kızlar merhaba benim saçlarım çok hızlı uzuyor araştırmalarım düzenli beslenme ve sık yıkama diyor gerçekten de neredeyse her gün duş aldığım için olabilir sizde deneyin derim ayrıca sarımsak ve badem yagı da çok etkili parlaması için de sirkeyi unutmayınsevgiler..
kızlar merhaba benim saçlarım çok hızlı uzuyor araştırmalarım düzenli beslenme ve sık yıkama diyor gerçekten de neredeyse her gün duş aldığım için olabilir sizde deneyin derim ayrıca sarımsak ve badem yagı da çok etkili parlaması için de sirkeyi unutmayınsevgiler..
aa nasıl yani sirke parlatıyor mu canım sarımsak ve badem yağı nasıl yani iraz daha ayrınıtılı anlatır mısın canım?
sık yıkamak yağları bitirmiyor mu nolur biraz bilgi canım
canım ben duşa girmeden bazen birkaç damla badem yağı döküyorum saçlarıma sarımsak yagını da sampuanına döküyorsun aktarlara gitsen yardımcı olurlar canım,
sirke parlatıyormu canım
Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
6 ay olsa bile çooookk çooooooookkk iyi yaniiii 6 ayda böyle olsa saçım daha ne isterimmAlllah bilir orasını canım inşallah kandırmıyordur bu saç 6 ayda olur ama sinamekiyle
Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
bende anlamadım 3 ayda belime geldi diyor kız yazısında acaba çıtçıt olabilir mi ya bu kadarıda anlam veremiyor insan su kızı bir bulabilsem offfsanki 6 ayda yapılmış gibi ama çıtçıt da olabilir canım . Bilemiyorum artık niyeti bizi kandırmak değildir inşallah Allah bilir tabii ..
Saçı uzunmuş bence kestirmeden önce resim çekmiş ve kestirdikten sonra da kısa halini koymuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?