- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 33
- 39
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ne olayı kız, olay mı var nerde ?Yaa lutfen yapmayin sonra mune konuyu kapatiyor bu olay nereye varicak cok merak ettim.
Hahah lutfen, inanin merak ediyorum hep bir aksiyonla konu kapaniyor.[/QUOTE]Ne olayı kız, olay mı var nerde ?
Hayır hiçbirşeyin hiçbir önemi Yokhiç anlaşılır bir yazı değil. davet ettiler diye mi kızdın? yoksa etmeseler daha mı kizardin? sonuçta kendine gel derim.
Ay olur mu ya benim annem bizi iftara davetiye ile çağırdı. Yer, saat, menü yazılıydı. Kırmızı halı bile vardı.Annelerden iftar daveti nasil gelmeli? Akraba degil ki bu, sabah saatlerinde konusulur aksama gidilir bu kadar. Sadece yabancilara onceden davet yapilir. Siz her zamanki gibi kendinize dert aramissiniz
Vee beklenen son mune ince bir ayar verip patt diye konuyu kapatiyor.Yalnız konu sahibi konuyu açıp belli bir yerden sonra ortadan kayboluyor genelde
Olan benim kitaba olduYalnız konu sahibi konuyu açıp belli bir yerden sonra ortadan kayboluyor genelde
Hayır hiçbirşeyin hiçbir önemi Yok
Onlar daima suçluydu,turşu sunumu çay tabağındaydı,turşu eğilmiş ağlıyordu,lanet olsundu
Öleceğim tönrimHayır hiçbirşeyin hiçbir önemi Yok
Onlar daima suçluydu,turşu sunumu çay tabağındaydı,turşu eğilmiş ağlıyordu,lanet olsundu
Heee yeni gördüm okudumNassı kaçırdın böyle elzem bir olayı nassıı
Turşuyu çay tabağına koymak ne demek!!!11111!!1!1!1!
Ay kuzum kıyamam.Hahah lutfen, inanin merak ediyorum hep bir aksiyonla konu kapaniyor.
Ya hayir sonunda tereliyeyi kusturucegiz yemin ederim el birligiyle.[/QUOTE]Ay kuzum kıyamam.
Konu sahibi bile merak etmiyor. Bir taş atıp gidiyor
Tuhaf bir çekiciliği var konu sahibinin konularının benimde bebek yeleğimin düğmeleri dikmem ve yeni örgüme başlamam lazım ama burada zaman öldürüyorumOlan benim kitaba oldugece gece tövbestafurullah. Vaktim bir hiç uğruna yok oluyor şu an. Ve ben devam ediyorum konuya :-(
Ay olur mu ya benim annem bizi iftara davetiye ile çağırdı. Yer, saat, menü yazılıydı. Kırmızı halı bile vardı.
Ben biraz önce kerebiçi kabından yedimKonu sahibi iyi ki bana gelmiyorsun.
Geçen gece sahurda peyniri kutusuyla koydum sofraya, ah bu ben
Size katiliyorum enteresan bir sekilde bir kacgun yazmasa gozum ariyor hep.Galiba seviyorum bu kadini.Tuhaf bir çekiciliği var konu sahibinin konularının benimde bebek yeleğimin düğmeleri dikmem ve yeni örgüme başlamam lazım ama burada zaman öldürüyorum
Tesüf ediyorum gerçekten ayıp. Sunum tabağı önemli lütfen.Ben biraz önce kerebiçi kabından yedim
Evlerden ırak benim gibisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?