Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

bütün mesele düğüne katkımı oglu alısıyormus yapmıs sizene . bende annemlerin altınına kadar aldım taktıkları cunku yoktu blrclulardı zatn. aldıkları borcada sonradan ödemeleinde katkı sagladım

Çok safsınız ya. Gün gelir bu kadının odaya kapanıp ders çalışması ilerde zaten odaya gittin hep bizimle oturmadın, ilgilenmedine döner. Sonuçta el kızı şamar oğlanı.
Banlısınız gerçi ama yine de yazayım. İsterseniz nasıl olsa kaynana eninde sonunda çenesini tutamaz diye tüm kaynanaları nikah tamamlanır tamamlanmaz kireç kuyularına atalım. Bu sayede yapmadıkları ama yapabilecekleri her şey için baştan önlemimizi almış oluruz.

Sınava hazır değilsiniz sanırım ve kendinizi de kandırarak olayı kayınvalide kayınpedere bağlamışsınız...yani bir yıllık bir sınav hazırlığı 22 günde mi halledilecekti...geçin odanıza çalışın...sınavı zaten geçemeyecem diye kılıf bulmaya çalışmayın

Tüm konu boyunca;
Bilezik, takı, düğün, takı,altın, para, 5 kuruş, bilezik, bilezik, paraaa, takı
Öööff!
Allahım erkek evladım var kınamıyorum, başıma verme yeter!
5 senedir geçmeyen öfkeye sahip olandan şüphe duyarım ben, bir de kpss öyle 22 gün kaybetmekle kazanılmaz şimdiye kadar çalışamadıysan geçmiş ola.
Bir de tavsiye, iyi şeyler beklemek için içinizde de iyilik olsun, nefret değil, o zaman çöpsüz üzüm alsaydınız anasız babasız bu derdiniz de olmazdı!

Tıpta uzmanlık sınavına gireceğim arkadaşım anlatabildim mi şimdi derdimi?

yanlış anlamayın da tıpta uzmanlık sınavına,son birkaç ayda hazırlanıldığını ilk defa sizden .duyuyorum.şimdiye kadar ,bütün konuları yalayıp yutmuş olmanız lazımdı.sizin ki,bütün sene yatıp,son gün sınavım var ,çalışmam lazım diyen,lise öğrencileri gibi olmuş.

Kpss ya da TUS ikisi de sınav, simdi anladınız mı diyecek bi durum yok, ha diyosan ki TUS daha önemli o zaman son 3 aya sıkıştırmayacaksın

Ben ilk soruma cevap da alamadım
Düğününüzde milyarlar harcasalardı gelmeleri sorun olmayacak mıydı?
Yok yine olacaktı ise takı takmadılar bilmem ne yapmadılar girizgâhı ne

Açıkça sinaviniz oldugunu söylediniz mi

Kpss ya da TUS ikisi de sınav, simdi anladınız mı diyecek bi durum yok, ha diyosan ki TUS daha önemli o zaman son 3 aya sıkıştırmayacaksın
Tus ezber sınavı girenleri biliyorum onlar son üç ayda değil yatılı misafir otur bari bir kahve iç diye komşuya bile gecemezler
Kpss sınavına dokuz ay kala çalışabilirsin ama tusa 3 ay kala çalışamazsin

Ayrıca eski konularda konu sahibinin eşi kadının annesine surat yapmış kadin gitmis eğer öyle yapan bir esim olsaydı ailesi değil 20 gün 2 gün bile kalamazdi

Konu sahibi sen hatalisin senin anne gelince surat yapıp gönderen onunla konuşmayan adamin ailesini 20 gün evinde kalmasına izin verdiğin için

Kv,kp ikisini hiç sevmiyorum...
Takı mevzusu var bide...

Bu iki konudan hiç bahsetmeseydiniz bu kadar tepki toplamayacaktınız emin olabilirsiniz...

