Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Hala anlayamiyorum neden calisamiyorsunuz ? Bahane gt gibidir herkeste bulunur ... bende kpss ye calisiyorum 1 aydir ev tamirati temixlik derken calismadim ...simdi ben gelip ben calisamadim dersem yalan olur isteseydim bal gibi calisirdim sizde istemiyorsaniz kv esinize desydiniz ... bir tanidigim boyle bana eser gurler kocasina gelince tepkisini koyamaz..ben ne yapayim deyip geciyorum ...biz ne yapalim kadini mi kovalım

4 5 senedir sınavaçalışmıyorum derken?
Sen ne zaman mezun oldun bu kaçıncı girişin anlamadım ben

Yahu kulagina kulaklik tak oyle calis birak kiyametmi kopuyo ne oluyosa olsun bak sen kendini onemseyeceksin suan o yaptigin hirs senin hayatina mâl olacak rica ediyorum umursamayin birakin kayinvalideniz oglusuna ne hazirliyosa ne yediriyosa yedirsin siz dersinize odaklanin eger isterseniz basarirsiniz yeterki kafaniza koyun

4 5 senedir sınavaçalışmıyorum derken?
Sen ne zaman mezun oldun bu kaçıncı girişin anlamadım ben
6 sene önce mezun oldum. Sınava 1 kere öylesine girdim. Sıradaki yani 3 ay sonraki sınava da ciddi şekilde hazırlanıyorum. Bu sınav için de çalışmaya 5-6 ay önce başladım asıl.

5-6 aydir calisiyosaniz birde cok yüksek puan hedefiniz yokmus ztn kazanırsınız bence bu kadar kasmayin.kayinvalideyide ne kadar sevmesenizde görmezden gelin bu süreçte

Onları sevmiyorum ve aynı evde olmak bile sinirlerimi bozuyor. Herşeye rağmen yüzsüzlük yapıp uzun kalmalarına kızıyorum. Kafamı boşaltamıyorum bu yüzden de çalışamıyorum. Hani gürültü değil benim için asıl problem huzurlu değilim kafama takıyorum herşeyi ve çalışamıyorum

keşke sen de sadece başlıkları değil de içeriğini okusaydın da kocanın orada ne kadar haklı olduğunu görseydin.

gerçi konu sahibi de o olanları çoktan unutmuş,konu canım anneme dönmüş

6 sene önce mezun oldum. Sınava 1 kere öylesine girdim. Sıradaki yani 3 ay sonraki sınava da ciddi şekilde hazırlanıyorum. Bu sınav için de çalışmaya 5-6 ay önce başladım asıl.

E maşallah
Sende hırs yok ve bence insanlar da bunu görüyo, sınavım var diye diken üstünde biri olsan eşin cesaret edemezdi davet etmeye diye düşünüyorum, burdan bile o hava yansıyo sen farkında değilsin

Mezun olalı 6 sene olmuş sadece 1 defa öylesine girmişsin şimdide hedefim yüksek değil diyosun bende bi ışık yanmıyo bu konuyu okurken

Niye yüzsüzlük olsun? Orası sizin olduğu kadar oğullarının da evi. Zaten sizin gül cemaliniz için gelmediklerini biliyorsunuz. Bütün siniriniz 2. planda olmak. Eşiniz ailesine bileti erkene alın demiyor, çünkü onları önemsiyor. 5 sene önceki altın meselesini kafasına takmıyor. Kayınvalide oğluna yemek yapmaktan memnun. Oğlu yaptığı yemekten memnun. Yüzsüzlük bir durum yok burada. Onlar halinden memnun sizi de görmezden geliyorlar.

Bence sanan engel olmuyorlar anladigim kadariyla girin odaniza ders calisin kendi sinavinizi kendi siniriniz erteliyor farkindamisiniz

Saat 4 te yattım evet anca kalktım ama derse otursam bile çalışamıyorum benim şu an derdim bu. Hayatınızda hiç sınava hazırlanmak nedir biliyor musunuz?

