- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Malzeme paraniz varsa alin madem alın malzemeyi ne diye bekliyorsunuz?Evet iki kıştır parasını biriktirmemize rağmen malzemeyi alın biz yapacağız diyen insanları bekliyoruz maşallah ne güzel anlamışsınız.
Sanirim yanliz degilsiniz birde ben.Ama en cok neye uzuluyorum kendini burda tanimadigi insanlara karsi dusurdugu duruma dogru yol gosterende var,anlamaya calisanda,asagilayanda,hakaret edende.Valla yapılan bu kadar yorum içinde emin ol seni ciddiye alan ve en işe yarayan yorum benimkiler ama tabi sen bilirsin
Tamam siz haklısınızYoo tüm çalışmayan kadınları nerde hedef almışım?
Bunun günah oldugunu söylemesini hedef aldım.
Lütfen çarpıtmayın.
Üyenin eski konularına bakabilirsiniz. Herkes doğru yolu göstermeye çalıştı.Sanirim yanliz degilsiniz birde ben.Ama en cok neye uzuluyorum kendini burda tanimadigi insanlara karsi dusurdugu duruma dogru yol gosterende var,anlamaya calisanda,asagilayanda,hakaret edende.
Ciddi mısın yoksa beni şuanda hafife mi alıyorsunuz anlamadım ama dediginiz gibi tüm çalışmayan insanları hedef almadım.Tamam siz haklısınız
Kusura bakmayin ama buda cok acimasiz olmus.Ne kadar asagilayici cumleler boyle helede bir kadindan baska bir bayana.Ne zamandan beri bukadar acimasiz hosgorusuz sevgisiz bir toplum olduk ya?Senin yaşama amacın nedir ?
Bir hiç gibisin .
Oksijen israfı resmen bu vatana millete hiç bir katkın yok , varsa yoksa eşinin ailesi .
Sizin gibi insanları biz besliyoruz işte çalışıp didinip ...
Ama sen çalışamazdın demi günahtı kadınlara çalışmak esin izin vermiyordu .
Cahil insan .
Yok sadece uzatmak istemiyorum o kadar çarpıtmıyorum iki yorumuzuda okudum ve bunu anladım o kadarCiddi mısın yoksa beni şuanda hafife mi alıyorsunuz anlamadım ama dediginiz gibi tüm çalışmayan insanları hedef almadım.
Iki mesajımda da çalışmanın günah oldugunu söylemesini hedef aldım .
Gerçekten çarptırılmasını istemiyorum .
Favori parçammmm
Yok sadece uzatmak istemiyorum o kadar çarpıtmıyorum iki yorumuzuda okudum ve bunu anladım o kadar
Belki yanlış anladım belki doğru ama anladığım şeye göre cevap yazdım[/QUO
Kusura bakmayın ama sizin algılarınız doğrultusnda çarpıtmanıza müsade edemem ve evet haklıyım.
Farkindayim, inanin haklilik paylarida var hemde cok.Butun konularini biliyorum ama yardimci olmaya calisan fikrini soyler karsindaki anlamiyorsa yazmaz yada he der gecer.Onlara sozum yok ama inanilmaz asagilama var bazi yorumlarda.Simdi belki siz avukatimisiniz diyende olur.Bende tavrini tarzini dogru bulmuyorum cogu fikri banada uzak.Ama saygisizlik asagilama isin icine girince yapilan yorumda bana itici geliyor.Bu da benim nacizane fikrim.Üyenin eski konularına bakabilirsiniz. Herkes doğru yolu göstermeye çalıştı.
Morsever için hep kendi doğruları var. Hic demiyor acaba bu kadar insan ayni seyi soyluyor dogru olabilir mi diye.
Her konuda üyeler de aynı şeyi yazmaktan sıkıldı bu yüzden de artık tiye alınıyor malesef ki.
Geyikten gitmeyekTey tey tey
Tabiki siz de haklısınız. Kimsenin kimseyi aşağılamaya asla hakkı yok.Farkindayim, inanin haklilik paylarida var hemde cok.Butun konularini biliyorum ama yardimci olmaya calisan fikrini soyler karsindaki anlamiyorsa yazmaz yada he der gecer.Onlara sozum yok ama inanilmaz asagilama var bazi yorumlarda.Simdi belki siz avukatimisiniz diyende olur.Bende tavrini tarzini dogru bulmuyorum cogu fikri banada uzak.Ama saygisizlik asagilama isin icine girince yapilan yorumda bana itici geliyor.Bu da benim nacizane fikrim.
Yorumunuzu takdir ediyorum.Çalışmayan her kadın cahil toplumun parçası mı oluyor ?
Yada illa her kadın çalışmalı mı belki çocuğunu kendi büyütmek istiyor ,belki bir diploması vs yok , belki hasta yada keyfi istemiyor çalışmayı olamaz mı ?
Yani çalışmayan kadınları çalışan kadınlar mı besliyor ?
Yada çalışmayan kesim sadece dindarlar dan mı oluşuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?