Herkesin çalışma metodu farklıdır... Ayrıca kendisi malum,ev hanımı değil...
İş sonrası evdeki vaktini max. Verimli kullanmak istemesi gayet normal...

Keşke kv,kp ile siz veya eşiniz konuşup ta yatılı misafirlik dönemini sınav sonrasına erteleme şansınız olsaydı...

Ama madem gelmişler... Akşam yemeğinden sonra çekilin odanıza hazırlığınıza devam edin...
Sinirlenip,eski mevzuları aklınıza getirmeniz sizin aleyhinize..

Ayrıca bence KK’nede girmeyin... vakit harcamayın... Yeterince tepki topladınız...

O zaman eşine atar yapsın
Bu konuda eşini gayet anlayışlı bir koca olarak anlatmış, yemek yaptırmıyo vs,takı ayrıntısını verene kadar o ayrıntıyı verseydi benim annemler geldiğinde eşim böyle böyle yaptı deseydi

Ayrıca kpss de çoğunlukla ezber, tarih coğrafya genel kültür...benim atandığım kpss dr kitabı bahriyenin yazarı kimdir diye soru vardı

Ve katılıyorum TUS a 3 ayda çalışılmaz şu an tekrar aşamasında olması gerekirdi

Açıkçası ben size hak verdim. Yalnız düğün zamanı geçen para konusunda değil. Evde misafir varken ders çalışamıyor olmanıza. Çünkü ben de öyleyim. Kendi annem bile gelip uzun zaman kalsa bütün düzenim bozulur. Yemek yapıyor olmaları da bunu değiştirmez. Mutfakta aklım kalır açıkçası. Nasıl desem, evde o evin asıl fertleri dışında kim olursa olsun uzun süre misafir edemem.

Her insan aynı olmuyor. Bazıları misafire bayılır. Ben öyle değilim. Yapım bı. Kendimi yer bitiririm hesapladığımdan fazla kalındığında

Evet eşini cok anlayışlı yardımcı biri olarak anlatmış ama eside kendi ailesiyle senelerdir konuşmayan biriymiş
O yüzden ben tepkili olurdum
Kocam benim annemle telefonda bile konuşmayacak ama ben onun ailesini bir ay misafir agirlayacagim yok ya

2 yil evvel sanki bu konuyu ben açmısin gibi. ESimin ailesinin üzerimize borc yigmalarida cabasiydi.yani bilezikleri ellerine verip dugunde takmalarimiza kadar cocuk hayalimize kadar ayni.borclara kadar sinav sürecinde yasadigim psikoloji bozukluguna kadar..cok sukur ben atandim atandiktan 2 ay sonra kizim dogdu simdi 7 aylik..
Kendini seneye programlama..ne olirsa olsun kazanacagina inan..benim.esimde cok destek oldu bana.iyi dusun iyi olsun.dilerim sende ben gibi kavusursun hayallerine

Çok ilginç geldi yorumunuz. Hangi sınava gireceğini sormuşsunuz, kadın cevap verince de tepki göstermişsiniz.

Her mesleğin sınavı elbette aynı zorlukta olmaz ve aynı çabayı gerektirmez.

Ben de mesleki sınavlar konusunda hassasım ve konu sahibini çok iyi anladım. Benzer bir durumu yaşamıştım. Önemli bir mülakatıma bir hafta kala yatılı misafirim vardı, insan odasına çekilse bile o motivasyonu sağlayamıyor maalesef.

Eşine versin işte o tepkiyi
O yüzden sordum düğünde milyarlar harcasalar gelip kalmaları sorun değil miydi diye

Konuyu takı takmadılar şimdi de gelip kalıyorlar sevmiyorum onları diye acarsa elbette tepki çeker,yemeği dışardan söylüyorduk kv yemek yapmasını bana yardım sayıyo demiş, elbette yardım maddi açıdan ve bağırsaklar açısından, işin bu kısmını bizden iyi bilir konu sahibi, sık sık dışardan yemek sağlığa zararlıdır kamu spotunu da vermiş olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…