Yok bilmiyorum
Benim kv hanedanliktan geliyor
O yuzden asla bana kalmaya gelmez
Sonraaaaaaa zaten bizde yemek falan da hazirlanmaz cariyeler var ,mutfak agasi falan ..
Kv genelde ne pisirilecegini soyler ve o hazır olur ...
Kimileri benim gibi sansli
Kimisi de senin gibi sanssiz
Kv 365 gunun 20 gunu falan geliyor

O degil de bari doktorlar ,avukatlar kaynana muhabbeti yapmasin ya
Hakikaten çig duruyor ..
Dusunsene arkadaslarin seminer seminer kosturup ,o sempozyum ,bu yurtdisi hayali kuruyor .
Hanim abla gelmis
Kaynana da kaynana
Bana altin takmadi
Ogluna patlicanin iyi yerini yedirdi
Abowwww e nerde kaldi vizyon falan

Ben sorunu buldum, dersle falan ilginiz yok, minareye kılıf hazırlamışsınız. Kazansmayınca “tam da soruların çıktığı yere bakacakken geldiler” mi olacak? Çok kötü. Eşinize de üzüldüm, o aileyede üzüldüm.

Ben neden sinirlendiginizi çok iyi anlıyorum ama iletişim açık olmaz ise,siz kendinizi açıkça ifade etmez iseniz karşı tarafın sizi anlamasını beklemeyin.

Büyükler girdigimiz sınavların çalışma sürecini anlamıyorlar;onlara gore aman ne zararımız var çalışsın işte. Anlamayabilirler ama siz kendiniz anlatin. Ya da eşiniz anlatsın. Ki anladigim kadarıyla eşiniz de doktor;o vakit anlamaları kolay olur kv ve kp in.

Anneniz daha önce gelmiş olsun,siz sonra gelin demek ile sonsuza kadar kabul etmemiş olmuyorsunuz ki.

Iletişim konusunda açık olabilseydiniz şu an sinirleriniz bozuk olmazdı diye düşünüyorum.bundan sonrası için nacizane tavsiyem içten ice sinir olmak yerine kibar ve açık olun.eskiden ben de sizin gibiydim;kendimi anlatmaz karşı tarafın anlamasını bekler anlamayınca sinirlenirdim. Anlatınca ne kadar saçma geliyor di mi kulağa:)

Olan olmuş artık; bu size enerji versin diğer günlerde. Hayatın verdiği olumsuzlukları olumluya çevirmek zorundayız.
20 gün yarım tempoyla gittim bu iki ay iki jat tempoyla gitmeliyim diyin; gerekirse 3 saat uyuyun yine çalışın.

Başarılar

Bu sizin anneniz:
eşimle ilk görüştüğümüz zamanlarda ailem eşimi istemedi
ailem paraya düşkündür, eşim de tam tersi para muhabbetlerini sevmez.
evliliğimin 1. yılında annem bize kalmaya geldi 2-3 haftalık.

eşim işe gidince annem şu miras konusunu yeniden dile getirdi imza atıcak mısın diye. annemin ben tamam dememe rağmen bu şekilde ısrarcı oluşu da canımı çok sıktı ve yine annemle kavga ettik.
eşim işe gittiğinde de hep arkasından konuştu ve eşimin haketmediği ithamlarda bulunup tartışmaya devam etti benimle.
anneme kahvaltı edelim dedim istemedi tersledi beni yine. dışarı çıkalım dışarda bişeyler yiyelim dedim yine istemedi.
2 ay kadar önce de eşimin amcası vefat etti. annem de baş sağlığı dilemek için aramadı eşimi.

İnsan kendi annesine kıyamıyor da işte, eşin annesi anne olmadığından(!) ona kıyılabiliyor.
anneme kıyamıyorum ama bi yandan da kızıyorum yaptıklarına.

:) Haksız bir misilleme de cabası:
O anneme geri dönüş yapmazsa ben de bundan sonra onun ailesinden kimseyle görüşmek istemiyorum. Haksızlık görüyorum bunu çünkü.

Kendi ailenize bi bakın önce, sonra kv ile kpinizin düğün zamanı nasıl davrandığını eleştirin.
Eskilerin bi lafı var tam sizin bu ders çalışamama durumuna uygun: Oynayamayan gelin, yerim dar dermiş.
Konunuz bundan ibaret.

Bu konuda eski konulara hiç bakmadım ta ki bikac arkadaş eski konulara atıf yapana kadar

Arkadaşlar biraz adil olmak lazım,her anlamda...şimdi bu konuda girizgah kv kp in sevilmediği 5 sen önceki düğünde takı takılmadığı vs,ama eski konulara bakıyorum konu sahibinin annesi kızından mal kaçırmaya çalışmış baya olay çıkarmış biri,kendi annenle olan para meselesini o konu geçti diye geçiştiriyosun ama adamın ailesinin 5 sene önceki maddi tutumu bugün sınava çalışmamaya bahane oluyo

Böyle art niyetli davranırsan kazanamassın sınavı. Evlenirken yapılan fedakarlıkları, eşini sevdiğin için yapmadınmı? Şimdi neden kinleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…