Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü ile kızın yeni saçları (şok oldum)

kızlar merhaba benim saçlarım çok hızlı uzuyor araştırmalarım düzenli beslenme ve sık yıkama diyor gerçekten de neredeyse her gün duş aldığım için olabilir sizde deneyin derim ayrıca sarımsak ve badem yagı da çok etkili parlaması için de sirkeyi unutmayın sevgiler..

aa nasıl yani sirke parlatıyor mu canım sarımsak ve badem yağı nasıl yani iraz daha ayrınıtılı anlatır mısın canım?

sık yıkamak yağları bitirmiyor mu nolur biraz bilgi canım

aa nasıl yani sirke parlatıyor mu canım sarımsak ve badem yağı nasıl yani iraz daha ayrınıtılı anlatır mısın canım?

canım ben duşa girmeden bazen birkaç damla badem yağı döküyorum saçlarıma sarımsak yagını da sampuanına döküyorsun aktarlara gitsen yardımcı olurlar canım,

Inanmam 3 ayda bukadar uzadigini. Bende 4 ay kadar sinameki kürünü uyguladim uzadi saclarim.ama bukadar cok degil... Bende daha uzun bir zamanda olmustur bu

3 ayda bu kadar saç uzarmı canım ya normal insan işi değil
ama olduysada çok güzel olmuş
bu sinamekiyi ne şekil kullanıyorunuz onu çok merak ettim

Alllah bilir orasını canım inşallah kandırmıyordur bu saç 6 ayda olur ama sinamekiyle
6 ay olsa bile çooookk çooooooookkk iyi yaniiii 6 ayda böyle olsa saçım daha ne isterimm
siz nasıl kullanıyorsunuz sinamekiyi herkes farklı farklı kullanıyor sadece kaynatıp suyunu mu kullanıyorsunuz :26:
ben yurtdışındayım birde bazı ürünleri bulamıyorum anca türkiyeye gidince alabilirim

3 ayda mümkün değil bu kadar uzaması aynı kürü ben de yaptım hem de gayet düzenli uyguladım kesinlikle böyle bir etki görmedim.

kesinlikle çıt çıt kullanmış 3 ayda böyle bir uzama olamaz

Ben bu kürü 1 haftada 1 uyguluyorum sinameki otunu kaynatıp suyunu süzüp biraz kendi haline bırakıyorum ılıyınca içine 1 adet bemiks ampül kırıyorum sonra 2 kapak tatlı badem yağı karıştırıp kafama sürüp 5 dk masaj yapıp 2 saat kafamda bekletiyorum sonra bitkisel şampuanlarımla (kendi hazırladığım)elidor saç bakım seti ile yıkıyorum hepsi bu birde unutmassam gliserin sürüyorum ıslak saçıma eğer kuru saça yaparsanız saçınızın nemi gider onun için ıslakken uygulayın zaten 10 dk ya uçup gidiyo sıvı birşey...

Eğer şampuan kullanıyorsanız elidor vs. içlerinde bulunan kimyasal maddeler saçı öldürüyo bunun için yani kimyasalları öldürmek için şampuanınızın ve kreminizin içine yarım kapak çam terebentin (aktarda bulunuyor)dökün ve çalkalayın hem saçınızı besliyor hemde kimyasalları öldürüyor saçlarınız eskisinden sağlıklı ve parlak özelliklerini araştırın sevgili arkadaşlar yanlız şampuana fazla koymayın yoksa bildiğiniz su gibi yapar çünkü kimyasalları öldürüyor yarım kapak yeterli sevgili bayanlar...

Son düzenleme:
Sadece sinameki kürüyle yaptığını sanmıyorum ama sinameki kürünü kontes isimli kullanıcı bunu resimlerle 3 ayda uzattığını anlatmıştı. Ki şöyle bişey de var bayanın saçı fazla gür, gür saç ince saça göre kısa sürede uzar. Yakın arkadaşımdan biliyorum saçları gürdü ve hızlı uzardı. 3 senede 3 kere saçları beline kadar gelip kestirdiğine kendim şahit oldum. Kür tabi ki de herkeste aynı etkiyi göstermez ama okuduğumuz çoğu formlarda sinameki kürü tavsiye ediliyor.

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir deneyen pişman olmaz

Kizin saci kendi saci belli ikisde ayni kisi ama sanmiyorum uc ayda imkansiz bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…