- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Şarkı uydu ama konuya ve konu sahibineGeyikten gitmeyek
Üye gidiyeahhh diye kalmayak
En iyisi yazmamak konularına bilmiyorumTabiki siz de haklısınız. Kimsenin kimseyi aşağılamaya asla hakkı yok.
Ama şöyle de bir durum var. Morsevere herkes yazdı. Malesef değişmemekte ısrarcı kendisi. Bu yüzden de birçok üye tiye alıyor.
Buraki herkes bir klavye kadar uzak, kapattigi anda hicbirimiz reelde yokuz sahsin hayatinda.Yarsimci olmakla yol gosterirken asagilamaya calismak arasindaki ince cizgiyi asiyor bazilari malesef.Benim yorumlarima bakarsaniz hepsi elestri, bakin elestri diyorum asagilama degil.Tabiki siz de haklısınız. Kimsenin kimseyi aşağılamaya asla hakkı yok.
Ama şöyle de bir durum var. Morsevere herkes yazdı. Malesef değişmemekte ısrarcı kendisi.
Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Senin turşu için sunum setin var mı?..benim yok[QOTE="QUEENofTURKEY, post: 56141961, member: 834988"]Lütfen ne git ne çağır.
Onlar pis, kaka, öggh.
Senin turşu için sunum setin var mı?..benim yok[QOTE="QUEENofTURKEY, post: 56141961, member: 834988"]Lütfen ne git ne çağır.
Onlar pis, kaka, öggh.
Bende baktım konularına belki kafa buluyor bile olabilir yada bir tez vs hazırlıyordurBazen diyorum ki tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerinizden
Bu kadar mantıklı(?) konunun başka açıklaması olamaz.
Tatlım çok önemli bir kitap okurken siteye bakayım diye girdim. Tüm sayfaları tek tek araştırmacı edasıyla okudum. Yok "neden ben hocam neden ben?" diye Recep İvedik üslubuyla bağırmak istiyorum. Gitti bütün dikkat, 30 dk :-(Bazen diyorum ki; tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerinizden
O görümce de şimdiye kadar bileklerini dikine kesmediyse, yakında sabırdan erer.
Yaa lutfen yapmayin sonra mune konuyu kapatiyor bu olay nereye varicak cok merak ettim.[/QUOTE]Senin turşu için sunum setin var mı?..benim yok
Ben biraz önce bunu düşünüyordum.Zeki bir kadın bence .Bir kelimeyi alıp müthiş kopurtebiliyor da .Kesin evi de izelasyonludurBazen diyorum ki; tereliye böyle topluca sosyal deney mi yapıyor acep bizim üzerinizden
AbshdbsnsnTatlım çok önemli bir kitap okurken siteye bakayım diye girdim. Tüm sayfaları tek tek araştırmacı edasıyla okudum. Yok "neden ben hocam neden ben?" diye Recep İvedik üslubuyla bağırmak istiyorum. Gitti bütün dikkat, 30 dk :-(
Şu turşu olayı da neyin nesiymişBen biraz önce bunu düşünüyordum.Zeki bir kadın bence .Bir kelimeyi alıp müthiş kopurtebiliyor da .Kesin evi de izelasyonludur
Ay rezillik, çay tabağına turşu koymuş kaynanası. Sunumdan bir habermiş.Şu turşu olayı da neyin nesiymiş
Kaçırdım mı bir okuyup gelem
kv desi turşuyu çay tabağına koyup tatlı yerken bıçakda kullanıyormuşŞu turşu olayı da neyin nesiymiş
kv desi turşuyu çay tabağına koyup tatlı yerken bıçakda kullanıyormuş
Aman tönrim evlerden ırakAy rezillik, çay tabağına turşu koymuş kaynanası. Sunumdan bir habermiş.
hiç anlaşılır bir yazı değil. davet ettiler diye mi kızdın? yoksa etmeseler daha mı kizardin? sonuçta kendine gel derim.Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Nassı kaçırdın böyle elzem bir olayı nassııŞu turşu olayı da neyin nesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?