka bi film. Sizin bahsettiğiniz sahne Garip isimli filmde geçiyo, yani nereden yaptım o espriyi diye kızmayın kendinize :) Asıl sorunuza gelince eşiniz sizi kızdırmış, siz de vurmuşsunuz ikiniz de haksızsınız, bence iki taraf da uzatmadan tatlıya bağlayın bu olayı, geçmiş defterleri akılda tutmak iki tarafa da fayda getirmez aksine ağzınızın tadını kaçırır. Umarım bir an önce aranız düzelir:)

KIZLARRRRRRRRR şimdi telefon geldi şok şok şokkk((( eşimin ardaaşı var o aradı kızlarının 1. yaşgünü doğum günü yapıcaklarmış cafe tutmuşlar cumartesi günü bizi çağırdı ve çok çok çok amaçokk büyük ihtimalleee GÜLŞAHTA GELECEK offfffffff napıcam ben yaaa yarın ben bu kıza nasıl tahmmül edeceğim(( gitmezsemde çok ayıp offff

aaa şansa bak..bu olayı acilen tatlıya bağlamalısın o zamn..
katiyen o kızın eline koz verme orda olursa..
ay mutlu görün elinden geldiği kadar

ikiniz de haksızsınız. kız abartmış ama ne gerek var bu kadar tribe dıye akımdan gecırırken, "unuttur ozaman" demesı hööööö etkisi yaptı bende
haklıyken haksız duruma düşmüş eşiniz.
uzatmayın ve eşşeğin aklına karpuz kabugunu zorla düşürmeyin.
kocanızla 2. bir kadının muhabbetini yapmayın.
sacmalık bence..

ay çıkdırcam çocuğun yaş günü olduğunu biliyom ama dedesi vedat etti yeniyapmazlar sanıyordum ben d.günü oofffff muhtemelen eşim bitteri arayınn dedi yoksa neden kadın arasın bennii gitmelimiyim secnce

bence başta sinirlenmekte haklısın ama sonrasında biraz abartmışsın eşinde seni kızdırmak için öyle söylemiş.bende eşimin eski nişanlısının adını bir dizide bile duysam biraz zoruma gider ki eşimin o kadını hiç sevmediğini bildiğim halde yani... bence eşin doğru söylemiş o kadını sevmiyor olsa bile gereksiz birini gündeme getirip o kişilere bayram ettirmeyin.

ay çıkdırcam çocuğun yaş günü olduğunu biliyom ama dedesi vedat etti yeniyapmazlar sanıyordum ben d.günü oofffff muhtemelen eşim bitteri arayınn dedi yoksa neden kadın arasın bennii gitmelimiyim secnce

ay tabiki git tatlım yaa..
gitmemeyi düşnmen o kız yüzünde mi diyorum yaa..mutlu görün hatta çok güzel giyin bakmlı ol nispet olsunn
eşinde kaçtığını sanır o kızdan saçmalamaaa

O kızı kast ederek söylememiştir ya da alınacağınızı düşünmemiştir. Ne olursa olsun daha özenli olmalıydı, çok haklısınız.
Fakat sorunu böyle konuları uzatarak halletmeniz çok zor.
Uzadıkça daha kırıcı bir hal alıyor çünkü; ''unuttur o zaman'' cümlesini kurması gibi eşinizin. Biraz uzatmışsınız haklıda olsanız.
Bu sözü söylemesi üzerine diyecek bir söz yok zaten. Bundan dolayı sizden ciddi bir şekilde özür dilemeli/açıklama yapmalı.

Oyyyyyyy! Kızın adını ana ana gerçekten getirdik iyi mi! Bak şimdi bittercim ben senin yerinde olsam napardım diye düşündüm, hiç suratımı asmaz ne kadar gıcık olsam da bunu ona hissettirmezdim, dişini sıkman gerekecek yani. Sonuçla evlenmişsiniz var mı bundan ötesi hiç kasma kendini, napcam ben diye de kendini yiyip bitirme, aksine daha rahat olmaya çalış, sanki senin hayatında çok önemli biriymiş hissini verme ona, kendi huzurunu kaçırma.

ay tabiki git tatlım yaa..
gitmemeyi düşnmen o kız yüzünde mi diyorum yaa..mutlu görün hatta çok güzel giyin bakmlı ol nispet olsunn
eşinde kaçtığını sanır o kızdan saçmalamaaa

ya ben bu kızla hayatım boyunca hep karşı karşıya olucam nişanlıyken düğüne gitmiştik oda vardı mecbur o zaman resmen palyoço gibi boyanmış iğrenç bir elbise giymiş ben sırtıma sokmam ve gözü bizden eksik olmadı muhtemelen gelecek kocasıyla offf bilmiyorum yaaa nefret ediyorum o kızdan gördüğüm an sinirlerim dikeliyo ve evliyken ilk defa denk gelicez gitmemiz gerekiyor çünkü eşimin arkadaşları birbirne çok bağlı ve kopukluk istemiyorlar grup içinde birbiriyle konuşmayan 1 çift daha var onlarda mecbur her topluluğa geliyolar sanırım onlardada böle bi durum var offff offfff çıldırıcam((((

kızlaarr ben çıkıyorummmmm mesai bitti sayılır toplanayım hepiniz dua edin banaa nolur oofff kafamda delii gibi sorular biriktii yarın nolucak bugünü düşünürken yarın çıktıı((((

iti an çomağı hazırla oldum resmen hep başıma gelir ne düşünsem anında başımda offfff

Tabiki gitmelisiniz. Gelmemeyi düşünecek biri varsa bu siz değilsiniz.
Gidin ve ne olursa olsun asla sinirlenmeyin, muhattap almayın.

Ben gitmezdim. Ne yalan söyleyim. Tahammül edemezdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…