Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü ile kızın yeni saçları (şok oldum)

ben peruk olmasından şüpheciyim yada ikizi olur saçları aynı renktir boya gibi duruyor böyle orjinalde biraz garip valla doğru söylüyorsun canım 3 ayda imkansız şekerim...

peruk olsada aynı renk tutturmak zor diye düşündüğümden ikiz dedim canm
sende doğru söylüyorsun
ayyy bi de aynı giymiş ki iyice inandırıcı olsun
derken eline yüzüne bulaştırmış

tiyatro yazmş kendisine

imkansız 3 ayda böyle olması
ne çıkarı vardı insanları kandırmakta anlamıyorum yani

sırf saçlarım uzun olsun diye kaynak taktırıyorum bu kürü uygulasam işe yarar mı ki :26: nasıl uzamış bu kadar ya :18:

bence 3 ayda bu kadar uzaması mümkün değil bende kullanıyorum sinemakeyi tamma faydası var ama sihirli değnek değmiş gibide uzatmıyo yanı

YALAAAAANNNN DOLAAAANNNN iNANMAYIN ÇÜNKÜ ÇITÇIT PERUK SATIŞI YAPAN Bİr FİRMANIN FOTOĞRAFLARINDA DAHA BUGUN GÖRDÜM. buna benzer sarı saçlı bi kızda koymuslar aynı yerde cekılmıs. ya nasıl kandırıyolar mılletı adi herifler yazık gunah. hem ımkanı yok tıbben imkansız 3 ayda bu kadar sac uzaması çok komik :) bari 1 yıl de yada hadi yiceksin milleti 6 ay de . 3 ay ne ya :). inanmasın kimse tamamen düzmece

kızlar saçını kestirmiş oraya da kestirmeden önceki resmini koymuş sonra ya birileri ya da kendisi sinameki diye reklam yapmış.Bu kadar basit.

Üç ayda imkansız bu kadar uzaması, insan doğasına aykırı bir kere. İnternette her duyduğunuza, gördüğünüze böyle inanmayın.

Sinameki kürü etkili bir kür ama hiç bir kür böylesine mucivezi bir uzama sağlamaz. Nereden buldunuz bu resmi? Bazen buraya da sahte konu açıyorlar. Daha geçenlerde bir üye yine bu sitedeki bir arkadaşın konusundaki resimleri alıp, kendi resimleri gibi göstererek konu açmış. Enayi sandı herhalde insanları...

bencede canım yaa ellerine ne geçti acaba

internette sinameki arstırıyoıdum saç rengi açıyo diye duydum arştırırken bu kızı gördüm yalancı belkide erkek bu nu yapan kızları kandırmak için bilemiyorum artık ayrıca o kızı bende gördüm bizi saf mı sandı sarı saç koymuş bizi kandırıyo Allahtan ki sen farkettin bende inandım ona çok inandırıcı konuşuyo töbe ya ne insanlar var canım onu kim şikayet etmişse ellerine kollarına sağlık :)
yorumların tümünü okudum senide gördüm o kız bir inandırıcı konuşuyo ki Allah'ım ya ..

Google images ile fotoğrafı aratabiliyorsunuz, arattım yıllar önce rusça facebook a benzeyen bir sayfada yayınlanmış kaynak reklamı olarak. telaşa gerek yok :)

herkese hayırlı cumarla öncelikle ben uzun sürediir siteyi takip ediyodum bugün üye oldum bu saçlarla başımız cidden dertte çok şükür ki biraz sabırla saçlarımıbirazcık düzene soktum :116: sinamekini denemekten korkuyorum ama saçı dökebiliyomuş aranızda hiç bu etkiyi yaşayanlar var mıı :26:

Merhaba kızlar gecen sene beni burada tanıyan elbet vardır.
Hırs yapıp sinameki kürüne baslamıstım.
mümkün değil bu şekilde uzaması 3 ayda.

Yani isterseniz saclarınızı tutun surekli kökten cekin yine mümkün değil,3 ayda bele getiren teknoloji henüz icat edilmedi.
Geçen yıl saclarım omuz hizamdaydı bir kaç ay sinameki kullanıp bıraktım. Sonrası akışına bıraktım uzarsa uzar mantıgı suan belime gelmesine cok az kaldı yaza kadar belimde olacak insallah.

sinameki cok işe yarıyor uzatıyor fakat kısa zamanda değil. Küt saçın bele gelmesi için ne yaparsanız yapın sene'ye ihtiyacınız var.Asla umudunuzu kırmak istemem cünkü ben kafayı yiyordum hemen uzasın diye. Anlayabiliyorum.
Cogunuz kuaför kurbanı,bazınız değişiklik icin kestirmiş vs vs.
akısına bırakın emin olun illa ki uzuyor.

Mesela yazın soguk suyla yıkamak inanılmaz sac uzatıyor. Kendinizi şartlandırın. ama şu sekilde ; Bugünden itibaren kararlıyım 2015 yazında saçlarım belimde olacak!

arada ki ay farkına bakın bu yaza değil diğer yaza endekslenin ki hayal kırıklıgı olmasın..
Şunu söylemeden gecemeyecegim;
sinameki yapıp neden söylendiği gibi uzamıyor deyip bıraktım amaaan yaa deyip. Ben akısına bırakınca hooop hızlı hızlı uzamaya başladılar maşallah

İsteyen herkesin rapunzel sacları olsun insallah

Kızlar ben sinemaki kürü yaptım.8 hafta oldu ve bir gram uzama yok.8 hafta sonra iki haftalık ara varmış bende şuan o aradayım sizce uzarmı? Saçlarımın omuzlarımdan az aşağıda o kadar çok istiyorum ki küçüklüğğümden beri hayalim belde saçlar.Hatta belinde altında.Ama napsam olmuyor.Benim durumda olan var mı.hiç uzamayıp iki haftalık zamanda birzda olsa uzama olan

saçın bu kadar hızlı uzaması imkansız. fotoğrafla oynanmış olduğu baya belli oluyor. bende sinameki kürü yaptım halada yapıyorum saçı uzatıyor fakat tam bakım yapamıyor. böyle şeylere inanmamak lazım sonra saç uzamayınca üzülüyoruz. en güzeli saçın sağlıklı bir şekilde uzaması :)

Sinemaki kürünü ben yapmıştım gerçekten saçı baya baya uzatıyor. Hatta benim saçımın uzamadığıı bilenler bile gün içinde aa senin saçın uzamış ya felan diyolardı hemde 1 aylık kullanmıştım, kokusu kötü olduğu için yapmamıştım ama. Okada ruzatması bana yetmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…