olsun canım uzarlar sen yeterki azimli ol hayır hiçte bile boşa para vermiş olmassın çünkü etkili bir formüll
inşallah inşallah inşallah upuzuun olur ya çok istiyom bunu kim istemzki concon ??
ben peruk olmasından şüpheciyim yada ikizi olur saçları aynı renktir boya gibi duruyor böyle orjinalde biraz garip valla doğru söylüyorsun canım 3 ayda imkansız şekerim...
resmin sahibi yani resmi çeken dalgacı yaa eline ne geçti şimdi bizi kandırdı bütün milleti insanları hevese sokuyo sonra insanlar uygulayınca ya 2 yada 3 cm yada hiç uzamıyo hayal kırıklığı ayıp ama yaa ...bizde kızız ..
sırf saçlarım uzun olsun diye kaynak taktırıyorumbu kürü uygulasam işe yarar mı ki :26: nasıl uzamış bu kadar ya :18:
bence 3 ayda bu kadar uzaması mümkün değil bende kullanıyorum sinemakeyi tamma faydası var ama sihirli değnek değmiş gibide uzatmıyo yanı
YALAAAAANNNN DOLAAAANNNN iNANMAYIN ÇÜNKÜ ÇITÇIT PERUK SATIŞI YAPAN Bİr FİRMANIN FOTOĞRAFLARINDA DAHA BUGUN GÖRDÜM. buna benzer sarı saçlı bi kızda koymuslar aynı yerde cekılmıs. ya nasıl kandırıyolar mılletı adi herifler yazık gunah. hem ımkanı yok tıbben imkansızArkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
YALAAAAANNNN DOLAAAANNNN iNANMAYIN ÇÜNKÜ ÇITÇIT PERUK SATIŞI YAPAN Bİr FİRMANIN FOTOĞRAFLARINDA DAHA BUGUN GÖRDÜM. buna benzer sarı saçlı bi kızda koymuslar aynı yerde cekılmıs. ya nasıl kandırıyolar mılletı adi herifler yazık gunah. hem ımkanı yok tıbben imkansız3 ayda bu kadar sac uzaması çok komik :) bari 1 yıl de yada hadi yiceksin milleti 6 ay de . 3 ay ne ya :). inanmasın kimse tamamen düzmece
Üç ayda imkansız bu kadar uzaması, insan doğasına aykırı bir kere. İnternette her duyduğunuza, gördüğünüze böyle inanmayın.
Sinameki kürü etkili bir kür ama hiç bir kür böylesine mucivezi bir uzama sağlamaz. Nereden buldunuz bu resmi? Bazen buraya da sahte konu açıyorlar. Daha geçenlerde bir üye yine bu sitedeki bir arkadaşın konusundaki resimleri alıp, kendi resimleri gibi göstererek konu açmış. Enayi sandı herhalde insanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?